2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

ben daha pek araştıramadım ama epidural normal doğum çok mantıklı hem normal hem az acılı tam benlik yani :) bakalım ozaman gelince yaşayıp göreceğiz sanırım hissedip hissetmemeyi :)

Doktorum lierac verdi ben hersey kullaniyorum ama nemini alsin yeter bazen bebak badem sisütü bazen kantoron yagi bazen krem oylee :)
hergün sürüyormusunuz , ben bazen unutuyorum iki gündür 9 da tv seyrederken uyuya kalıyorum sonra yatağa kendimi nasıl bırakıp uyuduğumu bilmiyorum, sabah zaten bir maraton giyinip sütümü içip kahvaltılık sandiviç hazırlayıp derken kendimi servise yetişmek için koşarken buluyorum

normalde kağan ismini bende severim ama 'ğ' den dolayı sorun yaşayabilir.. Kaan mı yoksa arada'ğ' varmı diye çok soraralar gibime geliyor
evet haklısın sanırım arkadaşlara falan söylediğimde aynı tepkiyi alıyorum kağan mı kaan mı çok sevdim bu ismi ama biraz daha araştırmalıyım sanırım

biz de oğluşuma kağan ismini koymayı düşünüyoruz nasıl sizce :)
normalde kağan ismini bende severim ama 'ğ' den dolayı sorun yaşayabilir.. Kaan mı yoksa arada'ğ' varmı diye çok soraralar gibime geliyor

aynen kızlarcım, bence de kaan ismi çok güzel ama ğ li mi ğ siz mi diye oğluşun biraz zorlanabilir..

saol cnm denemelik yaptım birkaç eksik var mesela kundağa firketeli nazarboncuğu takıcam.. yapa yapa daha güzel olur herhalde..ilk denemem bu..
çok güzel olmuş eline sağlık bende düşündüm ama pek becerebileceğimi zannetmiyorum kardeşim sabun kalıpları alıp sabun yapalım diyor bakalım

evet haklısın sanırım arkadaşlara falan söylediğimde aynı tepkiyi alıyorum kağan mı kaan mı çok sevdim bu ismi ama biraz daha araştırmalıyım sanırım
nasıl içine siniyorsa..düşünmek için daha zamanımız var :)

fulyacım günaydın :) ben en son çarşamba gnü gittim.. sat a göre 17+2 ydim usg ye göre 18+2 çıktım ve oğluşum 235 grdı.. hatta doktorum, oğlun yapılı bir bebek, babaya benzeyecek dedi :) çünkü ben çok minyonum boyum da 158cik :) ama eşim 190..
ben dha detaylı usg ye gitmediğim için elimde cd ya da video yok.. ama her gittiğimde 5,6 tane foto alıyoruz :) hatta en son gittiğimde sanırım bebişin pozisyonu da müsaitti ki doktorum pipiye zoomladı.. şaşırdım kaldım, bildiğimiz pipiydi , onun da ayrıca fotosunu verdi, çook komik :)
amin arkadaşım hepimiz sağlıkla hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım inş..

haha benim bebeğimin de aynı bölgeden zoomlanmış bi görüntüsü var, kız olduğu için pek anlaşılmıyor ama kibrit çöpü gibi 2 bacak, arası boşş

Çoğu devlet ve özel hastanede detaylı usgye radyologlar bakıyor, ama aslında bir perinatolog'un bakmasının dha doğru olduğunu birçok yerde okudum.. Hem jinekolog olup, hem de perinatolog olunca zaten, her türlü soruya da dha güzel cevap verip, dha ayrıntılı anlatıyorlarmış..
Çok şükür senin bebişin sağlıklıymış, maşalah nazar değmesin :) ben sadece okuduğumu paylaşmak istedim

yanii 100 e yakın olur her gelen 2 alsa diyorum bizim millet sever kızıma alayım komşuma alayım demeyi anca yeter 100
bende 50 şeker 50 sabun diyordum ama şeker alan sabunda alır : )))) sabunlardan vazgeçtim.aşağı yukarı benimde sayı 100'ü bulur

canım merhaba :) dünde doktor bana bir foto verdi ama emin olamadım pipi fotosumu :) seninkiyle karşılaştırsak acaba ? bu arada bende dün 17+0 dım bebiş usg de 18+2 çıktı benimkide 230 gr :) bizde yapılı bir aileyiz baba 1.90 ben 1.70 :)

bende 50 şeker 50 sabun diyordum ama şeker alan sabunda alır : )))) sabunlardan vazgeçtim.aşağı yukarı benimde sayı 100'ü bulur

2 ayrı model olursa canım gelen misafirler 2 modelide almak isticektir. tek tip olursa senin avantajın olur bence. şahsen öyle yapmayı düşünüyorum. yakınlarımdan göre göre tecrübe ettim bu olayı :)

Evet canım haklısın tabi ki perinatologun bakması daha güzel olur, çok şükür bi sıkıntı çıkmadı, çıksaydı ben de giderdim tekrar detaylı için bi perinatoloğa sanırım. Sorularıma cvp vermedi dedim ama genel olarak burada arkadaşların bahsettiği her şeyi anlattı, söyledi, kadının günahını almayayım, ilgilendi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…