normalde kağan ismini bende severim ama 'ğ' den dolayı sorun yaşayabilir.. Kaan mı yoksa arada'ğ' varmı diye çok soraralar gibime geliyorbiz de oğluşuma kağan ismini koymayı düşünüyoruz nasıl sizce :)
Hayir ilk hamileligim cnm... Ama epidural normal dogum dusunuyorum... Ben de ayni seyden cok korkuyordum, igneden neffreeett ederimmm cunku ama arkadaslarim bana hep dedi ki o kadar sancin oluyor ki epidurali kendin istiyorsun ve o anki sancinla karsilastirilacak bisey degil dediler, yaklasik 10 kisi yaptirdi benim cevremden 2 si igneyi hissetmis 8i hicbisey hissetmemis...bi de ne kadar aciyabilir ki :)
hergün sürüyormusunuz , ben bazen unutuyorum iki gündür 9 da tv seyrederken uyuya kalıyorum sonra yatağa kendimi nasıl bırakıp uyuduğumu bilmiyorum, sabah zaten bir maraton giyinip sütümü içip kahvaltılık sandiviç hazırlayıp derken kendimi servise yetişmek için koşarken buluyorumDoktorum lierac verdi ben hersey kullaniyorum ama nemini alsin yeter bazen bebak badem sisütü bazen kantoron yagi bazen krem oylee :)
saol cnm denemelik yaptım birkaç eksik var mesela kundağa firketeli nazarboncuğu takıcam.. yapa yapa daha güzel olur herhalde..ilk denemem bu..ne datlı olmuş katti buu..ellerine sağlık
evet haklısın sanırım arkadaşlara falan söylediğimde aynı tepkiyi alıyorum kağan mı kaan mı çok sevdim bu ismi ama biraz daha araştırmalıyım sanırımnormalde kağan ismini bende severim ama 'ğ' den dolayı sorun yaşayabilir.. Kaan mı yoksa arada'ğ' varmı diye çok soraralar gibime geliyor
biz de oğluşuma kağan ismini koymayı düşünüyoruz nasıl sizce :)
normalde kağan ismini bende severim ama 'ğ' den dolayı sorun yaşayabilir.. Kaan mı yoksa arada'ğ' varmı diye çok soraralar gibime geliyor
çok güzel olmuş eline sağlık bende düşündüm ama pek becerebileceğimi zannetmiyorum kardeşim sabun kalıpları alıp sabun yapalım diyor bakalımsaol cnm denemelik yaptım birkaç eksik var mesela kundağa firketeli nazarboncuğu takıcam.. yapa yapa daha güzel olur herhalde..ilk denemem bu..
Ben kızım olsa Güneş koymak istiyordum ama oğlum olacakmış.
zaten soy isim zorluyor çocuğum ismi bari kolay olsun eşimin soyadı biraz değişik her seferinde v mi ğ mi bunalıyor insanaynen kızlarcım, bence de kaan ismi çok güzel ama ğ li mi ğ siz mi diye oğluşun biraz zorlanabilir..
toplam 100 adetmi yapıcansaol cnm denemelik yaptım birkaç eksik var mesela kundağa firketeli nazarboncuğu takıcam.. yapa yapa daha güzel olur herhalde..ilk denemem bu..
nasıl içine siniyorsa..düşünmek için daha zamanımız var :)evet haklısın sanırım arkadaşlara falan söylediğimde aynı tepkiyi alıyorum kağan mı kaan mı çok sevdim bu ismi ama biraz daha araştırmalıyım sanırım
yanii 100 e yakın olur her gelen 2 alsa diyorum bizim millet sever kızıma alayım komşuma alayım demeyitoplam 100 adetmi yapıcan
Canim senin bebisin kaç gramdı en son gittiginde bende arkadasin yayinladıgıni okudum 19 haftadayı bebis 200gr oldu diyor ben dun dr gittim ya detaylı herseyine tek tek bkti dr parmakrina bile tek tek bakti prof, bebegim 211 gr dedi cok iyi dedi 17hafta 4gunluk dedi diger dr,4 gun önde gidiyor demisti cd verdi 15 gun sonr tekrar kontrole gidcez dun o kadar rahatladimki uyuymadim sevincimden oglusum olacgida kesinlesti cd bakıyorum cok guzel ya allahım saglikli sihhatli kucagimizada almayi nasip etsin ins.
fulyacım günaydın :) ben en son çarşamba gnü gittim.. sat a göre 17+2 ydim usg ye göre 18+2 çıktım ve oğluşum 235 grdı.. hatta doktorum, oğlun yapılı bir bebek, babaya benzeyecek dedi :) çünkü ben çok minyonum boyum da 158cik :) ama eşim 190..
ben dha detaylı usg ye gitmediğim için elimde cd ya da video yok.. ama her gittiğimde 5,6 tane foto alıyoruz :) hatta en son gittiğimde sanırım bebişin pozisyonu da müsaitti ki doktorum pipiye zoomladı.. şaşırdım kaldım, bildiğimiz pipiydi , onun da ayrıca fotosunu verdi, çook komik :)
amin arkadaşım hepimiz sağlıkla hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım inş..
canım ben de geçen salı girdim detaylıya, pek bişey sormadım açıkçası, çünkü doktor zaten herşeyi anlatıyor, bu sol eli, bu kalbi, bu idrar torbası vs şeklinde. 50 dk sürdü, kızım biraz nazlı çıktı, çok uğraştırdı doktoruboyunu kilosunu gelişimini zaten söylüyor, bi de detaylıya bakan radyoloji uzmanıydı, benim kendi doktorum değildi, bir iki tane soru sordum, o konu hakkında bilgim yok doktorunuza sorun dedi
biraz daha araştırıp karar veririm kuzucuklarımız sağlıklı olsun da isim elbet buluruznasıl içine siniyorsa..düşünmek için daha zamanımız var :)
bende 50 şeker 50 sabun diyordum ama şeker alan sabunda alır : )))) sabunlardan vazgeçtim.aşağı yukarı benimde sayı 100'ü buluryanii 100 e yakın olur her gelen 2 alsa diyorum bizim millet sever kızıma alayım komşuma alayım demeyianca yeter 100
fulyacım günaydın :) ben en son çarşamba gnü gittim.. sat a göre 17+2 ydim usg ye göre 18+2 çıktım ve oğluşum 235 grdı.. hatta doktorum, oğlun yapılı bir bebek, babaya benzeyecek dedi :) çünkü ben çok minyonum boyum da 158cik :) ama eşim 190..
ben dha detaylı usg ye gitmediğim için elimde cd ya da video yok.. ama her gittiğimde 5,6 tane foto alıyoruz :) hatta en son gittiğimde sanırım bebişin pozisyonu da müsaitti ki doktorum pipiye zoomladı.. şaşırdım kaldım, bildiğimiz pipiydi , onun da ayrıca fotosunu verdi, çook komik :)
amin arkadaşım hepimiz sağlıkla hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım inş..
bende 50 şeker 50 sabun diyordum ama şeker alan sabunda alır : )))) sabunlardan vazgeçtim.aşağı yukarı benimde sayı 100'ü bulur
Çoğu devlet ve özel hastanede detaylı usgye radyologlar bakıyor, ama aslında bir perinatolog'un bakmasının dha doğru olduğunu birçok yerde okudum.. Hem jinekolog olup, hem de perinatolog olunca zaten, her türlü soruya da dha güzel cevap verip, dha ayrıntılı anlatıyorlarmış..
Çok şükür senin bebişin sağlıklıymış, maşalah nazar değmesin :) ben sadece okuduğumu paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?