2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
haha benim bebeğimin de aynı bölgeden zoomlanmış bi görüntüsü var, kız olduğu için pek anlaşılmıyor ama kibrit çöpü gibi 2 bacak, arası boşş

:)) kız olduğu için tabi tam belli olmuodur ama erkekte gerçekten bildiğin pipiydi, o kdr şaşırdım ki.. fotosunu buraya da atmak isterdim ama şimdi ayıp olur oğluşumun özeli sonuçta hahahah :)

benim doktorda; eller güzel ayaklar şurası güzel burası güzel derken çükü bile güzel demiştiböyle kalmıştım..noluyoo demişim

2 ayrı model olursa canım gelen misafirler 2 modelide almak isticektir. tek tip olursa senin avantajın olur bence. şahsen öyle yapmayı düşünüyorum. yakınlarımdan göre göre tecrübe ettim bu olayı :)
evet bende sonradan düşündüm.bende tek tip yapıcam nasip olursa

aa benim kızım olacak inşallah ve adı da Güneş olacak, belki yanına bi isim daha ekleriz ama Güneş kesin

adıyla yaşasın inşallah. bende kız olursa Güneş koyucaktım :) sevgililiğimizden beri kızımız olsun adı güneş olsun evimizin güneşi diye sevelim derdik. ilk evlat erkek nasipmiş :) inşallah Allah bizede kız evladı nasip eder :)

:)) kız olduğu için tabi tam belli olmuodur ama erkekte gerçekten bildiğin pipiydi, o kdr şaşırdım ki.. fotosunu buraya da atmak isterdim ama şimdi ayıp olur oğluşumun özeli sonuçta hahahah :)

ayy evet ya ben de ultrason fotolarını gösteriyorum yakın çevreme ama o görüntüyü göstermiyorum, bakın benim kızımın özel bölgesi mi dicem çok iyi anlıyorum seni o yüzden :)

Masallah canım 3 detaylıya girdigim için cd verdi sanirim 20 haftadan sonrada detaylıya girecegiz o zamanda cd alacaz sanırim amn saglikli olsunlarda haftasına göre iyiymis bugunde kendi dr gidecem sonucunu gösteecem

aaaaa bu kdr mı benzerlik olur :) canım senin bebişin cinsiyeti belli değil mi henüz? bna verdiği pipi fotosu emin olunmucak gbi değil valla, bildiğin büyük insan pipisi gibi :)) böle başı falan belli.. dha da ne diyeyim, oğluşumu ifşa ettim buralarda :))

Benimde 20.haftaya kadar kullan sonra kesiceksin dedi canim bence son 3 ay kala kes cunku bebege zarari olurmus sen iyi öğren

amin canım inşallah, hepimizinki benim de uzun zamandır istediğim bi isimdi Güneş, size benzer şekilde ben de Güneş'im benim diye sevmek istiyorum kızımı çok şükür nasip oldu, inşallah sizin de 2. kız olur, koyarsınız Güneş ismini

CniTsil_erik_, post: 40544824, member: 653962"]Evet canım haklısın tabi ki perinatologun bakması daha güzel olur, çok şükür bi sıkıntı çıkmadı, çıksaydı ben de giderdim tekrar detaylı için bi perinatoloğa sanırım. Sorularıma cvp vermedi dedim ama genel olarak burada arkadaşların bahsettiği her şeyi anlattı, söyledi, kadının günahını almayayım, ilgilendi yani [/QUOTE]
CCnim bende dun peritologa gittim gercekten çok farklı daha detayli bakıyor ama çok pahalı

amin canım inşallah Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin meleklerimizi

Benimde 20.haftaya kadar kullan sonra kesiceksin dedi canim bence son 3 ay kala kes cunku bebege zarari olurmus sen iyi öğren
konuya yabancıyım ama bende coraspin kullanıyorum günde yarım..baya bi kullanacam sanırım doğuma bir iki hafta kala bırakacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…