haha benim bebeğimin de aynı bölgeden zoomlanmış bi görüntüsü var, kız olduğu için pek anlaşılmıyor ama kibrit çöpü gibi 2 bacak, arası boşş
fulyacım günaydın :) ben en son çarşamba gnü gittim.. sat a göre 17+2 ydim usg ye göre 18+2 çıktım ve oğluşum 235 grdı.. hatta doktorum, oğlun yapılı bir bebek, babaya benzeyecek dedi :) çünkü ben çok minyonum boyum da 158cik :) ama eşim 190..
ben dha detaylı usg ye gitmediğim için elimde cd ya da video yok.. ama her gittiğimde 5,6 tane foto alıyoruz :) hatta en son gittiğimde sanırım bebişin pozisyonu da müsaitti ki doktorum pipiye zoomladı.. şaşırdım kaldım, bildiğimiz pipiydi , onun da ayrıca fotosunu verdi, çook komik :)
amin arkadaşım hepimiz sağlıkla hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım inş..
evet bende sonradan düşündüm.bende tek tip yapıcam nasip olursa2 ayrı model olursa canım gelen misafirler 2 modelide almak isticektir. tek tip olursa senin avantajın olur bence. şahsen öyle yapmayı düşünüyorum. yakınlarımdan göre göre tecrübe ettim bu olayı :)
aa benim kızım olacak inşallah ve adı da Güneş olacak, belki yanına bi isim daha ekleriz ama Güneş kesin
anne emeği anne nuru Eymen'ime yaptığım denemelik bebek şekeriyle şekerli bir GÜNAYDIN KIZLAR.....
:)) kız olduğu için tabi tam belli olmuodur ama erkekte gerçekten bildiğin pipiydi, o kdr şaşırdım ki.. fotosunu buraya da atmak isterdim ama şimdi ayıp olur oğluşumun özeli sonuçta hahahah :)
benim doktorda; eller güzel ayaklar şurası güzel burası güzel derken çükü bile güzel demişti böyle kalmıştım..noluyoo demişim
Masallah canım 3 detaylıya girdigim için cd verdi sanirim 20 haftadan sonrada detaylıya girecegiz o zamanda cd alacaz sanırim amn saglikli olsunlarda haftasına göre iyiymis bugunde kendi dr gidecem sonucunu gösteecemfulyacım günaydın :) ben en son çarşamba gnü gittim.. sat a göre 17+2 ydim usg ye göre 18+2 çıktım ve oğluşum 235 grdı.. hatta doktorum, oğlun yapılı bir bebek, babaya benzeyecek dedi :) çünkü ben çok minyonum boyum da 158cik :) ama eşim 190..
ben dha detaylı usg ye gitmediğim için elimde cd ya da video yok.. ama her gittiğimde 5,6 tane foto alıyoruz :) hatta en son gittiğimde sanırım bebişin pozisyonu da müsaitti ki doktorum pipiye zoomladı.. şaşırdım kaldım, bildiğimiz pipiydi , onun da ayrıca fotosunu verdi, çook komik :)
amin arkadaşım hepimiz sağlıkla hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım inş..
canım merhaba :) dünde doktor bana bir foto verdi ama emin olamadım pipi fotosumu :) seninkiyle karşılaştırsak acaba ? bu arada bende dün 17+0 dım bebiş usg de 18+2 çıktı benimkide 230 gr :) bizde yapılı bir aileyiz baba 1.90 ben 1.70 :)
ben çok zorlanmadım cnm anlatırım düşünürsen..çook güzel olmuş elinize sağlık ben bayıldım. nasıl yapımı zor mu ?
Benimde 20.haftaya kadar kullan sonra kesiceksin dedi canim bence son 3 ay kala kes cunku bebege zarari olurmus sen iyi öğrencnm bugün gittim dr ve sordum corapini istersem artık bırakabileceğimi söyledi fakat ben istemedim şuan hazır değilim dedi hiç bi zararı yok devam edebiliriz 32 ci haftaya kadar dedi bilgin olsun sende gittiğinde sorarsın.
Benim ogluşumunda pipisini çekti drhaha benim bebeğimin de aynı bölgeden zoomlanmış bi görüntüsü var, kız olduğu için pek anlaşılmıyor ama kibrit çöpü gibi 2 bacak, arası boşş
adıyla yaşasın inşallah. bende kız olursa Güneş koyucaktım :) sevgililiğimizden beri kızımız olsun adı güneş olsun evimizin güneşi diye sevelim derdik. ilk evlat erkek nasipmiş :) inşallah Allah bizede kız evladı nasip eder :)
Benim ogluşumunda pipisini çekti dr
Amin canim inşhadi oğlum göster amcalara pipini gibidoktorlar da bi alemm. Maşallah canım senin oğluşuna da, hayırla sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
ben çok zorlanmadım cnm anlatırım düşünürsen..
amin canım inşallah, hepimizinkibenim de uzun zamandır istediğim bi isimdi Güneş, size benzer şekilde ben de Güneş'im benim diye sevmek istiyorum kızımı çok şükür nasip oldu, inşallah sizin de 2. kız olur, koyarsınız Güneş ismini
aynennhahahah :) oğluşlarımızın pipisi bile çok güzel :) ayyyh koptum
konuya yabancıyım ama bende coraspin kullanıyorum günde yarım..baya bi kullanacam sanırım doğuma bir iki hafta kala bırakacamBenimde 20.haftaya kadar kullan sonra kesiceksin dedi canim bence son 3 ay kala kes cunku bebege zarari olurmus sen iyi öğren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?