Amin :) ben bir de bugün nöbetçiyim. Akşamın sekizine kadar burdayım
CCnim bende dun peritologa gittim gercekten çok farklı daha detayli bakıyor ama çok pahalı[/QUOTE]CniTsil_erik_, post: 40544824, member: 653962"]Evet canım haklısın tabi ki perinatologun bakması daha güzel olur, çok şükür bi sıkıntı çıkmadı, çıksaydı ben de giderdim tekrar detaylı için bi perinatoloğa sanırım. Sorularıma cvp vermedi dedim ama genel olarak burada arkadaşların bahsettiği her şeyi anlattı, söyledi, kadının günahını almayayım, ilgilendi yani
tmm cnm özelden anlatırım..valla canım seve seve anlatırsan sevinirim çünkü çok hoşuma gitti :))))))))
ben yaptırdımKızlar tetanoz aşısı olan var mı ?
ben yaptırdım
aynn cnm adamlarin agzndan lafi cimbizla aliyoz resmnyoksa bakip iyi diyip gececkler
geçtiğimiz salı yaptırdım.17 haftalık 1 günlüktü sanırımkaçıncı haftada oldunuz ? sağlık ocağı beni hala aramadı da merak ettm
3 gün önce yaptırdımKızlar tetanoz aşısı olan var mı ?
geçtiğimiz salı yaptırdım.17 haftalık 1 günlüktü sanırım
3 gün önce yaptırdım
bende 50 şeker 50 sabun diyordum ama şeker alan sabunda alır : )))) sabunlardan vazgeçtim.aşağı yukarı benimde sayı 100'ü bulur[/QUOTE
Sabunlardan bende düşünüyordum bi arkadaş yapıyo tanesine 3 lira dedi cok geldi bana 100 tane yaptırsam 300 tl onun yerine bebğime birsey alırım dedim galiba bende seker yaptırcam onlarda fiyatlar daha uygunnn..
aile hekimi benide aramadı aslında çok ilgililer ama aramadılar sadece ilk kontrolde gebeliğimi bildirmeye gittiğimde yazmışlardı tarihi ben o tarihte kendim gidip yaptırdımbenide haftaya ararlar heralde artıkgebelik başından beri hiç aramadılar zaten
sağ olsun benim ebe çok ilgili..her gittiğimde etrafımda dönüyor o derece :)))bir sürü tavsiyelerde bulunuyor..güzel iletişim kurduk..sen ara sor bakalım aşılar için ne zaman geliyoruz diyebenide haftaya ararlar heralde artıkgebelik başından beri hiç aramadılar zaten
benide haftaya ararlar heralde artıkgebelik başından beri hiç aramadılar zaten
bebek toplanıyordur biryere cnm gayet normal bence..Günaydın kızlar..sizlere bir sorum olacak benim bir haftadan beri karnım yamuk duruyor bir tarafta toplanıyor ve çok sert elimi değdirğimde bu durumu yaşayan var mı?
20.hafta ve 21.haftayı da atar mısın rica etsem ?Askolsun ne zahmetiiii.... Haftalar ilerledikce devamini aticam...
evet cnm 6.ayda çıkacaklar göbek deliği üstüne.. şuan tamda dediğin yerdeler..kızlar, 18 likler ve daha ilerdekiler, pıt pıtları hissedenler.. bi sorum olcak
bebişi nerde hissediyosunuz ?
ben bayaa bayaa hissediyorum, karnım seğeriyo gibi böyle, arada pıt pıt kıvamında
ama sanki aşağıda hissediyorum ya, göbek deliğimden 4 parmak belki biraz daha aşağıda yani..
ordamı olurlar bu haftada ?
evet çok güzel sabunlar var aslında ama dediğin gibi maddi olarakta baya yüksek fiyat çıkıyor.en iyisi sadece şeker olayına girmeksabunlardan bende düşünüyordum bi arkadaş yapıyo tanesine 3 lira dedi cok geldi bana 100 tane yaptırsam 300 tl onun yerine bebğime birsey alırım dedim galiba bende seker yaptırcam onlarda fiyatlar daha uygunnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?