2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
CCnim bende dun peritologa gittim gercekten çok farklı daha detayli bakıyor ama çok pahalı[/QUOTE]

evet canım, muhakkak ki öyledir, dediğim gibi çok şükür bi sıkıntı çıkmadı, önemli olan da oydu zaten, yoksa insan pahalı fln demez her şeyi yapar bebeği için

aynn cnm adamlarin agzndan lafi cimbizla aliyoz resmn yoksa bakip iyi diyip gececkler

aynen ya bi de tepki gösteriyolar insana unutmayayım diye aklımdaki soruları peşpeşe soruyum dedim bi dur sakin ol diyo galiba denildiği gibi erkek doktorlar daha anlayışlı..

Günaydın kızlar..sizlere bir sorum olacak benim bir haftadan beri karnım yamuk duruyor bir tarafta toplanıyor ve çok sert elimi değdirğimde bu durumu yaşayan var mı?

benide haftaya ararlar heralde artık gebelik başından beri hiç aramadılar zaten
aile hekimi benide aramadı aslında çok ilgililer ama aramadılar sadece ilk kontrolde gebeliğimi bildirmeye gittiğimde yazmışlardı tarihi ben o tarihte kendim gidip yaptırdım

benide haftaya ararlar heralde artık gebelik başından beri hiç aramadılar zaten
sağ olsun benim ebe çok ilgili..her gittiğimde etrafımda dönüyor o derece :)))bir sürü tavsiyelerde bulunuyor..güzel iletişim kurduk..sen ara sor bakalım aşılar için ne zaman geliyoruz diye

kızlar, 18 likler ve daha ilerdekiler, pıt pıtları hissedenler.. bi sorum olcak
bebişi nerde hissediyosunuz ?
ben bayaa bayaa hissediyorum, karnım seğeriyo gibi böyle, arada pıt pıt kıvamında
ama sanki aşağıda hissediyorum ya, göbek deliğimden 4 parmak belki biraz daha aşağıda yani..
ordamı olurlar bu haftada ?

evet cnm 6.ayda çıkacaklar göbek deliği üstüne.. şuan tamda dediğin yerdeler..

sabunlardan bende düşünüyordum bi arkadaş yapıyo tanesine 3 lira dedi cok geldi bana 100 tane yaptırsam 300 tl onun yerine bebğime birsey alırım dedim galiba bende seker yaptırcam onlarda fiyatlar daha uygunnn..
evet çok güzel sabunlar var aslında ama dediğin gibi maddi olarakta baya yüksek fiyat çıkıyor.en iyisi sadece şeker olayına girmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…