Kızlar tetanoz aşısı olan var mı ?
merhaba ben 3 hafta önce başladım hissetmeye biraz erken ama zayıfım ondan erken hissettim galiba .sol kasığımda göbek deliğimden daha aşagıda hissediyorum .daha önce seğeriyor gibiydi dün ilk defa daha uzun hareketlerini hissettim .Gliba orda oluyorlar :)kızlar, 18 likler ve daha ilerdekiler, pıt pıtları hissedenler.. bi sorum olcak
bebişi nerde hissediyosunuz ?
ben bayaa bayaa hissediyorum, karnım seğeriyo gibi böyle, arada pıt pıt kıvamında
ama sanki aşağıda hissediyorum ya, göbek deliğimden 4 parmak belki biraz daha aşağıda yani..
ordamı olurlar bu haftada ?
Benim ikinci bebişim canım. ben 13ten beri pırpır hissediyorum gıdıklama gibi ama bu bir haftadır bayağı netleşti. Dün gece yatarken hareket ettiğini anlayıp elimi koydum hissettim bile. özellikle işte bilgisayar başında otururken bacak bacak üstüne atınca sıkışıyo ve resmen tekme yiyorum, bigün boş bulunup bağırcam korkuyorumkızlar, 18 likler ve daha ilerdekiler, pıt pıtları hissedenler.. bi sorum olcak
ben bayaa bayaa hissediyorum, karnım seğeriyo gibi böyle, arada pıt pıt kıvamında
ama sanki aşağıda hissediyorum ya, göbek deliğimden 4 parmak belki biraz daha aşağıda yani..
kızlar, 18 likler ve daha ilerdekiler, pıt pıtları hissedenler.. bi sorum olcak
hemencik yetiştin katti bidenesinevet cnm 6.ayda çıkacaklar göbek deliği üstüne.. şuan tamda dediğin yerdeler..
benimde oralarda,Canım ben 10 15 gündür hissediyorum göbek dediğimin 3-4 parmak sol altinda
ordalarmış canımcımmerhaba ben 3 hafta önce başladım hissetmeye biraz erken ama zayıfım ondan erken hissettim galiba .sol kasığımda göbek deliğimden daha aşagıda hissediyorum .daha önce seğeriyor gibiydi dün ilk defa daha uzun hareketlerini hissettim .Gliba orda oluyorlar :)
ben yaptım onu bikezBenim ikinci bebişim canım. ben 13ten beri pırpır hissediyorum gıdıklama gibi ama bu bir haftadır bayağı netleşti. Dün gece yatarken hareket ettiğini anlayıp elimi koydum hissettim bile. özellikle işte bilgisayar başında otururken bacak bacak üstüne atınca sıkışıyo ve resmen tekme yiyorum, bigün boş bulunup bağırcam korkuyorum
Aynen ben de bu gebeliğimde altta hissediyorum göbeğimin bayağı altında.
aile hekimi benide aramadı aslında çok ilgililer ama aramadılar sadece ilk kontrolde gebeliğimi bildirmeye gittiğimde yazmışlardı tarihi ben o tarihte kendim gidip yaptırdım
kızlar bnm yaptığım kundak bebek şekeri yapsanız 200 adette çıkar ben aldım tüm malzemeler 80 tl tuttu: silikon tabancası, silikon 5 adet, 15 renk 1,5 metrelik keçe, fiyonklar, boncuklar, silikon elyaf, şeker için tül, hayalet ip, boncuk iğnesi 1 kutu, şeffaf kurdela 50 mt. hoşgelsin eymen baskısını da işyerinde kendim yaptım.. tam bitmiş halini nazarboncuklu firkete alınca koyarım buraya.. 20 tl de şekere versem 100 tlye tmm olur bu iş ki dünya kadar keçem var kapı süsünü de kendim yapıcam beşiğin olduğu duvara da hayvancıklar yapıp yapıştırıcam hepsinin malzemesi bu fiyat..evet çok güzel sabunlar var aslında ama dediğin gibi maddi olarakta baya yüksek fiyat çıkıyor.en iyisi sadece şeker olayına girmek
ben yaptırdım canım 20+0 da.. beni de aramamisti sağlık ocağı ben gittim sormaya.. ama bazıları ariyormus
hemencik yetiştin katti bidenesin
seda sayanın bi programı vardı ''yetiş bacım'' diye,
seni bu topiğin yetişen bacısı ilan ediyorum
gözün aydın canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah..merhaba kızlarrrrrrr, dün tarama testi vardı gittim,benden bilgi isteyenlere
; perinatolog 40 dk boyunca bebeği inceliyor, beyninden başlamak üzere tüm vucüdü inceliyor. beyindeki loblar, boşluklar, kalp odacıkları, böbrekler, damar akımları, bebeğe giden kan akımı, parmaklar kemikler, gözler, dudaklar vs. hepsine bakıyor ve bi rapor yazıyor. çok şükür ki rabbime benimkinde bi sıkıntı omadığını haftasına uygun bi gelişimi olduğunu, rahime bakarak şimdilik erken doğum riski olmadığını söyledi. zaten kendisi bu raporda %85 riskleri akarte ettiğini dile getirdi. eee tabi çok biliniyor bunların ötesinde allah takdiri her şey , rabbim sağlık versin bebişlerimize. amin
Ben göbek deliğimden bir iki parmak aşağısında hissediyorum. Hareket pozisyonu hiç belli olmuyor sağ , sol . Ama genelde sol tarafta hissediyorum . Oyyy ana kuzusu o. Yalnız sabahları ve geceleri daha fazla hissediyorum.kızlar, 18 likler ve daha ilerdekiler, pıt pıtları hissedenler.. bi sorum olcak
bende en çok işte masabaşında hissediyorum, sıkışıyo bebem yazıkBen göbek deliğimden bir iki parmak aşağısında hissediyorum. Hareket pozisyonu hiç belli olmuyor sağ , sol . Ama genelde sol tarafta hissediyorum . Oyyy ana kuzusu o. Yalnız sabahları ve geceleri daha fazla hissediyorum.
Gece ben deli gibi yatarım . Bazen pıt pıt lar bir sertleşiyor uyanıyorum ne oluyor diyorum yüz üstü moduna geçmişim. Yavrum sıkışıyo mudur nedir ?bende en çok işte masabaşında hissediyorum, sıkışıyo bebem yazık
Çocuk Kitapları arasında çok rahat bulursun canım aklıma geldikçe yazarım daha sana benkuzumveben pamuktan masalları da not ettim canım, ismi bile çok naif, bu akşam alıcam birkaç kitap, bulursam bunu da alırım, çok teşekkürlerr
Geçmiş olsun arkadaşım inşallah daha iyi olursunkızlar hepinize günaydın hayırlı cumalar. bir haftadır şuursuz dolaşıyorum ortalıklarda. baş ağrısı mide bulantısı hayatı durma noktasına getirdi benim için. işe gidemez oldum. sürekli gözlerimi kapalı tutma ihtiyacı duyuyorum. sanki gözlerimi açınca başım daha çok ağrıyor. çok şükür bugün daha iyiyim. inş bidaha böyle olmam
çok güzel olmuş arkadaşım ellerine saglikanne emeği anne nuru Eymen'ime yaptığım denemelik bebek şekeriyle şekerli bir GÜNAYDIN KIZLAR.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?