2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cnm penye sütyen al o zaman göğüs pediyle kullanırsın ucu görünmesin diye.. kesinlikle kızlar yayvanlaştırıyor haklısın.. kızımda olan hamileliğimle bu seferki arasında çok fark var.. mesela şimdi kalçam yok tüm kilo göbeğimde sanki..

Ben de yiyemiyorum canım drum EFA DAILY yazdı bana ondan içiyorum 2-3 aydır

Malesef balik yiyemiyorum aslinda pek birsey yiyemiyorum daha aylardir haslanmis yumurta bile yemedim.yogurtta yiyemiyorum ayran yapiyorum.sütede yeni basladim daha.hala bulantim ve istahsizligim var.artik yavastan baslamaliyim.balikyagida vermedi doktorum.sadece d vitamini ve demir hapi.
bu arada sunuda soyleyeyim benim gittigim beyin cerrahi vardi.balik yagi kullanayimmi dedim.o da tamamen ticari gunde 3 ceviz ye yeter demisti.ama suan kuruyemus bile yemiyorum.yani ticari desekte arada kızıma kullaniyorum.
ne dogru ne yanlis tam emin degilim.

canım balık neden yasak?
herkesin bünyesine göre öneride bulunuyor olabilir drlar.. bnm dr 12 yıldır beni tedavi eden dr.. doğumdan 3 sene sonra rahim ağzı kanser tedavisine başladım ameliyat falan oldum.. belkide o yüzden ilaçtan yana değilde konserve bile olsa yiyerek al vitamini diyor.. güvenilir pek çok marka var konservede ve değerlerim oldukça iyi..

Sen o büyümüş göğüslerini bi de doğum sonrası süt dolmuş, iyice şişmişlerken hayal et benimkiler doğumdan sonraki ikinci gün patlamaya hazır yanardağ gibi bir anda şişmişti. Annemin sütyenlerini takıyordum onlar bile sıkıyordu şimdi de bi beden büyük takıyorum ama o da sıkmaya başladı. Artık doğru mudur bilemem ama annem sütün çok olcak demekki diyerek bana moral veriyor görcezzz diyorum ben de bakalım şimdiden göbeğimle yarışıyorlar

Sence sarkma yaşar mıyım bu kadar büyük göğüslerle , yaşarım gibi geliyor bana . Bak senin her şey göbeğinde . Ama benim göbeğim böyle toplu değil hani kilo almışım da yayılmış gibi. ...

cnm bnm dr omega3 ler çok kilo yapıyor diye vermedi.. hafta 2 kere balık ye diye ısrar ediyor hemde konserve bile olsa yeee diyor.. bende bol limon sıkıyorum konserve haftada 1 de olsa yiyorum.. öyle denesen..
Kattina canım bana verdi Meltem Hn yiyemiyorum diye kilo falan demedi öyle zayıfta değilim 60,5 la hamile kaldım kafam karıştı ben de 4,5 kilo aldım ne çabuk artıyor diyorum tatlı hamur işinden de uzak duruyorum ama alıyorum yine yaa

belmacım olmuyor ama sarkma yaşarmıyım iptaallll... sarma yaşamayacaksın vücudun hamilelik sürecinle uyum içinde ve doğumdan sonra herşey eski haline dönecek dimi cnm napıyoduk olumlama yapıyoduk

Canım malesef sarkma oluyor. Onu da anca sporla toparlycaz.

Bende de göbek değil göğüs farkediliyor ne olacak bilmem diyorum ya 90 takıyordum zaten sen düşün şimdi kaç takarım ?

cnm ben troidden dolayı ilk 3 ay 12 kilo aldım o yüzden vermiyorum dedi yiyerek al dedi bir de dediğim gibi ben rahim ağzı kanser tedavisi gördüm meltem hnm eşinde operasyonlar geçirdim tedavi sürecimle orantılı olabilir.. yani her hamileye aynı yöntemi uygulamıyor olabilirler.. bana vitaminde vermedi kan hapıda 2 günde bir gece yatmadan şurup şeklinde verdi.. bence tamamen kişiye göre yöntem uyguluyorlar..

2.hamilelikte kesinlikle göbek daha büyük oluyo. Beni gören aa az kalmıs diyo oysaki 20.haftadayım :)

CCnim bende dun peritologa gittim gercekten çok farklı daha detayli bakıyor ama çok pahalı

evet canım, muhakkak ki öyledir, dediğim gibi çok şükür bi sıkıntı çıkmadı, önemli olan da oydu zaten, yoksa insan pahalı fln demez her şeyi yapar bebeği için[/QUOTE]
Kesinlikle canım bebeklerimiz saglikli olsun da gerisi önemli degil

Kızlar ben de böyle bir sepet yapıp yaptığım süsleri içine koycam. Daha sonra onu evimde kullanırım :) Süslerin de arkasına lavanta ve mıknatıs koycam. Fikir olur diye söyleyim dedim
Canım ben de bebek şekeri için bu modeli çok beğendim, galiba ben de bunu yapacağım:)

Evet belli kişiye göre olduğu canım dediğine göre; bana vitamin, Demir hapı ve Omega 3 verdi, bi de coraspin verdi Mehmet bey durmadan ilaç içip dürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…