cnm penye sütyen al o zaman göğüs pediyle kullanırsın ucu görünmesin diye.. kesinlikle kızlar yayvanlaştırıyor haklısın.. kızımda olan hamileliğimle bu seferki arasında çok fark var.. mesela şimdi kalçam yok tüm kilo göbeğimde sanki..Kızlar ben 1,5 kilo aldım dedim en son ama sankim kilo aldım şu son 2 günde. Aldıklarım da sanki kalçama ve göğüslerime gitti. Göğüslerim 100 oldu yemin ederim şimdiden.Göbeğim hep vardı ama hamilelikte karnım çıkmadı onun yerine kalçam var. En önemlisi göğüsler sutyenim taşımıyo artık vücuduma ağır geliyor yarın sutyen bakacağım. Hakikaten kız annelerinin vücudu yayvan olurmuş en azından benim ki öyle. Gören bu göbektir diyor bebek demiyor. Ayyyy kilomu yarın paylaşacağım umarım çok almam ama göbek çıksın bende hamile kıyafeti alayım. Bu arada göğüsleri benim gibi olan var mı ne yapacağım ben
Bide 2.cocuk bu ilkini saymıyorum :)Onlar ciddi abartmışlar ama ya
Ben de yiyemiyorum canım drum EFA DAILY yazdı bana ondan içiyorum 2-3 aydırkızlar düzenli balık yiyebiliyor musunuz? ben baştan beri balıktan tiksindim hiç yiyemiyorum.doktora her gittiğimde söylüyorum.omega 3 önerin diyorum.hayır zorla da olsa balık yemen lazım diyorama yiyemiyorum maalesef omega 3 kullananlar hangi markaları önerdi doktorunuz, paylaşırsanız çok sevinirim...
Malesef balik yiyemiyorum aslinda pek birsey yiyemiyorum daha aylardir haslanmis yumurta bile yemedim.yogurtta yiyemiyorum ayran yapiyorum.sütede yeni basladim daha.hala bulantim ve istahsizligim var.artik yavastan baslamaliyim.balikyagida vermedi doktorum.sadece d vitamini ve demir hapi.kızlar düzenli balık yiyebiliyor musunuz? ben baştan beri balıktan tiksindim hiç yiyemiyorum.doktora her gittiğimde söylüyorum.omega 3 önerin diyorum.hayır zorla da olsa balık yemen lazım diyorama yiyemiyorum maalesef omega 3 kullananlar hangi markaları önerdi doktorunuz, paylaşırsanız çok sevinirim...
herkesin bünyesine göre öneride bulunuyor olabilir drlar.. bnm dr 12 yıldır beni tedavi eden dr.. doğumdan 3 sene sonra rahim ağzı kanser tedavisine başladım ameliyat falan oldum.. belkide o yüzden ilaçtan yana değilde konserve bile olsa yiyerek al vitamini diyor.. güvenilir pek çok marka var konservede ve değerlerim oldukça iyi..canım balık neden yasak?
Kızlar ben 1,5 kilo aldım dedim en son ama sankim kilo aldım şu son 2 günde. Aldıklarım da sanki kalçama ve göğüslerime gitti. Göğüslerim 100 oldu yemin ederim şimdiden.Göbeğim hep vardı ama hamilelikte karnım çıkmadı onun yerine kalçam var. En önemlisi göğüsler sutyenim taşımıyo artık vücuduma ağır geliyor yarın sutyen bakacağım. Hakikaten kız annelerinin vücudu yayvan olurmuş en azından benim ki öyle. Gören bu göbektir diyor bebek demiyor. Ayyyy kilomu yarın paylaşacağım umarım çok almam ama göbek çıksın bende hamile kıyafeti alayım. Bu arada göğüsleri benim gibi olan var mı ne yapacağım ben
Sence sarkma yaşar mıyım bu kadar büyük göğüslerle , yaşarım gibi geliyor bana . Bak senin her şey göbeğinde . Ama benim göbeğim böyle toplu değil hani kilo almışım da yayılmış gibi. ...cnm penye sütyen al o zaman göğüs pediyle kullanırsın ucu görünmesin diye.. kesinlikle kızlar yayvanlaştırıyor haklısın.. kızımda olan hamileliğimle bu seferki arasında çok fark var.. mesela şimdi kalçam yok tüm kilo göbeğimde sanki..
Kattina canım bana verdi Meltem Hn yiyemiyorum diye kilo falan demedi öyle zayıfta değilim 60,5 la hamile kaldım kafam karıştı ben de 4,5 kilo aldım ne çabuk artıyor diyorum tatlı hamur işinden de uzak duruyorum ama alıyorum yine yaacnm bnm dr omega3 ler çok kilo yapıyor diye vermedi.. hafta 2 kere balık ye diye ısrar ediyor hemde konserve bile olsa yeee diyor.. bende bol limon sıkıyorum konserve haftada 1 de olsa yiyorum.. öyle denesen..
belmacım olmuyor ama sarkma yaşarmıyım iptaallll... sarma yaşamayacaksın vücudun hamilelik sürecinle uyum içinde ve doğumdan sonra herşey eski haline dönecek dimi cnm napıyoduk olumlama yapıyodukSence sarkma yaşar mıyım bu kadar büyük göğüslerle , yaşarım gibi geliyor bana . Bak senin her şey göbeğinde . Ama benim göbeğim böyle toplu değil hani kilo almışım da yayılmış gibi. ...
Canım malesef sarkma oluyor.Sence sarkma yaşar mıyım bu kadar büyük göğüslerle , yaşarım gibi geliyor bana . Bak senin her şey göbeğinde . Ama benim göbeğim böyle toplu değil hani kilo almışım da yayılmış gibi. ...
Bende de göbek değil göğüs farkediliyor ne olacak bilmem diyorum ya 90 takıyordum zaten sen düşün şimdi kaç takarım ?Sen o büyümüş göğüslerini bi de doğum sonrası süt dolmuş, iyice şişmişlerken hayal etbenimkiler doğumdan sonraki ikinci gün patlamaya hazır yanardağ gibi bir anda şişmişti. Annemin sütyenlerini takıyordum onlar bile sıkıyordu şimdi de bi beden büyük takıyorum ama o da sıkmaya başladı. Artık doğru mudur bilemem ama annem sütün çok olcak demekki diyerek bana moral veriyor görcezzz diyorum ben de bakalım şimdiden göbeğimle yarışıyorlar
cnm ben troidden dolayı ilk 3 ay 12 kilo aldım o yüzden vermiyorum dedi yiyerek al dedi bir de dediğim gibi ben rahim ağzı kanser tedavisi gördüm meltem hnm eşinde operasyonlar geçirdim tedavi sürecimle orantılı olabilir.. yani her hamileye aynı yöntemi uygulamıyor olabilirler.. bana vitaminde vermedi kan hapıda 2 günde bir gece yatmadan şurup şeklinde verdi.. bence tamamen kişiye göre yöntem uyguluyorlar..Kattina canım bana verdi Meltem Hn yiyemiyorum diye kilo falan demedi öyle zayıfta değilim 60,5 la hamile kaldım kafam karıştı ben de 4,5 kilo aldım ne çabuk artıyor diyorum tatlı hamur işinden de uzak duruyorum ama alıyorum yine yaa
2.hamilelikte kesinlikle göbek daha büyük oluyo. Beni gören aa az kalmıs diyo oysaki 20.haftadayım :)cnm penye sütyen al o zaman göğüs pediyle kullanırsın ucu görünmesin diye.. kesinlikle kızlar yayvanlaştırıyor haklısın.. kızımda olan hamileliğimle bu seferki arasında çok fark var.. mesela şimdi kalçam yok tüm kilo göbeğimde sanki..
Anammm çok depresifim yahuuu benbelmacım olmuyor ama sarkma yaşarmıyım iptaallll... sarma yaşamayacaksın vücudun hamilelik sürecinle uyum içinde ve doğumdan sonra herşey eski haline dönecek dimi cnm napıyoduk olumlama yapıyoduk
CCnim bende dun peritologa gittim gercekten çok farklı daha detayli bakıyor ama çok pahalı
20hafta dedi sglik ocagı bnabenide haftaya ararlar heralde artıkgebelik başından beri hiç aramadılar zaten
Canım ben de bebek şekeri için bu modeli çok beğendim, galiba ben de bunu yapacağım:)Kızlar ben de böyle bir sepet yapıp yaptığım süsleri içine koycam. Daha sonra onu evimde kullanırım :) Süslerin de arkasına lavanta ve mıknatıs koycam. Fikir olur diye söyleyim dedim
Evet belli kişiye göre olduğu canım dediğine göre; bana vitamin, Demir hapı ve Omega 3 verdi, bi de coraspin verdi Mehmet bey durmadan ilaç içip dürüyorumcnm ben troidden dolayı ilk 3 ay 12 kilo aldım o yüzden vermiyorum dedi yiyerek al dedi bir de dediğim gibi ben rahim ağzı kanser tedavisi gördüm meltem hnm eşinde operasyonlar geçirdim tedavi sürecimle orantılı olabilir.. yani her hamileye aynı yöntemi uygulamıyor olabilirler.. bana vitaminde vermedi kan hapıda 2 günde bir gece yatmadan şurup şeklinde verdi.. bence tamamen kişiye göre yöntem uyguluyorlar..
Aynen canım göbeğim 7 aylık gibi ilkinde böyle değildi2.hamilelikte kesinlikle göbek daha büyük oluyo. Beni gören aa az kalmıs diyo oysaki 20.haftadayım :)
Benim bebegimde sol tarAfimda işgence cekiyorum resmen yaEvet bende soluma yatmakta o kadr zorlanıyorum ki sanki bişeyler batıyor gibi oluyo dün gittim kontrole ama doktora sormayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?