Benimde çok kaşınıyor ya bir dahaki kontrolümde doktora söyleyeceğim.Benimde boynum ağrıyor. Kaşınıyor, ağrıyor... Büyümesine razıyımda inşallah emzirirken de böyle kaşınıp ağrımaz. dokunamıyorum çoğu zaman nasıl emziricem diye düşünüyorum açıkçası.
Bende sorarım pazartesi randevum var bakalım ne diyecek.Benimde çok kaşınıyor ya bir dahaki kontrolümde doktora söyleyeceğim.
gözün aydın daha çok hissetmeler yaşa inşallah.. dr aradın mı cnm bu haftada pek normal değil kanama.. bi git bence..
Kızını hissetmene çok sevindim canım benimYalnız kanamana üzüldüm doktoruna haber verdin mi ?
cnm dha önce konuşmuş muyduk emin olamadım ama ben şimdilik acıbademe gidiyorum.. ama doğum çok pahalı.. detaylı için de acıbademe doktoruma gidicem sonrasında jimere geçmeyi düşünüyorum.. jimer evimize de çok yakın sen hngi doktora gidiyosun? cenk beyin ii olduğunu duydum ben..canım ben de bursadayım, geçen salı yaptırdım detaylı, jimerde, normalde de oraya devam ediyorum. Radyoloji uzmanı baktı, 250 tl ödedim. Perinatologa gidicem illa ki demiyorsan istersen jimere git, kadın baya ilgilendi, anlattı, 50 dk sürdü, cd foto vs verdi, sabahki yazışmaları okudun mu bilmiyorum ama perinatolog daha iyi bakıyomus arkadaşlar öyle dedi ama ben açıkçası memnun kaldım.
vebal almak gibi niyetim yok bende bebegimin sagligi icin sanal reel fark etmiyor arastiriyorum .doktorum 20.haftada birakirsin demisti coraspinin zararindan cok faydasi var diyen cok oldu ..bana bunu bayan arkadasim duyup soylemisti son 3 ay icme diye simdi o arkadasa vebal aldigi icin nefretle mi bakayim bende herkes gibi arastirip teyit ediyorum stres topu olmuyorum senin gibi.ben sana yada bir baslasina da yazmis olmaliyim doktor kullan diyorsa kullanmak gerek diye yazmistim...rahat ol stres yapma hic
merhaba arkadaşım :) bende Bursadayım, Cumhuriyet Caddesinin başında bir yer açıldı orada sabun malzemeleri ve kalıpları var. Geçen ay fiyat almıştım ama aklımda kalmadı o yüzden internetteki fiyatlarla karşılaştırma yapma şansım olmadı. Birde benim aklımda sabun yerine kokulu taş yapmak var, daha uzun süre kullanılır diye düşünüyorum. Bakalım bu hafta okulda sondu benim artık araştırıcam araştırdıklarımı burada da paylaşırım. Aynı zamanda bir blogda yazıyorum. Blogda da paylaşıcam bundan sonra ki hamilelik sürecimi ve hazırlıklarımı inşallah yardımcı olabilmişimdirsenin yaptığın bebeği de gördüm canım , eline sağlık gerçekten çokk güzel olmuş ama ben kesme-dikme vs yapabileceğimi sanmıyorum, sabun daha kolay gibi geldi, biraz kolayına kaçıyorum işin anlayacağın :) zaten hazır almayı hiçç düşünmüyorum, gerçekten pahalı, 100 tanesi en az 350 tl civarında oluyor, kendimiz yaparsak daha uyguna gelir. Ben bursada yaşıyorum, dediğim gibi şimdiye kadar hiç böyle şeyler yapmadığım için nerde ne satılır onu da bilmiyorum ama araştırıcam, inşallah bulurum burda da uygun fiyatlı malzeme alacağım biyerler. Senin dediğin siteye de bakıcam simdi..
Kizlar çatlak kremi olarak ne kullanysnz.bio oil diye bi marka duydnzmu.hangi markayi ve yagi onerirsnz.son olarak yağ ve losyon ayni görevi goruyomu yada ikisinde ayni amaçla kullanılabilir mi.ben unibayb nin bebek losyonunu aldm kullanabilirmyn onu
kaçıncı haftada oldunuz ? sağlık ocağı beni hala aramadı da merak ettm
kremmi yagmi .bide neden iki tane.bu konuda çok bilgiszm oyuzden çok detay soryrm nasil yapmm gerektgni ogrenmk için;(ben bio-oil ve mustela kullanıyorum cnm
merhaba arkadaşım, bende Bursadayım. Rentıpa gidiyorum normalde detaylı ultrason fiyatı 300 TL FAKAT sgk lıysan 53 TL aklında olsun. Ben 5 Mayısa randevumu aldım, doktorum o tarihleri önerdi 23. hafta da olmuş olucam gittiğimdeİM
izmire mi taşınsak ne yapsakbursadayım ben en ucuz Detaylı usg 325 doktorumun önerdiği saha dogum fiyatını bilmiyorum
Güzel hamişler merhaba, bir şey sormak istiyorum, 18+1 haftalık hamileyim, İmom adlı folik asit+omega3 hapı dışında başla bir şey içmiyorum. Sizce doktora sormalı mıyım?
Bakıyorum sizler demir hapı, magnezyum, vitamin haplarından bahsediyorsunız, doktorum bana vermedi, yarın kontrolde sormalı mıyım? En başlarda kan tahlili yapılmıştı kan değerlerin iyi hap kullanmaya gerek yok demişti hamilelik boyunca böyle mi kalacak peki??
ıııy sorma :):)) yaşlı teyzelerinki gibi :))))neyse içleri süt dolsundaaaa,büyüsün
ben şuan çekirge doruk hastanesine gidiyorum canımCanım Bursa'da hangi hastaneye gidiyorsunuz
doktor dediki şuan için erken bebeklerin kasları tam gelişmiş değil o yüzden kendine stres yapma 23 24. haftada güçleniyorlar o zamandan sonra net hissediceksin sert tekmeler gelicek dedi bazen hissediyorm ama arada dedim sert olanı yakınlaşınca hissedebilirmişim hatta ultrsonda kıpırdıyordu ama ben o an hissedemedim eve bi geldim kıpır kıpır net hissettim yani bi süre duymayınca bişey oldu demek değil bu çok yanlış bi düşünce dediÇok sevindim tatlım. kitapçığı da paylaşırsan sevinirim.
kremmi yagmi .bide neden iki tane.bu konuda çok bilgiszm oyuzden çok detay soryrm nasil yapmm gerektgni ogrenmk için;(
Bende gynoferon kullaniom kabiz deilde tam tersiyim normalden daha yumusak :)Özür dilerim vitamin hapını yazdım.Demir hapı gynoferon kullanıyorum o da kabız yapıyor.
benimkilerde çok büyüdü canım malesefKızlar ben 1,5 kilo aldım dedim en son ama sankim kilo aldım şu son 2 günde. Aldıklarım da sanki kalçama ve göğüslerime gitti. Göğüslerim 100 oldu yemin ederim şimdiden.Göbeğim hep vardı ama hamilelikte karnım çıkmadı onun yerine kalçam var. En önemlisi göğüsler sutyenim taşımıyo artık vücuduma ağır geliyor yarın sutyen bakacağım. Hakikaten kız annelerinin vücudu yayvan olurmuş en azından benim ki öyle. Gören bu göbektir diyor bebek demiyor. Ayyyy kilomu yarın paylaşacağım umarım çok almam ama göbek çıksın bende hamile kıyafeti alayım. Bu arada göğüsleri benim gibi olan var mı ne yapacağım ben
Folik asiti genelde 3 aydan sonra kesiyorlar.Güzel hamişler merhaba, bir şey sormak istiyorum, 18+1 haftalık hamileyim, İmom adlı folik asit+omega3 hapı dışında başla bir şey içmiyorum. Sizce doktora sormalı mıyım?
Bakıyorum sizler demir hapı, magnezyum, vitamin haplarından bahsediyorsunız, doktorum bana vermedi, yarın kontrolde sormalı mıyım? En başlarda kan tahlili yapılmıştı kan değerlerin iyi hap kullanmaya gerek yok demişti hamilelik boyunca böyle mi kalacak peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?