2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet belli kişiye göre olduğu canım dediğine göre; bana vitamin, Demir hapı ve Omega 3 verdi, bi de coraspin verdi Mehmet bey durmadan ilaç içip dürüyorum
ben sabah troid ilacı her öğlen bebe aspirini 2 gece de birde demir için şurup içiyorum.. Allahtan çok ilaç içmek zorunda değilim tiksiniyorum cnm ilaçtan versede içemezdim herhalde.. birde bol bol ceviz yiyorum..

Kızlar ben bugün hissettim kızımı :)ya toparlanıyor biyere sonra elimin altından kayıyor sanki :)çok güzeldi ya ,
Bu arada dün banyodan sonra hafif kanamam oldu

Kızlar ben bugün hissettim kızımı :)ya toparlanıyor biyere sonra elimin altından kayıyor sanki :)çok güzeldi ya ,
Kızını hissetmene çok sevindim canım benim Yalnız kanamana üzüldüm doktoruna haber verdin mi ?

gözün aydın daha çok hissetmeler yaşa inşallah.. dr aradın mı cnm bu haftada pek normal değil kanama.. bi git bence..

Kızlar doktordan kaynvalidem geldik eve gidince detaylı yazarm çok şükür hersey yolunda :) kızım 260 gr 21 cm olmuş :) egzersiz hareketleri verdi küçük bi kitapçık isterseniz onuda paylaşırım hareket konusunu sordum hic mrk edilecek bişey yokmuş 23. Haftaya kadar hissedilmemesi normalmis

Kuşlar gyno ferro sanol bni ishal yapıyor. Birakip başka demir hapi mi kullansam
Sizin ictiginiz diğer demir hapinin ismi nedir???

Çok sevindim tatlım. kitapçığı da paylaşırsan sevinirim.

Cipro kllandım canım. Hamile olduğumu bilmiyordum ama kullanırken. İlaç bitti, birkaç gün sonra kontrole gittim, ertesi gün de 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Hamilelere daha farklı ilaçlar veriyorlar. Ama atlatılıyor merak etme

Beher depo draje 270 mg demir II sülfat ( =80 mg elementel demir), 80 mg mukoproteoz ve 0.35 mg folik asit içerir
Kuşlar gyno ferro sanol bni ishal yapıyor. Birakip başka demir hapi mi kullansam
Sizin ictiginiz diğer demir hapinin ismi nedir???
Canım ;

Demir ilacı gynoferon prospektüsünde böyle yazıyor "Beher depo draje 270 mg demir II sülfat ( =80 mg elementel demir), 80 mg mukoproteoz ve 0.35 mg folik asit içerir. " Doktorum bunu verdi sende bir doktoruna danış mutlaka . b12 gibi vitaminleri için doktorum decavit multivitamin ilacını verdi onu kullanıyorum.

tamm canim çok tesekkur ederim.

vebal almak gibi niyetim yok bende bebegimin sagligi icin sanal reel fark etmiyor arastiriyorum .doktorum 20.haftada birakirsin demisti coraspinin zararindan cok faydasi var diyen cok oldu ..bana bunu bayan arkadasim duyup soylemisti son 3 ay icme diye simdi o arkadasa vebal aldigi icin nefretle mi bakayim bende herkes gibi arastirip teyit ediyorum stres topu olmuyorum senin gibi.ben sana yada bir baslasina da yazmis olmaliyim doktor kullan diyorsa kullanmak gerek diye yazmistim...rahat ol stres yapma hic

Benim normalde 90 dı. Şimdi düşün ben doğumda nasıl olurum oyyyyyyy Yani taşıyamıyorum omuzlarımı acıtıyor.
Benimde boynum ağrıyor. Kaşınıyor, ağrıyor... Büyümesine razıyımda inşallah emzirirken de böyle kaşınıp ağrımaz. dokunamıyorum çoğu zaman nasıl emziricem diye düşünüyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…