2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
vay gögüs pedi işi hiç aklıma gelmemişti bunu öğrendigim iyi oldu canım bende penye giymeye başladım büyüklügü belli olmasın diye :)

Iyi akşamlar bayanlar benim bebegim 3 gündür çok hareketli saha önceleri böyle birşey hissetmiyordum çünkü göbeğimle kasık Arasında pıt pıt birşeyler hissediyorum bazen 10 Sn ye de bir bazen daha uzun arayla birşey vuruyor sanki ben bebişime yoruyorum böyle hisseden var mı

Sağolun kızlar..aramadım ,bnm durumum zaten normal değil:)bu haftadada 6.aydada kanamam olabiliyor :)
Canim ben de tam onu diyecektim bu arada kanama nasıldı kırmızı miydi koyu muydu azsa korkma kuzum durumu zaten biliyorsun maşallah biliyorum ki illaki moralin bozulmuştur doktorunu yine de haberdar et iğne vuruluyordun zaten öyle hatırlıyorum korkma üzülme falan demicem elinde olmadığını biliyorum ama hicbirsey olmayacak inan bana kuzum

Aynen canım bende senin gibi hissediyorum ve hep dolaşıyor karnımda sağ Sol aşağı yukarı

Bende daha once yazmistim bunu sorunlu gebeliklerde gerekli sadece.internet e periantologa gidilmesi gereken durumlar yazarsaniz normal gebelerin nede gitmemesi gerektigi hakkında bilgi edinebilirsinix arksdslar

anladım cnm sağol bnde alicm artık zamani

Evet canım şuanda hissettiklerim düzensiz hareketleri zaten.daha onlar minicik. Ama insan telaş yapıyo işte o yüzden haklısın canım. Doktorun güzel açıklamış

Kızlar ben bugün hissettim kızımı :)ya toparlanıyor biyere sonra elimin altından kayıyor sanki :)çok güzeldi ya ,
Bu arada dün banyodan sonra hafif kanamam oldu
Sıcaksuyla yıkanma canım; Dr Um hep der ılık duş al ve uzun kalma banyoda diye

coraspin Dr uygun gördüyse kullanmak tabiki de çok normal ben ilk hamileliğimde tüp bebek tedâvimin başından itibaren kan akışı kolay olsun bebek kolay tutunsun diye drum başlatmış 7. Ayıma kadar kullanmıştım çok şükür hiç sıkıntı olmadı oğlum 4 yaşında; şimdi de ikili testte perinatolog rahim damarlarımı Basınçlı Bulduğu için kan sulansın basınç azalsın diye yine başlattı 7. Ay da bırakırsın dedi ama ben Dr larıma güveniyorum içim çok rahat sen de rahat ol canım eğer dr un uygun gördüyse, herşeyiniz Allah a emanet

Benimkilerde cok büyüdü cnim bide uclarınin derisi kavluyor cok kurudu napsm acaba
Benimde çok kaşınıyor 80 kullanıyordum hala aynı çıkarmıyorum da büyümesin diye ama arada deli gibi kaşınıyor krem sürüyorum çatlamasın diye

Canım arkadaşım inş ...çok sağol ,ya dün ben banyo yaptım ,saçlarımı yaramıştım 15dr kaldım halbuki ,banyodan sonra oldu pembe turuncu gibiydi dün sonra kahveye dondü rengi ...şimdi geç mek üzere ..ya çok olsa direk gidiyorum zaten ama ,ilçedeyim zaten ile 1saat yollar kotu hiç gitmedim geçince,iğne vuruluyorum zaten cnm ,magnezyumuda içiyorum ,

Sıcaksuyla yıkanma canım; Dr Um hep der ılık duş al ve uzun kalma banyoda diye
Canım ılık yapıyorum ama,bu sefer15 dk kaldım banyodan ayakta yapıyorum ondanmı oldu bilmiyorum ,banyodan sonra oldu ,bugun geçmek üzere ama kahverengi oldu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…