- 6 Mart 2015
- 441
- 541
- 18
vay gögüs pedi işi hiç aklıma gelmemişti bunu öğrendigim iyi oldu canımcnm penye sütyen al o zaman göğüs pediyle kullanırsın ucu görünmesin diye.. kesinlikle kızlar yayvanlaştırıyor haklısın.. kızımda olan hamileliğimle bu seferki arasında çok fark var.. mesela şimdi kalçam yok tüm kilo göbeğimde sanki..
Canim ben de tam onu diyecektim bu arada kanama nasıldı kırmızı miydi koyu muydu azsa korkma kuzum durumu zaten biliyorsun maşallah biliyorum ki illaki moralin bozulmuştur doktorunu yine de haberdar et iğne vuruluyordun zaten öyle hatırlıyorum korkma üzülme falan demicem elinde olmadığını biliyorum ama hicbirsey olmayacak inan bana kuzumSağolun kızlar..aramadım ,bnm durumum zaten normal değil:)bu haftadada 6.aydada kanamam olabiliyor :)
Aynen canım bende senin gibi hissediyorum ve hep dolaşıyor karnımda sağ Sol aşağı yukarıIyi akşamlar bayanlarbenim bebegim 3 gündür çok hareketli saha önceleri böyle birşey hissetmiyordum çünkü göbeğimle kasık Arasında pıt pıt birşeyler hissediyorum bazen 10 Sn ye de bir bazen daha uzun arayla birşey vuruyor sanki ben bebişime yoruyorum böyle hisseden var mı
Halaaa varmı acabaEki Görüntüle 1498351 Bugün de Bim den aldıklarım. 5li hastane çıkışı, yıkanma şapkası, emzirme sütyeni.
Ben gittim ama sadece bebek patiği ve çıtçıtlı badi vardı canım. arkadaşın aldıklarını insörtte de göremedim 2 farklı bime gittim ama yok.Halaaa varmı acaba
anladım cnm sağol bnde alicm artık zamaniönce bio oil kullanıyordum cnm sadece bio oil in etkisinin olmayacağını söylediler ve mustelayı dr um dahil herkes çok önerdi o yüzden ek olarak mustela da aldım krem. hergün sürmüyorum. yeri geliyor 3 günde 1 sürüyorum. ama henüz bir çatlağım oluşmadı cnm
Evet canım şuanda hissettiklerim düzensiz hareketleri zaten.daha onlar minicik. Ama insan telaş yapıyo işte o yüzden haklısın canım. Doktorun güzel açıklamışdoktor dediki şuan için erken bebeklerin kasları tam gelişmiş değil o yüzden kendine stres yapma 23 24. haftada güçleniyorlar o zamandan sonra net hissediceksin sert tekmeler gelicek dedi bazen hissediyorm ama arada dedim sert olanı yakınlaşınca hissedebilirmişim hatta ultrsonda kıpırdıyordu ama ben o an hissedemedim eve bi geldim kıpır kıpır net hissettim yani bi süre duymayınca bişey oldu demek değil bu çok yanlış bi düşünce dedi
Aynen ya çirkinleşiyoruzbenimkilerde çok büyüdü canım malesefcidden kız annesi oldugumuz belli oluyor benim komşularım bile diyor güzelliğin gitti diye sinir oluyorumm
Benimkilerde cok büyüdü cnim bide uclarınin derisi kavluyor cok kurudu napsm acabaBende de göbek değil göğüs farkediliyor ne olacak bilmem diyorum ya 90 takıyordum zaten sen düşün şimdi kaç takarım ?
Sıcaksuyla yıkanma canım; Dr Um hep der ılık duş al ve uzun kalma banyoda diyeKızlar ben bugün hissettim kızımı :)ya toparlanıyor biyere sonra elimin altından kayıyor sanki :)çok güzeldi ya ,
Bu arada dün banyodan sonra hafif kanamam oldu
Ya benim de kuruyo. Yapılabilecek birşey var mı , hiç bilmiyorum ben. Bu arada büyümeye devam edecekler 100 oldu göğüslerim....Benimkilerde cok büyüdü cnim bide uclarınin derisi kavluyor cok kurudu napsm acaba
Bendede sag sol yapıyorda aşağı yukarı yok henüzAynen canım bende senin gibi hissediyorum ve hep dolaşıyor karnımda sağ Sol aşağı yukarı
Anladim canim tesekkurlrBen gittim ama sadece bebek patiği ve çıtçıtlı badi vardı canım. arkadaşın aldıklarını insörtte de göremedim 2 farklı bime gittim ama yok.
Canim kakao ve badem yagi aldim karnima ve gögsüme sürdum baktim simdi yine aynıYa benim de kuruyo. Yapılabilecek birşey var mı , hiç bilmiyorum ben. Bu arada büyümeye devam edecekler 100 oldu göğüslerim....
coraspin Dr uygun gördüyse kullanmak tabiki de çok normal ben ilk hamileliğimde tüp bebek tedâvimin başından itibaren kan akışı kolay olsun bebek kolay tutunsun diye drum başlatmış 7. Ayıma kadar kullanmıştım çok şükür hiç sıkıntı olmadı oğlum 4 yaşında; şimdi de ikili testte perinatolog rahim damarlarımı Basınçlı Bulduğu için kan sulansın basınç azalsın diye yine başlattı 7. Ay da bırakırsın dedi ama ben Dr larıma güveniyorum içim çok rahat sen de rahat ol canım eğer dr un uygun gördüyse, herşeyiniz Allah a emanetNefretle bakmak mı? Ben öyle birşey söylemedim, öyle anlaşılacak birşey de yazmadım. Sadece kesin bir ifade içeriyor mesajınız, neden böyle söylediniz, ne öğrendiniz demiştim. Doktorunuzun verdiği ilaç sebebiyle stres olup sürekli aynı cevapları aldığınız halde tekrar tekrar aynı şeyi soran sizdiniz :) açıklama yapmadığınız için haklı olarak doktorumuza sorup doğru cevap alan ise biziz :) ayrıca kusura bakmayın insan kocaman olmuş bebeğini kaybetmişken hamileliğinde her duyduğundan nem kapıyor, normal ve sakin bir hamilelik geçiremiyor. Zararlıymış iyi öğren demeniz yalnızca beni değil ilacı kullanan herkesi tedirgin etmişti ama teşekkür ederim bu mesajınızda cevap vermişsiniz soruma "bayan arkadaşınızın" söylemiyle zararlı olduğu kanısına vardığınızı belirtmişsiniz
Benimde çok kaşınıyor 80 kullanıyordum hala aynı çıkarmıyorum da büyümesin diye ama arada deli gibi kaşınıyor krem sürüyorum çatlamasın diyeBenimkilerde cok büyüdü cnim bide uclarınin derisi kavluyor cok kurudu napsm acaba
Canım arkadaşım inş ...çok sağol ,ya dün ben banyo yaptım ,saçlarımı yaramıştım 15dr kaldım halbuki ,banyodan sonra olduCanim ben de tam onu diyecektim bu arada kanama nasıldı kırmızı miydi koyu muydu azsa korkma kuzum durumu zaten biliyorsun maşallah biliyorum ki illaki moralin bozulmuştur doktorunu yine de haberdar et iğne vuruluyordun zaten öyle hatırlıyorum korkma üzülme falan demicem elinde olmadığını biliyorum ama hicbirsey olmayacak inan bana kuzum
Canım ılık yapıyorum ama,bu sefer15 dk kaldım banyodan ayakta yapıyorum ondanmı oldu bilmiyorum ,banyodan sonra oldu ,bugun geçmek üzere ama kahverengi oldu ..Sıcaksuyla yıkanma canım; Dr Um hep der ılık duş al ve uzun kalma banyoda diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?