- 6 Mart 2015
- 441
- 541
- 18
evet cnm doktorumdan memnunum zaten işte dinliyoruz ama kendimize olunca canımız durmuyor bi panik alıyor bizi sormaEvet canım şuanda hissettiklerim düzensiz hareketleri zaten.daha onlar minicik. Ama insan telaş yapıyo işte o yüzden haklısın canım. Doktorun güzel açıklamış
canım kesinlikle lansinoh kremi tavsiye ederim doktorum artık olucak dedi ama fiyatı yüksek biraz 40mlBenimkilerde cok büyüdü cnim bide uclarınin derisi kavluyor cok kurudu napsm acaba
Canim benim o zaman çok ferah tut içini eğer kırmızı yeni bir yerin kanıyor gibi bir rekte olursa doktora gidersin kahverengiler hiç sorun değil Dr öyle söyledi banaCanım arkadaşım inş ...çok sağol ,ya dün ben banyo yaptım ,saçlarımı yaramıştım 15dr kaldım halbuki ,banyodan sonra oldupembe turuncu gibiydi dün sonra kahveye dondü rengi ...şimdi geç mek üzere ..ya çok olsa direk gidiyorum zaten ama ,ilçedeyim zaten ile 1saat yollar kotu hiç gitmedim geçince,iğne vuruluyorum zaten cnm ,magnezyumuda içiyorum ,
canım bende aynı sadece i mom omegalı kullanıyorum.bende sordum doktora ama başka hiç bişey vermediGüzel hamişler merhaba, bir şey sormak istiyorum, 18+1 haftalık hamileyim, İmom adlı folik asit+omega3 hapı dışında başla bir şey içmiyorum. Sizce doktora sormalı mıyım?
Bakıyorum sizler demir hapı, magnezyum, vitamin haplarından bahsediyorsunız, doktorum bana vermedi, yarın kontrolde sormalı mıyım? En başlarda kan tahlili yapılmıştı kan değerlerin iyi hap kullanmaya gerek yok demişti hamilelik boyunca böyle mi kalacak peki??
Canim benim o zaman çok ferah tut içini eğer kırmızı yeni bir yerin kanıyor gibi bir rekte olursa doktora gidersin kahverengiler hiç sorun değil Dr öyle söyledi banaCanım arkadaşım inş ...çok sağol ,ya dün ben banyo yaptım ,saçlarımı yaramıştım 15dr kaldım halbuki ,banyodan sonra oldupembe turuncu gibiydi dün sonra kahveye dondü rengi ...şimdi geç mek üzere ..ya çok olsa direk gidiyorum zaten ama ,ilçedeyim zaten ile 1saat yollar kotu hiç gitmedim geçince,iğne vuruluyorum zaten cnm ,magnezyumuda içiyorum ,
Allah yardımcın olsun canım.bulantılar çok zor gerçekten..Malesef balik yiyemiyorum aslinda pek birsey yiyemiyorum daha aylardir haslanmis yumurta bile yemedim.yogurtta yiyemiyorum ayran yapiyorum.sütede yeni basladim daha.hala bulantim ve istahsizligim var.artik yavastan baslamaliyim.balikyagida vermedi doktorum.sadece d vitamini ve demir hapi.
bu arada sunuda soyleyeyim benim gittigim beyin cerrahi vardi.balik yagi kullanayimmi dedim.o da tamamen ticari gunde 3 ceviz ye yeter demisti.ama suan kuruyemus bile yemiyorum.yani ticari desekte arada kızıma kullaniyorum.
ne dogru ne yanlis tam emin degilim.
Sağol cnm ...bende bugün hissesinde rahatladım yanı,ya bişiy dicem 30lası ,28 leri gorebilecekmiyım ..çok uzun zaman geçmek bilmiyor sanki keşke 28olsaydımCanim benim o zaman çok ferah tut içini eğer kırmızı yeni bir yerin kanıyor gibi bir rekte olursa doktora gidersin kahverengiler hiç sorun değil Dr öyle söyledi bana
Geçmiş olsun daha da gelmesin inş canım bak iğne de vuruluyormuşsun haftasonu uzanıp dinlenmeye çalış iş yapma ki iyice geçsin pazartesi de drunu arar sorarsınCanım ılık yapıyorum ama,bu sefer15 dk kaldım banyodan ayakta yapıyorum ondanmı oldu bilmiyorum ,banyodan sonra oldu ,bugun geçmek üzere ama kahverengi oldu ..
Cnm mGeçmiş olsun daha da gelmesin inş canım bak iğne de vuruluyormuşsun haftasonu uzanıp dinlenmeye çalış iş yapma ki iyice geçsin pazartesi de drunu arar sorarsın
Cnm mçok sağol ,ben zaten problemli bir hamılelık geçiriyorum ..vc harıcı yatak istirahatım var
Çok sağol cnm. ,Allah razı olsun ya mübdi gün içinde okuyorum ..zaten gün bitene kadar napıcamı şaşırıyorum ,bitmiyor zaman geçmiyor sankiCanım açık kırmızı renkli kanama az miktardaki kanamanın göstergesi, koyu renkli ve daha fazlaca olursa allah korusun ciddi bir kanamanın göstergesi olabilir demişti doktorum bana. Ama kahverengi olursa da bi kanama olmuş ve durmuş demekmiş o kahverengi eski kanın göstegesiymiş demişti. Bak maşallah kahverengi olmuşsa rengi, devam eden bi kanaman yokmuş demek :) Bir de bana ılık suyla duş almamı, sık duşa girmememi, çabuk çıkmamı ve kanamam varken kesinlikle duşa girmememi söylemişti. Ne kadar ılık olursa olsun kan akışını artırdığından kanamayı artırma riski varmış. Bir de allahümme ya mübdiu tesbihini sen de çek ama okuduğum kitapta eşinin sağ işaret parmağını annenin göbeğine koyup okumasından bahsediyordu. Allah şifa versin, yardımcın olsun..
Cnm mçok sağol ,ben zaten problemli bir hamılelık geçiriyorum ..vc harıcı yatak istirahatım var
Ben akşam ustu evimin karşısındakine indim.vardı canımHalaaa varmı acaba
Allah Allah bugün sabah ben işten çıkamam diye annemi.aradım o alsın diye o da konyanın ilçesinde ben merkezdeyim bu arada, kızım dediklerinin hiç biri yok, afişlerde de yok dedi. Acaba farklılıklar mı oldu? Hiç olmazdı amaBen gittim ama sadece bebek patiği ve çıtçıtlı badi vardı canım. arkadaşın aldıklarını insörtte de göremedim 2 farklı bime gittim ama yok.
Bana da doktorum ilk onu yazıyordu bende de daha önce kullandigimdan biliyorum ishal yapıyor. Onun yerine ferrum fort verdi onu alıyorumPeki onun içeriğinde de b12 ve folik asit var mi ?
sorma ya 2500 tl dese anlıcam ve o kadara kadar bütçe koymuştum ama 4500 çok zor kredi ödüyoruz ve şuan eşim yazık yurt dışında kolay değil yani para kazanmak bi şekilde uygun olanı seçicez artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?