2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
sorma ya 2500 tl dese anlıcam ve o kadara kadar bütçe koymuştum ama 4500 çok zor kredi ödüyoruz ve şuan eşim yazık yurt dışında kolay değil yani para kazanmak bi şekilde uygun olanı seçicez artık.
canım çınarlıdamı bu fiyatı verdiler bende kendi giitiğim hastanede 2500 diye duyduk pazartesi perinotoloğa gidicez oda 300 lira artık özellerin bu durumdan faydaladıgını düşünmeye başladım..

Günaydin kizlar tansiyonu surekli düsük olanlar var mi cok halsizlik yapiyor sanki ne yapsam iyi gelir fikri olan var mi ¿

Ben hicbir sey icmiyorum :) doktor kan degerlerin cok iyi , iyi besleniyorsun sanirim gerek yok dedi masallah diyelim ama tansiyon dusmeye basladi .

canım çınarlıdamı bu fiyatı verdiler bende kendi giitiğim hastanede 2500 diye duyduk pazartesi perinotoloğa gidicez oda 300 lira artık özellerin bu durumdan faydaladıgını düşünmeye başladım..
Izmirli ayni gunlu oldugum biri demek :) cinarliya ben gidiyorum cinarli 1550 tl

Gunaydin annisler galiba bende artik kuzusumu hissediyorum bir haftadan berli tam gobek deligimin altinda su dalgasi gibi

Sağol cnm ...bende bugün hissesinde rahatladım yanı,ya bişiy dicem 30lası ,28 leri gorebilecekmiyım ..çok uzun zaman geçmek bilmiyor sanki keşke 28olsaydım

Yatarak vakit geçirmek çok zor tv ile akraba olacağız yakinda ki kendi evimde televizyon yoktur izlemeyiz yani. Seni çok iyi anlıyorum. 15 dk banyo fazla bana göre bi de tiksinme ama ben 10 günde bir soğuğa yakın şu ile banyo yapıyorum 5 dk sadece. Oturarak yapma zaten enfeksiyon riskini arttırabilir. Ben de dört gözle bekliyorum 30 lari dikkat edersek elimizden geleni yapar bundan da bişey olmaz diye vurdumduymazlik yapmasak göreceğiz inşallah. tarama sonuclarimj aldim erken doğum gözükmüyor şimdilik ama belli olmaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…