- 17 Aralık 2014
- 168
- 88
- 43
- 34
canım çınarlıdamı bu fiyatı verdiler bende kendi giitiğim hastanede 2500 diye duyduk pazartesi perinotoloğa gidicez oda 300 lira artık özellerin bu durumdan faydaladıgını düşünmeye başladım..sorma ya 2500 tl dese anlıcam ve o kadara kadar bütçe koymuştum ama 4500 çok zor kredi ödüyoruz ve şuan eşim yazık yurt dışında kolay değil yani para kazanmak bi şekilde uygun olanı seçicez artık.
Tabii normale gore daha az hissediyorsun daha zor ama ikinma hissini almiyor ilac. Yani hamileden hamileye degisebiliyor.epiduralliyken ıkınmak zor olmaz mı?
Ben hicbir sey icmiyorum :) doktor kan degerlerin cok iyi , iyi besleniyorsun sanirim gerek yok dedi masallah diyelim ama tansiyon dusmeye basladi .Folik asiti genelde 3 aydan sonra kesiyorlar.
Bende demir hapi ve d vitamini kullaniyorum sadece.d vitaminini hergun kullanmak istemedigim icin ampule gectim 2 ayda bir icicem.kan degerlerim iyiydi bana demir hapini yinede verdi ama vitamin vermiyorum dedi.balik yagida vermedi.kafana takılıyorsa tabiki sor.belki senin doktorunda bu yönde ilerliyordur.hepsi farkli ilac yaziyor.
Izmirli ayni gunlu oldugum biri demek :) cinarliya ben gidiyorum cinarli 1550 tlcanım çınarlıdamı bu fiyatı verdiler bende kendi giitiğim hastanede 2500 diye duyduk pazartesi perinotoloğa gidicez oda 300 lira artık özellerin bu durumdan faydaladıgını düşünmeye başladım..
Sağol cnm ...bende bugün hissesinde rahatladım yanı,ya bişiy dicem 30lası ,28 leri gorebilecekmiyım ..çok uzun zaman geçmek bilmiyor sanki keşke 28olsaydım
Aaaa ewet canim ayni gunlerimiz cok izmirli yok eylul annelerinde ben savha arkadasimiz var diye biliuordum bende tinaztpeye gidiyorum..Izmirli ayni gunlu oldugum biri demek :) cinarliya ben gidiyorum cinarli 1550 tl
Kızlar günaydın perinatologtayız şimdi 15 dakika sonra ayrıntılı usgye gireceğim dua edin
karışık yüklüyorum ama siz düzenleyin düzenlemek istedim denedim ama zor oldu benim için idare edin ben yarın sabah başlıyorum
Ben gittim ama sadece bebek patiği ve çıtçıtlı badi vardı canım. arkadaşın aldıklarını insörtte de göremedim 2 farklı bime gittim ama yok.
Kızıma cici Yaptım kızlar nasıl olmuş
günaydın hatunlr,bol güneşli,az ağrılı ve huzurlu bir gün dilerim hepinize.
çok güzel olmuşlar,eline sağlık.kız eşyalarını süslemek çok zevkli
GÜNAYDIN GÖZÜNAYDIN CNM ÇIKINCA DETAYLICA YAZ NE OLDU NE BİTTİ BENDE HAFTAYA C.TESİ GİRECEĞİM KISMETSEKızlar günaydın perinatologtayız şimdi 15 dakika sonra ayrıntılı usgye gireceğim dua edin
BİR KARŞIYAKALI OLARAK İSTANBULDA YAŞIYORUM NE YAZIK KİAaaa ewet canim ayni gunlerimiz cok izmirli yok eylul annelerinde ben savha arkadasimiz var diye biliuordum bende tinaztpeye gidiyorum..
3 kişiyiz simdilik belkide vardır ama bız denk gelmedık :)Aaaa ewet canim ayni gunlerimiz cok izmirli yok eylul annelerinde ben savha arkadasimiz var diye biliuordum bende tinaztpeye gidiyorum..
SANADA GÜNAYDIN GÜZELLİKgünaydın hatunlr,bol güneşli,az ağrılı ve huzurlu bir gün dilerim hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?