2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yani ben kimsenin bebeğini yanına gidip sevmedim şimdiye kadar ama bebek işte bunlar sevimlilik abideleri mıncık lamaya bayılıyorlar hiç yüzüne bakmasalarda üzülürsün bende bazen kızıyorum ama yapacak bir şey yok.

Benim eşimde kereme kiziyo oglum butun kızlar Ömer'e geliyo bu fırsatı degerlendirsene al kardeşini bi cık disari diyo

canim latincesinden mealinden nasil istersen oku.. yeter ki oku. allah kendisi icin yapilan hic birseyi geri cevirmez. 5 tane alirsan önümüzdeki 2. carsambaya kadar yani haziran 1e kadar okuman lazim. sen al okuyamaztan tamamlariz.

Aldim gitti 5 yasin okurum inşallah teşekkür ederim.

5 tane aldim bende :)

Bebek aevmek güzel de geçen avmde bi arkadaşım a rastladim ayak üstü konusurken kizin biri diz coktu oğlanı sevmeye başladı ne bu şimdi ben anlamadim arkadaşım in tanidigi sandim ses etmedim ama sinir oldum sonra dan
Garip ne diyim..

Günaydın biz kalktik pogaca yaptik oglumla Freyza__ gecen demisti minik pogaca yapilabilir eline vermelik diye yapmistim sevmisti bu sabah yine yaptim
Oh afiyet bal şeker olsun bende ne zamandır dereotlu peynirli minik poğaça lardan yapicam vaktim olmuyor..Kuafordeyim bende sabahtan oğlanı uyutup kaçtım röfle attırıyorum..

Oldu canım gözlerim doldu diyeydin Bir zaman çok utangaç oluyorlar sonra bir kız takıyor bunlara yırtılıyor yüzlerini kardeşimden biliyorum.
ya bi kaç tane kız var hele biri çok takmıştı çantasına mektup koymuş en son da sınıfta karnına bişey koyup keremden hamileyim demiş tövbe yarabbi. Bunun üzerine delirdi bi sürü şey söylemiş kıza 2 metreden fazla yaklaşma demiş ötekilerde biraz tırstı herhalde. Ne günlere kaldık Allahım sonumuz hayır ola

Hahay çok güldüm ya

Yuh :-/ benim kardeşim de is arkadasimin kiziyla ayni okuldaydi. Aa sen onun ablasi misiiin dedi evet dedim. Kizlar cok asiliyor ama yuz vermiyor dedi :) esim de arkadasimin esinin asker arkadasi. Onun da benden once bi sevgilisi olmus (ki yettiydi canima bir tane bile yuzsuz) amaa benim tontik ne dayiya ne babaya millete el sallamalara basladi bile :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…