Yani ben kimsenin bebeğini yanına gidip sevmedim şimdiye kadar ama bebek işte bunlar sevimlilik abideleriBiz de geçen oglusa kıyafet almak için mağazaya git mistik eşimin kucagindaydi bizimki oturuyorlardı mağaza çalışanı genç bi kadın oturdu önüne kyzum diye diye sevdi bi/5 dk sürdü sanırım o kadar sinir oldum ki eşim utaniyo bi yandan sizce de anormal dgl mi ya bn eşime dönüp başka birşeyler konuşunca konuyu değiştirmek için o zaman gtti, bilmiyorum yani daha ne kadar duracakti
Benim eşimde kereme kiziyo oglum butun kızlar Ömer'e geliyo bu fırsatı degerlendirsene al kardeşini bi cık disari diyoYani ben kimsenin bebeğini yanına gidip sevmedim şimdiye kadar ama bebek işte bunlar sevimlilik abidelerimıncık lamaya bayılıyorlar hiç yüzüne bakmasalarda üzülürsün bende bazen kızıyorum ama yapacak bir şey yok.
Çıkartsın tabi manita yapar kendineBenim eşimde kereme kiziyo oglum butun kızlar Ömer'e geliyo bu fırsatı degerlendirsene al kardeşini bi cık disari diyo
canim latincesinden mealinden nasil istersen oku.. yeter ki oku. allah kendisi icin yapilan hic birseyi geri cevirmez. 5 tane alirsan önümüzdeki 2. carsambaya kadar yani haziran 1e kadar okuman lazim. sen al okuyamaztan tamamlariz.
yasin alanlar
yavuzbt. 3
denzkaya. 1
ayselscb. 2
nazyamm. 2
kuzucuk. 1
carmen. 2
esmanur. 5
ecdu. 1
mavi99. 1
ysmn1096. 1
sevdamevsimi. 1
arkadaşlar. gözümden kaçan sayıda hata olan varsa söylesinn.sayıyı yarıladık. bir iki fazla alsak tamamlarız..
Biz de geçen oglusa kıyafet almak için mağazaya git mistik eşimin kucagindaydi bizimki oturuyorlardı mağaza çalışanı genç bi kadın oturdu önüne kyzum diye diye sevdi bi/5 dk sürdü sanırım o kadar sinir oldum ki eşim utaniyo bi yandan sizce de anormal dgl mi ya bn eşime dönüp başka birşeyler konuşunca konuyu değiştirmek için o zaman gtti, bilmiyorum yani daha ne kadar duracakti
Teşekkürler canım allah razı olsunAldim gitti 5 yasin okurum inşallah teşekkür ederim.
Oh afiyet bal şeker olsun bende ne zamandır dereotlu peynirli minik poğaça lardan yapicam vaktim olmuyor..Kuafordeyim bende sabahtan oğlanı uyutup kaçtım röfle attırıyorum..Günaydınbiz kalktik pogaca yaptik oglumla Freyza__ gecen demisti minik pogaca yapilabilir eline vermelik diye yapmistim sevmisti bu sabah yine yaptim
ohh maşallah hamaratlığa bak :) afiyet olsun Alperime yarasınGünaydınbiz kalktik pogaca yaptik oglumla Freyza__ gecen demisti minik pogaca yapilabilir eline vermelik diye yapmistim sevmisti bu sabah yine yaptim
Oh güzelliğe güzellik katiyorsun yani :)Oh afiyet bal şeker olsun bende ne zamandır dereotlu peynirli minik poğaça lardan yapicam vaktim olmuyor..Kuafordeyim bende sabahtan oğlanı uyutup kaçtım röfle attırıyorum..
Oldu canım gözlerim doldu diyeydinmanita yok üniversiteye kadar diyo
5 saatlik uykuyla tam yaptigima şükrediyorumohh maşallah hamaratlığa bak :) afiyet olsun Alperime yarasın
ya bi kaç tane kız var hele biri çok takmıştı çantasına mektup koymuş en son da sınıfta karnına bişey koyup keremden hamileyim demişOldu canım gözlerim doldu diyeydinBir zaman çok utangaç oluyorlar sonra bir kız takıyor bunlara yırtılıyor yüzlerini kardeşimden biliyorum.
oyalansa bile yeter :) mideye giden iki üç lokma da kar :)5 saatlik uykuyla tam yaptigima şükrediyorumbirini kah parcaladi kah yedi hala ugrasiyor :)
Depresyondayım çıkmanın en iyi yolu kuaför 1 yıldır saçıma kuafor eli değmedi kendi elimden başka roflelerim kulak izama gelmişti biraz bakım iyidir çok saldım kendimiOh güzelliğe güzellik katiyorsun yani :)
Hahay çok güldüm yaya bi kaç tane kız var hele biri çok takmıştı çantasına mektup koymuş en son da sınıfta karnına bişey koyup keremden hamileyim demiştövbe yarabbi. Bunun üzerine delirdi bi sürü şey söylemiş kıza 2 metreden fazla yaklaşma demiş ötekilerde biraz tırstı herhalde. Ne günlere kaldık Allahım sonumuz hayır ola
Yuh :-/ benim kardeşim de is arkadasimin kiziyla ayni okuldaydi. Aa sen onun ablasi misiiin dedi evet dedim. Kizlar cok asiliyor ama yuz vermiyor dedi :) esim de arkadasimin esinin asker arkadasi. Onun da benden once bi sevgilisi olmus (ki yettiydi canima bir tane bile yuzsuz) amaa benim tontik ne dayiya ne babaya millete el sallamalara basladi bile :-/ya bi kaç tane kız var hele biri çok takmıştı çantasına mektup koymuş en son da sınıfta karnına bişey koyup keremden hamileyim demiştövbe yarabbi. Bunun üzerine delirdi bi sürü şey söylemiş kıza 2 metreden fazla yaklaşma demiş ötekilerde biraz tırstı herhalde. Ne günlere kaldık Allahım sonumuz hayır ola
Biraz da salatalik yedi kahvalti tamam :) hava bozuk napalim bari boluya gidelim klasigi olacak bizde bugun sanirim. Yedigollere gidecektik sozde yagmur yagdi ortalik oldu bingöl :-/oyalansa bile yeter :) mideye giden iki üç lokma da kar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?