Evde biraz şık şıkıdım giyinmek dışinda bir numara yok bende :-/ benim yerime de bi havali yuruyuver cikinca :)Depresyondayım çıkmanın en iyi yolu kuaför 1 yıldır saçıma kuafor eli değmedi kendi elimden başka roflelerim kulak izama gelmişti biraz bakım iyidir çok saldım kendimi
Yürürüm canım benim..Evde biraz şık şıkıdım giyinmek dışinda bir numara yok bende :-/ benim yerime de bi havali yuruyuver cikinca :)
Sağol canımFreyza__ gule gule kullan canin
genclik ne hallerde ya. yuh diyorum. bu diziler akillarina sokuyor genclerin istedigini elde etmek icin ne yaparsan yap diye. ne zor hayat minikler icin. ogrenmesi gereken en onemli sey dogru ve yanlisi ayirmak ki gunumuzde sarmas dolaslar mubarek!!
canım yvzbt'nin bebeğine mi bişey oldu.. ben kaçırdım herhalde olayı..Yvzbt canim kacirmisum cok gecmis olsun.insan eline bisey vermeye korkuyor.dislerde cikti ki cok tehlikeli artik.bununla atlatmissiniz.Rabbim yavrularimizi korusun
insallah iyi gecer canim. tez zamanda ayaga kalkar.
Sağol cnm amin hepimizinkini korusun inşllh. Atlattık çok şükür de ben sanırım kolay kolay atlatamıcm. O akşam şok geçirmişşm herhalde ağlayamadım bile kasıldım kaldım hala vücudum tutuk. Şimdi oğluma her baktığımda ağlayasım geliyoYvzbt canim kacirmisum cok gecmis olsun.insan eline bisey vermeye korkuyor.dislerde cikti ki cok tehlikeli artik.bununla atlatmissiniz.Rabbim yavrularimizi korusun
Boğazına salatalık kaçmıştı cnm baya kötü bi geceydi çok şükür atlattık :/canım yvzbt'nin bebeğine mi bişey oldu.. ben kaçırdım herhalde olayı..
Sevindim cnm gözünüz aydınSagol canim. Iyi gecmis, ayakta sukur :)
İyi hadi şükür gecmis olsun :)Sagol canim. Iyi gecmis, ayakta sukur :)
canim bizimkinin bogazina da pide kaçtı. nefes alamadi yavrum kucagimda. babasinin kucagina ciglik atarak firlattim bebegi. o da parmagini sokup cikardi koca lokmayi. o gece ne ben ne bebegim uyudu. yavrum o da cok korkmus gece agladi hep. ondan sonra paranoyak oldum. iki dakka yanindan ayrilsam cok huzursuz oluyorum. hep gozumun onunde dursun istiyorum. bu mumkun olmuyor tabi. hala yemek yedirirken bir öksürük gelde elim ayagima dolasiyor..Freyza__ güle güle kullan cnm darısı başıma. Temmuzda kaynımın düğünü var bn de o zamana sarkıttm bi de düğün telaşı ne giysem ne alsam hangi ara alsam off :/
Sağol cnm amin hepimizinkini korusun inşllh. Atlattık çok şükür de ben sanırım kolay kolay atlatamıcm. O akşam şok geçirmişşm herhalde ağlayamadım bile kasıldım kaldım hala vücudum tutuk. Şimdi oğluma her baktığımda ağlayasım geliyoAllah kimseye yaşatmasın
Boğazına salatalık kaçmıştı cnm baya kötü bi geceydi çok şükür atlattık :/
Sevindim cnm gözünüz aydın
Gelmis geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın :/canim bizimkinin bogazina da pide kaçtı. nefes alamadi yavrum kucagimda. babasinin kucagina ciglik atarak firlattim bebegi. o da parmagini sokup cikardi koca lokmayi. o gece ne ben ne bebegim uyudu. yavrum o da cok korkmus gece agladi hep. ondan sonra paranoyak oldum. iki dakka yanindan ayrilsam cok huzursuz oluyorum. hep gozumun onunde dursun istiyorum. bu mumkun olmuyor tabi. hala yemek yedirirken bir öksürük gelde elim ayagima dolasiyor..
canim ilaci verdikce kakasi siyah oluyor. dert etme bence normal. bu arada bondigo yuruyen arkadasim ilk araba geldi kargodan. bizim kizi oturttuk bisiklee oturur gibi. ayaklari yere degmedi. buyuk geldi. daha sonra bisiklet modundan ilk araba moduna gectik. boyu tam kurtardi. ama cok da icime sinmedi. biz magazada 169 tl ye alacaktik. ama internette 99 a bulduk. % 45 indirim yapmislar. ordan aldik. ama bana kalsa 99da etmez. bu araba biraz bisiklet tarzini daha cok yansitiyor. kizin bu arabadan su an zevk almayacak da 2 yaslarinda ustaca kullanmaya baslayinca zevk alacak gibime geliyor. yani buyuk cocuklara daha cok hitap ediyor. bunlar benim fikrim. tabiki cocuktan cocuga degisir. ams almadan once baska markalari da arastir derim.Ferromixin kullanan anneler bebeğinizin kakası siyaha döndü mü?
Size de çok geçmiş olsun cnm evet geçmiyo onun stresi sanırım yemek yedirirken ödüm kopuyo ya yalnızken bişey olursa diye. Allaha emanetiz iştecanim bizimkinin bogazina da pide kaçtı. nefes alamadi yavrum kucagimda. babasinin kucagina ciglik atarak firlattim bebegi. o da parmagini sokup cikardi koca lokmayi. o gece ne ben ne bebegim uyudu. yavrum o da cok korkmus gece agladi hep. ondan sonra paranoyak oldum. iki dakka yanindan ayrilsam cok huzursuz oluyorum. hep gozumun onunde dursun istiyorum. bu mumkun olmuyor tabi. hala yemek yedirirken bir öksürük gelde elim ayagima dolasiyor..
sagol canim benim..Gelmis geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın :/
evet canim yaa. allahtan bizimki erken kaljar sabah babayla yeriz. oglen de babamiz eve gelir yemege. isyeri eve yakin. oglen de abilerle babayla yeriz. aksam da hep beraber. o zaman daha az korkuyorum. bi buyuseydi de herseyi yiyebilecek olgunluğa gelseydi.Size de çok geçmiş olsun cnm evet geçmiyo onun stresi sanırım yemek yedirirken ödüm kopuyo ya yalnızken bişey olursa diye. Allaha emanetiz işte
Canım vekalet verdik abisine o satışı yapacak sırtımda kambur gibi kurtulalım insallah bi an once :/ esime üzülüyorum o cok sıkıntı yapıyo cok zoruna gidiyo :/Angiedare ne yaptınız cnm ev işini verin kurtulun bence bir an önce. Sonra da evine sokma cnm
Allah annesine merhamet, vicdan versin de oğlunu üzmeyi bıraksın inşllh..Canım vekalet verdik abisine o satışı yapacak sırtımda kambur gibi kurtulalım insallah bi an once :/ esime üzülüyorum o cok sıkıntı yapıyo cok zoruna gidiyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?