15 günde okuyoruz, sonrasını ben de bilmiyorum. Ben de mealini okuyacağım.Nasıl oluyor bi aciklar misin mesela 5 yasin ustlensem 15 gunde onu mu okiycam sonra nasıl olucak bide bu yasin kitaplarindaki mealinden okuyorum yada turkcesuni o kabul olurmu olursa bende varim.
elleri tombik tombikMaşallah tombik tombik yerler onu
20 gündür kullanıyoruz bizde bi degisiklik olmadı canımFerromixin kullanan anneler bebeğinizin kakası siyaha döndü mü?
diyorum iste agzina agzina vurasim geliyor :) iki tane disi var döktürecek onlari :-/Oyyy nasıl bi duruş yaa tam saldirip agiz burun yemelikkk
Kiyamamm zorla çıktılar zaten :)diyorum iste agzina agzina vurasim geliyor :) iki tane disi var döktürecek onlari :-/
O zaman bize ya o ya da başka bir şey dokundu20 gündür kullanıyoruz bizde bi degisiklik olmadı canım
Kiyamamm zorla çıktılar zaten :)
Meal anlamı demek siz anlamını okumuycaksınız..Arapçanın Türkçe okunuşunu okuyacaksınız..15 günde okuyoruz, sonrasını ben de bilmiyorum. Ben de mealini okuyacağım.
Evet canım o,bu arada kızın çok güzel maşallahÖyle yapıyorum. Yani okuduğumu anlamıyorum. Harfler değişiyor sadece.
usttekilerden supheleniyorum bu ara. bugun uc verdi sandim hatta da vermemis :)Kiyamamm zorla çıktılar zaten :)
Can'ım biz konyada Antalya'ya geldik, evet geldik bile:) 4 saat falan sürdü. 4 günlüğüne geldik. Ben dünden evde yoğurt ve çorbasını yaptım, minik kavanozlara koydum. Geldiğimde buzdolabına koydum. Bugün öğlen geldik. Bi yoğurt bi de çorbasından içti bile. Her zamanki saatinde uyudu bakalım gece de normal olursa bi sıkıntı yok şimdilik. Havuza soktuk bugün, ağlamadı çok şükürgünaydın canım... inşallah tatil hepinize iyi gelir. ben de istiyorum ama korkuyorum. düzen alt üst olur diye. yol kaç saat sürecek sizde bi de yemek işini nasıl yapmayı düşünüyorsun. bana fikir olması açısından,,, ben de 14 saatlik yola çıkacam kendi arabamızla ama tırsıyorum çok
Evet Can'ım bulmanın bebeği Burçak çok sağlıklı maaşallah :)canım çok geçmiş olsun diyorum. rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah. annesin ve ciğerin ne kadar sızlıyordur bilirim.. benim şöyle bir teklifim var.. ben 2015 eylül anneleri formundayken hamile arkadaşlardan hasta olanlara şifa için ya da karnımızdaki bebeklerin sağlığı için (bir arkadaş vardı bebeği anne karnında çok sıkıntılıydı hastanelerden çıkmıyordu kadıncağız belmaakça rumuzlu) çok defa 41 yasin okuduk. belmaakçanın da kızı sapasağlam doğdu. duaların açmayacagı kapı yok. razı olursan burda 41 yasin toplayalım. 15 günde okuyalım. herkez istediği kadar alsın.. 1, 2,5.. ben açık kalan kısmını tamamlarım. ne dersin?
Ayyy Can'ım Allah eşine de sana da sabır versin, öyle bi anneye (!!!!!) sahip olduğunuz için. Evet anne mi değil mi tartışılır!!!!Kızlar benim beynim durdu sanki kan beynime sıçradı sağlıklı düşünemiyorum size bi akıl danışsam :/
Benim kaynanayı hepiniz biliyosunuz yaptıklarını söylediklerini.. Bu 3 yıl önce tutturdu ille ben evi keremin üstüne yapıcam diye yaşı küçük olmaz falan dedik o zaman senin üstüne yapayım ben sana oğlumdan daha çok güveniyorum sen 18 ine gelince kereme devret dedi tmm diye geçiştirdik bi süre ama memlekete gidince yine başladı ölücem ben evi veremeden diye bende ölür vicdan yaparım diye tmm dedim ama Allah biliyoya hiç içime sinmedi neyse evin satışını yaptık yani para karşılığında bana satmış gibi imza attı kv. Hiç bi kardeşine beş kuruş para vermeyeceksin dedi eşime, eşimde olmaz öyle şey ben herkesin hakkını vercem dedi çok ihtiyacı olduğu için önce görümceme verdik iki kaynımında durumları iyi olduğu için daha sonra vericez diye anlaştık yeni ev almıştık çünkü burdada. Şimdi büyük kaynımın kızının yanında kalıyo kv, o kaynım vefat etti bu arada mekanı cennet olsun. Biz tlfları açmayıp onunla konuşmak istemeyince iyice cozuttu görümcemi aramış evimi elimden zorla aldınız beni kandırdınız döverek sesimi kestiniz sizi mahkemeye vericem evimi geri verin demiş.Görümcem aradı ağlayarak,vekalet gönderin evin tekrar satışı yapılsın bende size paranızı göndereyim annemde sesini kessin yeter rezil olduğumuz dedi. Ev umrumda değil zaten içime sinmiyodu hemen veririm vekaleti ama bu yaptıklarını sindiremiyorum şeytan diyo ki verme evi hatta git sat hemen çıkar elden o kadar delirdim :/ eşim çok üzülüyor çok zoruna gidiyor adam ne akşam yemek yedi ne sabah kahvaltı yaptı gözüne uyku girmiyorne hakkı var bizi bu hale getirmeye arayıp herşeyi saydırasım var ama bu sinirle saçma sapan bişey yapmak istemiyorum ne yapayım bilemedim
Bence de hiiiiç bişi yok Can'ım kızın da:)Teşekkür ederim canım. Annesi olduğum için mi konduramıyorum bilmiyorum ama nörolojik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Kucakta falan basıyor. Biraz kuvvetsiz biraz da tembel olduğunu düşünüyorum.
Ferromixin kullanan anneler bebeğinizin kakası siyaha döndü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?