2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Can'ım biz konyada Antalya'ya geldik, evet geldik bile:) 4 saat falan sürdü. 4 günlüğüne geldik. Ben dünden evde yoğurt ve çorbasını yaptım, minik kavanozlara koydum. Geldiğimde buzdolabına koydum. Bugün öğlen geldik. Bi yoğurt bi de çorbasından içti bile. Her zamanki saatinde uyudu bakalım gece de normal olursa bi sıkıntı yok şimdilik. Havuza soktuk bugün, ağlamadı çok şükür

Evet Can'ım bulmanın bebeği Burçak çok sağlıklı maaşallah :)

Ayyy Can'ım Allah eşine de sana da sabır versin, öyle bi anneye (!!!!!) sahip olduğunuz için. Evet anne mi değil mi tartışılır!!!!

Ferromixin kullanan anneler bebeğinizin kakası siyaha döndü mü?

Canim demir verdigin icin kakasi koyu yesil-siyah olmasi normal.. Vucuda fazla gelen demir kakayla atiliyo.. Senin bebegine bisi dokundugunda oyle bi reaksiyon veriyo mu bilmem ama demir ilaci verinfe kakada renk degisimi normal..

Kızlar bir şey öğrendim. Ben öğretmenim. Bu seneyi bitirdim sayılır. Sağolsunlar idarecilerim de yardımcı oldular. Eylülde ne yapacağımı düşünüp duruyordum. Bebeğim çok hassas, bakıcı bulsam bile özellikle alerjisini önemser mi diye düşünüp duruyordum. Tedavisi uzun süren hastalıklar için 3 ay + 3 ay olmak üzere toplam 6 ay refakatçi raporu alabiliyormuş memurlar. Çok sevindim valla. Umarım doktorumuz verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…