İnşallah yararlanırsın cnmmKızlar bir şey öğrendim. Ben öğretmenim. Bu seneyi bitirdim sayılır. Sağolsunlar idarecilerim de yardımcı oldular. Eylülde ne yapacağımı düşünüp duruyordum. Bebeğim çok hassas, bakıcı bulsam bile özellikle alerjisini önemser mi diye düşünüp duruyordum. Tedavisi uzun süren hastalıklar için 3 ay + 3 ay olmak üzere toplam 6 ay refakatçi raporu alabiliyormuş memurlar. Çok sevindim valla. Umarım doktorumuz verir.
Kızımın ne zaman nasıl reaksiyon vereceği belli olmuyor. En belirgini kusma. Onun dışında çeşitli reaksiyonları oluyor. Vermesem mi acaba? 6. Ayda test yapılmıştı, üst sınırdaydı. Ben de sonuç iyi diye başta vermedim ama geçen hafta itibariyle günaşırı vermeye başladım.Canim demir verdigin icin kakasi koyu yesil-siyah olmasi normal.. Vucuda fazla gelen demir kakayla atiliyo.. Senin bebegine bisi dokundugunda oyle bi reaksiyon veriyo mu bilmem ama demir ilaci verinfe kakada renk degisimi normal..
Ben de 1 yasin okuyabilirim inşallah
İnşallah canım. Alerjik bebek annelerinden yararlananlar olmuş. Eşim doktorumuz vermezse veren doktor hangi şehirdeyse ona gideriz, sonuçta raporumuz elimizde diyor. Bakalım umarım çok uğraşmadan alırız.İnşallah yararlanırsın cnmm
tamam canim. not aldim. alla razi olsunCnm 3 tane alırım ben Allah kabul ederse
Nasıl bi korkudur cnm yasaniyelik ama yetiyo işte (
canim latincesinden mealinden nasil istersen oku.. yeter ki oku. allah kendisi icin yapilan hic birseyi geri cevirmez. 5 tane alirsan önümüzdeki 2. carsambaya kadar yani haziran 1e kadar okuman lazim. sen al okuyamaztan tamamlariz.Nasıl oluyor bi aciklar misin mesela 5 yasin ustlensem 15 gunde onu mu okiycam sonra nasıl olucak bide bu yasin kitaplarindaki mealinden okuyorum yada turkcesuni o kabul olurmu olursa bende varim.
canim benimBaşta esmanur olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum.
yakın mesafeymis canım sizinki. insallah yadirgamaz. bizim 14 saati bulur yol. offf. umarim sorun olmaz.Can'ım biz konyada Antalya'ya geldik, evet geldik bile:) 4 saat falan sürdü. 4 günlüğüne geldik. Ben dünden evde yoğurt ve çorbasını yaptım, minik kavanozlara koydum. Geldiğimde buzdolabına koydum. Bugün öğlen geldik. Bi yoğurt bi de çorbasından içti bile. Her zamanki saatinde uyudu bakalım gece de normal olursa bi sıkıntı yok şimdilik. Havuza soktuk bugün, ağlamadı çok şükür
belma ile gorusuyon mu canimEvet Can'ım bulmanın bebeği Burçak çok sağlıklı maaşallah :)
Biz de geçen oglusa kıyafet almak için mağazaya git mistik eşimin kucagindaydi bizimki oturuyorlardı mağaza çalışanı genç bi kadın oturdu önüne kyzum diye diye sevdi bi/5 dk sürdü sanırım o kadar sinir oldum ki eşim utaniyo bi yandan sizce de anormal dgl mi ya bn eşime dönüp başka birşeyler konuşunca konuyu değiştirmek için o zaman gtti, bilmiyorum yani daha ne kadar duracaktiAmin canım , ben sanırım kıskanıyorum ya babası yetmiyor birde bunu kıskanıyorum eşim çok çekti benden sıra oğlundaFena bir kaynana olucam sanırım
Üzüldüm nazyamin bebeğine Allh şifa versin ben de okuyabilirimhanımlar nazyamm ın bebeği için 41 yasin okuyoruz. karışıklık olmaması için bana özelden kaç adet yasin okumak istediğinizi yazarsanız 15 güne kadar toplayıp okuruz..
Sevda mevsimi ,,1TOPLANAN YASİNLER
kuzucuk. 1
Carmen-el 1
Esmanur 5
EcDu. 1
Teşekkürler canımSevda mevsimi ,,1
Kızımın ne zaman nasıl reaksiyon vereceği belli olmuyor. En belirgini kusma. Onun dışında çeşitli reaksiyonları oluyor. Vermesem mi acaba? 6. Ayda test yapılmıştı, üst sınırdaydı. Ben de sonuç iyi diye başta vermedim ama geçen hafta itibariyle günaşırı vermeye başladım.
Maşallah canım, günaydın.herkeze kocaman günaydın hanımlar.. biz 5:15 degüne başladık. 2 kez kaka yaptık. koca bir kase tarhana içtik peynirli. biraz oynadık ve şimdi uykuya geçiyoruz. herkeze mutlu huzurlu bir gün olması dileğiyle.
Gunaydin canım masallah kuzuya :)herkeze kocaman günaydın hanımlar.. biz 5:15 degüne başladık. 2 kez kaka yaptık. koca bir kase tarhana içtik peynirli. biraz oynadık ve şimdi uykuya geçiyoruz. herkeze mutlu huzurlu bir gün olması dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?