2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

İnşallah yararlanırsın cnmm

Canim demir verdigin icin kakasi koyu yesil-siyah olmasi normal.. Vucuda fazla gelen demir kakayla atiliyo.. Senin bebegine bisi dokundugunda oyle bi reaksiyon veriyo mu bilmem ama demir ilaci verinfe kakada renk degisimi normal..
Kızımın ne zaman nasıl reaksiyon vereceği belli olmuyor. En belirgini kusma. Onun dışında çeşitli reaksiyonları oluyor. Vermesem mi acaba? 6. Ayda test yapılmıştı, üst sınırdaydı. Ben de sonuç iyi diye başta vermedim ama geçen hafta itibariyle günaşırı vermeye başladım.

Nasıl oluyor bi aciklar misin mesela 5 yasin ustlensem 15 gunde onu mu okiycam sonra nasıl olucak bide bu yasin kitaplarindaki mealinden okuyorum yada turkcesuni o kabul olurmu olursa bende varim.
canim latincesinden mealinden nasil istersen oku.. yeter ki oku. allah kendisi icin yapilan hic birseyi geri cevirmez. 5 tane alirsan önümüzdeki 2. carsambaya kadar yani haziran 1e kadar okuman lazim. sen al okuyamaztan tamamlariz.

yakın mesafeymis canım sizinki. insallah yadirgamaz. bizim 14 saati bulur yol. offf. umarim sorun olmaz.

Amin canım , ben sanırım kıskanıyorum ya babası yetmiyor birde bunu kıskanıyorum eşim çok çekti benden sıra oğlundaFena bir kaynana olucam sanırım
Biz de geçen oglusa kıyafet almak için mağazaya git mistik eşimin kucagindaydi bizimki oturuyorlardı mağaza çalışanı genç bi kadın oturdu önüne kyzum diye diye sevdi bi/5 dk sürdü sanırım o kadar sinir oldum ki eşim utaniyo bi yandan sizce de anormal dgl mi ya bn eşime dönüp başka birşeyler konuşunca konuyu değiştirmek için o zaman gtti, bilmiyorum yani daha ne kadar duracakti

yasin alanlar
yavuzbt. 3
denzkaya. 1
ayselscb. 2
nazyamm. 2
kuzucuk. 1
carmen. 2
esmanur. 5
ecdu. 1
mavi99. 1
ysmn1096. 1
sevdamevsimi. 1

arkadaşlar. gözümden kaçan sayıda hata olan varsa söylesinn.sayıyı yarıladık. bir iki fazla alsak tamamlarız..

Ust sinirdaysa verme bence canim.. Ben hic vermedim ve kan degeri ortalama cikti ve dr vermene gerek yok dedi..

herkeze kocaman günaydın hanımlar.. biz 5:15 degüne başladık. 2 kez kaka yaptık. koca bir kase tarhana içtik peynirli. biraz oynadık ve şimdi uykuya geçiyoruz. herkeze mutlu huzurlu bir gün olması dileğiyle.
Maşallah canım, günaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…