Sizede hayırlı cumalarherkeze hayirli cumalar diliyorum. Günümüz mutlu huzurlu geçer inşallah.
Hayırlı cumalar canım. Âmin insallahherkeze hayirli cumalar diliyorum. Günümüz mutlu huzurlu geçer inşallah.
maşallah subhanallahEki Görüntüle 1834742 resim demisken bizimki sevdigi birseyi yerken :)
Akşam geç geldik bizimki 11 de uyudu,hala kalkmadı demek geç yatınca böyle oluyormuş alışık değilim bir garip oldum ev çok sessiz içim sıkıldı. Normalde az sonra sabah uykusuna yatardı umarım düzeni değişmez alışkanlık haline getirmez.Dişinin çıkmasının da etkisi var herhalde artık geceleri sadece 1-2 kere kalkıyor.. Sütüm azalacak diye korkuyorum..
Ombre bana göre hiç hoş değil bizim zamanımızda aaa kadın bir yıldır saçını boyatamamış yaaaazııık derdik şimdi moda oldu birde onu koyu saçın altına sapsarı yapmıyorlarmı içim kalkıyor.. Zeminin açık kumral tonlarındaysa krepe balyaj artırabilirlirsin ara ara çok doğal duruyor çokta yakışıyor bende dün öyle yaptırmadığıma pişman oldum 3 saatimi yedi röfle..Tam da ombre ya da röfle düşünürken işyerindeki ennnnn gıcık olduğun hatunun ombre yaptırmasıÖyle de berbat olmuş ki Mecbur erteliycem biraz
Ayarladım ben onu bugün 4 ten sonra yatırmam gene 9 buçuk gibi yatarBi günde alışmaz, 3 günde alışkanlığa geçiyor ama düzeltmen bir iki günü bulabilir belki
Ombre bana göre hiç hoş değil bizim zamanımızda aaa kadın bir yıldır saçını boyatamamış yaaaazııık derdik şimdi moda oldu birde onu koyu saçın altına sapsarı yapmıyorlarmı içim kalkıyor.. Zeminin açık kumral tonlarındaysa krepe balyaj artırabilirlirsin ara ara çok doğal duruyor çokta yakışıyor bende dün öyle yaptırmadığıma pişman oldum 3 saatimi yedi röfle..
Çok geçmiş olsun. Bizde muz öyle yapmıştı. Sanki tüm vücudunu sinekler yemişti. Yumurta ve ruşeyme ise kusmuştu.Sağol çok teşekkür ederim. İnşallah sende şu alerjiden bir an evvel kurtulursun. Biz de olduk alerji. Her yer sinek ısırığı gibi olmuş. Yumurta-muzu kestik hala kırmızı. Bir de ruşeymi keseceğim. alerjen olarak 3 ü geliyor aklıma???
Keşke canım nerrrde bizde taşındık kimseyi tanımıyorum çok bunaldım bir arkadaşımla kolkola gezmeye li 10 ay oldu :/ eğer saçında kızıl ,siyah,kestane ve koyu kahve yoksa sorun olmaz güvendiğin bir kuaför yıkama setinde bile 5 dakikada aralardaki renkleri açabilir..Freyza__ burda olsan koluma takar kuaföre götürürdüm senin dediğini yapsın diye Zemin koyu o yüzden önce açılması lazım yoksa çok kötü durur
Keşke canım nerrrde bizde taşındık kimseyi tanımıyorum çok bunaldım bir arkadaşımla kolkola gezmeye li 10 ay oldu :/ eğer saçında kızıl ,siyah,kestane ve koyu kahve yoksa sorun olmaz güvendiğin bir kuaför yıkama setinde bile 5 dakikada aralardaki renkleri açabilir..
Tam da ombre ya da röfle düşünürken işyerindeki ennnnn gıcık olduğun hatunun ombre yaptırmasıÖyle de berbat olmuş ki Mecbur erteliycem biraz
Keşke canım nerrrde bizde taşındık kimseyi tanımıyorum çok bunaldım bir arkadaşımla kolkola gezmeye li 10 ay oldu :/ eğer saçında kızıl ,siyah,kestane ve koyu kahve yoksa sorun olmaz güvendiğin bir kuaför yıkama setinde bile 5 dakikada aralardaki renkleri açabilir..
Ayy cok sinir bi durumrenk tonu ayni olmasa bari
Yok çok iyi insanlar kiradan bir hafta geç çıktığımız için 50 lirasını kesip depozitomuzu bile yatırdı hesabımıza bizde çok şaşırdık hala iyi insanlar kalmış dünyada ..Bu arada sorucam sorucam unutuyorum. Evden lojmana çıktınız ya, seneniz dolmadan çıkınca ev sahibi ben geri kalan paramı isterim diye tutturdu mu? Biz de taşınalım diyoruz ama 1-2 ay kalacak sene dolmasına. Ev sahibi de avukat
Geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasıncanim bizimkinin bogazina da pide kaçtı. nefes alamadi yavrum kucagimda. babasinin kucagina ciglik atarak firlattim bebegi. o da parmagini sokup cikardi koca lokmayi. o gece ne ben ne bebegim uyudu. yavrum o da cok korkmus gece agladi hep. ondan sonra paranoyak oldum. iki dakka yanindan ayrilsam cok huzursuz oluyorum. hep gozumun onunde dursun istiyorum. bu mumkun olmuyor tabi. hala yemek yedirirken bir öksürük gelde elim ayagima dolasiyor..
Çok Geçmiş olsun canımSelam herkese... Dün en sonunda annemi ameliyat ettirdik dizinden. Diz kapağı değişti. Dün çok ağrısı vardı ama gece doktor yoğum bakım hastası gibi sabaha kadar uyutunca kolay atlattı. Dün odanın kapısının önünde elimde kutu kurabiye yiyordum. Hasta bakıcılar ve hemşireler gidip geliyor. Ben de elimde kutu millete takılıyorum. " Annem doğurdu da kurabiye dağıtıyoruz diye" Millet kesin bu manyak demiştir her halde. Bugün daha iyiydi. 2 kez yürüttük. Aman bir naz bir niyaz. Teyzem ablam dirayetlidir demiş, doktor da " dönüp emin misiniz? ablanızın dirayetli olduğuna diye lafını söylemiş doktor. Herkese tembih ettik. Yürüme konusunda asla taviz verilmeyecek diye. Çünkü yürümezse bir daha ayağa kalkamaz. Annem 69 yaşında ister istemez bayağı heyecanlıydık hepiniz. Neyse ki Allahıma şükür geçti gitti. Bugün ilk defa kız kendi başına kuzenim ve kızıyla kaldı. Ben hastaneye gittim Hiç aramamış beni. Gittiğimde uyumuş kalkmış, ama meyvesini pek yememiş. Oynayıp duruyordu oyuncaklarla. Çok sevindim aslında buna. Demek ki kalabiliyor eğlendirilince :)
Geçmiş olsun canım :/ kızıma da yumurta alerji yapmıştı. 2 ay hiç vermedia. Bi süredir veriyorum şükür alerjisi geçmiş. İnş sizinde en kısa zamanda geçerSağol çok teşekkür ederim. İnşallah sende şu alerjiden bir an evvel kurtulursun. Biz de olduk alerji. Her yer sinek ısırığı gibi olmuş. Yumurta-muzu kestik hala kırmızı. Bir de ruşeymi keseceğim. alerjen olarak 3 ü geliyor aklıma???
Benim kızda geç yatınca iyi uyuyor. Ama mutlaka sabah ezanında uyanıp ağlıyor ezanın sesinden korkuyor:/Akşam geç geldik bizimki 11 de uyudu,hala kalkmadı demek geç yatınca böyle oluyormuş alışık değilim bir garip oldum ev çok sessiz içim sıkıldı. Normalde az sonra sabah uykusuna yatardı umarım düzeni değişmez alışkanlık haline getirmez.Dişinin çıkmasının da etkisi var herhalde artık geceleri sadece 1-2 kere kalkıyor.. Sütüm azalacak diye korkuyorum..
Kızım uykusunda 2-3 kez sayıkladı konuşur gibi sesler çıkardı çok şaşırmıştım bebek sayılar mı diye. Bazen uykusunda bildiğin kahkaha atıyorEşim sayıklar bazen, sorulara da cevap verir uykusunda. Bişey gizlemesi imkansız yaniBi gece yattık eşimle daha çocuk yok, yine mır mır sayıklamaya başladı. Fırsattan istifade hazır eğlence çıkmış, ben de sorular soruyorum beni seviyomusun, işteyken özlüyomusun filan cevap veriyo o da. Sonra durdu durdu 'hadi bana yalakalık yap canım sıkılıyo' dedi uykusunda haftalarca dilimize dolandı her sıkıldığımda dalga geçtim şimdi de canım sıkılıyo çok zengin olsam bi yalaka tutardım kendime
12 olmadan oturdugum yerde uyumuşum :-/Bu gece pek yazışma olmamış sanki herkes meşgul gibiherkese iyi uykular :*
Bizimki de canak anteni neden söktünüz diye delirttiydi bizi. Merkezi binaya tasiniyoruz napacam canagi bitarafima mi takacam diye delirdiydim hamile hamile. Adam sonradan hatirlamis ki cift degil tek canakmis.Yok çok iyi insanlar kiradan bir hafta geç çıktığımız için 50 lirasını kesip depozitomuzu bile yatırdı hesabımıza bizde çok şaşırdık hala iyi insanlar kalmış dünyada ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?