2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Akşam geç geldik bizimki 11 de uyudu,hala kalkmadı demek geç yatınca böyle oluyormuş alışık değilim bir garip oldum ev çok sessiz içim sıkıldı. Normalde az sonra sabah uykusuna yatardı umarım düzeni değişmez alışkanlık haline getirmez.Dişinin çıkmasının da etkisi var herhalde artık geceleri sadece 1-2 kere kalkıyor.. Sütüm azalacak diye korkuyorum..

Bi günde alışmaz, 3 günde alışkanlığa geçiyor ama düzeltmen bir iki günü bulabilir belki

Tam da ombre ya da röfle düşünürken işyerindeki ennnnn gıcık olduğun hatunun ombre yaptırması Öyle de berbat olmuş ki Mecbur erteliycem biraz
Ombre bana göre hiç hoş değil bizim zamanımızda aaa kadın bir yıldır saçını boyatamamış yaaaazııık derdik şimdi moda oldu birde onu koyu saçın altına sapsarı yapmıyorlarmı içim kalkıyor.. Zeminin açık kumral tonlarındaysa krepe balyaj artırabilirlirsin ara ara çok doğal duruyor çokta yakışıyor bende dün öyle yaptırmadığıma pişman oldum 3 saatimi yedi röfle..

Freyza__ burda olsan koluma takar kuaföre götürürdüm senin dediğini yapsın diye Zemin koyu o yüzden önce açılması lazım yoksa çok kötü durur

Eşim sayıklar bazen, sorulara da cevap verir uykusunda. Bişey gizlemesi imkansız yani Bi gece yattık eşimle daha çocuk yok, yine mır mır sayıklamaya başladı. Fırsattan istifade hazır eğlence çıkmış, ben de sorular soruyorum beni seviyomusun, işteyken özlüyomusun filan cevap veriyo o da. Sonra durdu durdu 'hadi bana yalakalık yap canım sıkılıyo' dedi uykusunda haftalarca dilimize dolandı her sıkıldığımda dalga geçtim şimdi de canım sıkılıyo çok zengin olsam bi yalaka tutardım kendime

Çok geçmiş olsun. Bizde muz öyle yapmıştı. Sanki tüm vücudunu sinekler yemişti. Yumurta ve ruşeyme ise kusmuştu.

Freyza__ burda olsan koluma takar kuaföre götürürdüm senin dediğini yapsın diye Zemin koyu o yüzden önce açılması lazım yoksa çok kötü durur
Keşke canım nerrrde bizde taşındık kimseyi tanımıyorum çok bunaldım bir arkadaşımla kolkola gezmeye li 10 ay oldu :/ eğer saçında kızıl ,siyah,kestane ve koyu kahve yoksa sorun olmaz güvendiğin bir kuaför yıkama setinde bile 5 dakikada aralardaki renkleri açabilir..

Aşağılar hep koyu kahve hamileyken boyatamam kötü durur diye bi kere boyatayım renk farkı olmasın demiştim. Ondan beri de boyatmıyorum boyalı kısım gitsin istediğim gb yaptırayım diye de nerdeeee, 5 yıl beklemem lazım önceden çabuk uzuyo diye sinirlendiğim saç yerinde saymaya başladı.

Bu arada sorucam sorucam unutuyorum. Evden lojmana çıktınız ya, seneniz dolmadan çıkınca ev sahibi ben geri kalan paramı isterim diye tutturdu mu? Biz de taşınalım diyoruz ama 1-2 ay kalacak sene dolmasına. Ev sahibi de avukat

Yok çok iyi insanlar kiradan bir hafta geç çıktığımız için 50 lirasını kesip depozitomuzu bile yatırdı hesabımıza bizde çok şaşırdık hala iyi insanlar kalmış dünyada ..

Geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın kV de kızımın eline salatalık vermişti artık dişi var kızım da ısırdı. Şükür kopan parçayı hemen ağzından almıştık

Çok Geçmiş olsun canım. Benim kİz da ben kuaföre gidince annem ve kız kardeşim de duruyor :)
Geçmiş olsun canım :/ kızıma da yumurta alerji yapmıştı. 2 ay hiç vermedia. Bi süredir veriyorum şükür alerjisi geçmiş. İnş sizinde en kısa zamanda geçer

Benim kızda geç yatınca iyi uyuyor. Ama mutlaka sabah ezanında uyanıp ağlıyor ezanın sesinden korkuyor:/

Kızım uykusunda 2-3 kez sayıkladı konuşur gibi sesler çıkardı çok şaşırmıştım bebek sayılar mı diye. Bazen uykusunda bildiğin kahkaha atıyor

Yok çok iyi insanlar kiradan bir hafta geç çıktığımız için 50 lirasını kesip depozitomuzu bile yatırdı hesabımıza bizde çok şaşırdık hala iyi insanlar kalmış dünyada ..
Bizimki de canak anteni neden söktünüz diye delirttiydi bizi. Merkezi binaya tasiniyoruz napacam canagi bitarafima mi takacam diye delirdiydim hamile hamile. Adam sonradan hatirlamis ki cift degil tek canakmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…