2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yok çok iyi insanlar kiradan bir hafta geç çıktığımız için 50 lirasını kesip depozitomuzu bile yatırdı hesabımıza bizde çok şaşırdık hala iyi insanlar kalmış dünyada ..

Bizde tasinicaz ev bakiyoruz pek paragöz bizim ev sahibi depozitoyu alamayiz gibi geliyor ne güzel mis o ev sahibi Allah öylesine düsürsün bu sefer bizi inşallah

yok canim hic aglamadi nerdeyse. . ama bu ay kilo alnamis. benim kadar yiyor nerdeyse. ama genel olarak boy kilo iyi.disten dedi doktor. nerdeyse hergun 4 kez buyuk tuvalete cikiyor. ondan da almiyor dedi. hayirlisi.
Cok zor kilo aliyorlar artik. 9 10 kilo arasi mi neymis normali. O kadari bulurlar insallah :-/

Arkadaşlar kız kardeşim hamile haziranin 8 doğum yapacaksın allah izin verirse göğüs pompası almayı düşünüyor ben kullanmadım hangi markayı onerirsiniz

Ben bebedor el pompasi kullandim berbatti göğsümde kanal tikaninca lansinoh elekt.pompa aldim hala onu kullaniyorum pahali ama iş gordu soktu atti tikanikligi tavsiye ederim

canim bizimki yiyor ama ayiptirvsoylemesi gunde 4 kere kaka yapiyor. ondan da alamiyor olabilirmis. birdahaki ayi gorelim de bakalim durum ne olacak.

kizlar siz bebelerinizi emzirerek mi uyutuyorsunuz.. biz oyle alıştık. popoya vurmalar pışpışlar bize sokmuyor. nasıl onu bu aliskanligindan vazgecirebilirim ki.. işe baslayacam. kendi kendine uyumasi lazim..
Benimki yaklaşık bir ay göğsümde uyudu şimdi bir haftadır özüne döndü ayakta kendine ninni söyleyerek uyuyor inşallah sizinkide normale döner sen yine hergün dene canım unutmasın ayakta sallamayı.

canim bizimki yiyor ama ayiptirvsoylemesi gunde 4 kere kaka yapiyor. ondan da alamiyor olabilirmis. birdahaki ayi gorelim de bakalim durum ne olacak.
Haşlanmış yumurta sarısı Bizimkini yaptırmıyor oyüzden kayısı kıvamı yapıyorum,köfte özellikle tavuk göğsü de tutuyor kakayı.

Yok canım niye ciddiye aldın sen o mesajı işteyken can sıkıntısından o anı geldi aklıma paylaştım. Yoksa deli miyim

Maşallah kuzuna. İnşallah alır bir dahaki aya. Benimki 2 ay boyunca yerinde saymış. Bir dahaki aya vermese iyi. Bugün bir öğün bile ek gıda yemedi. Meme de pek istemedi. az önce de aç uyudu. zaten çok az şeyi yiyebiliyor, onları da beğenmiyor. Ayh içim şişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…