Yok çok iyi insanlar kiradan bir hafta geç çıktığımız için 50 lirasını kesip depozitomuzu bile yatırdı hesabımıza bizde çok şaşırdık hala iyi insanlar kalmış dünyada ..
Cok zor kilo aliyorlar artik. 9 10 kilo arasi mi neymis normali. O kadari bulurlar insallah :-/yok canim hic aglamadi nerdeyse. . ama bu ay kilo alnamis. benim kadar yiyor nerdeyse. ama genel olarak boy kilo iyi.disten dedi doktor. nerdeyse hergun 4 kez buyuk tuvalete cikiyor. ondan da almiyor dedi. hayirlisi.
su an 9 kiloda takildik kaldik.Cok zor kilo aliyorlar artik. 9 10 kilo arasi mi neymis normali. O kadari bulurlar insallah :-/
kizlar siz bebelerinizi emzirerek mi uyutuyorsunuz.. biz oyle alıştık. popoya vurmalar pışpışlar bize sokmuyor. nasıl onu bu aliskanligindan vazgecirebilirim ki.. işe baslayacam. kendi kendine uyumasi lazim..su an 9 kiloda takildik kaldik.
Arkadaşlar kız kardeşim hamile haziranin 8 doğum yapacaksın allah izin verirse göğüs pompası almayı düşünüyor ben kullanmadım hangi markayı onerirsiniz
ben de elrk. lansinoh aldim ve cok memnunum. siddetle tavsiye ederim.Arkadaşlar kız kardeşim hamile haziranin 8 doğum yapacaksın allah izin verirse göğüs pompası almayı düşünüyor ben kullanmadım hangi markayı onerirsiniz
6. Ayda 7900 gram 66 cm'di. 8. Ayda 7900 gram 67 cm. Hiç kilo almamış ama yemiyor. Hele 2 gündür meme bile istemiyor. Diş mi geliyor acaba. Bu gidişle 7900'ün altına düşecez.Esmanur18 yiyip almaması daha kötü olsa gerek ama sağlıklı olsunlar da alırlar inşallah diyorum artık.
canim bizimki yiyor ama ayiptirvsoylemesi gunde 4 kere kaka yapiyor. ondan da alamiyor olabilirmis. birdahaki ayi gorelim de bakalim durum ne olacak.6. Ayda 7900 gram 66 cm'di. 8. Ayda 7900 gram 67 cm. Hiç kilo almamış ama yemiyor. Hele 2 gündür meme bile istemiyor. Diş mi geliyor acaba. Bu gidişle 7900'ün altına düşecez.Esmanur18 yiyip almaması daha kötü olsa gerek ama sağlıklı olsunlar da alırlar inşallah diyorum artık.
Benimki yaklaşık bir ay göğsümde uyudu şimdi bir haftadır özüne döndü ayakta kendine ninni söyleyerek uyuyor inşallah sizinkide normale döner sen yine hergün dene canım unutmasın ayakta sallamayı.kizlar siz bebelerinizi emzirerek mi uyutuyorsunuz.. biz oyle alıştık. popoya vurmalar pışpışlar bize sokmuyor. nasıl onu bu aliskanligindan vazgecirebilirim ki.. işe baslayacam. kendi kendine uyumasi lazim..
Biz daha olmadik bile :-/su an 9 kiloda takildik kaldik.
Haşlanmış yumurta sarısı Bizimkini yaptırmıyor oyüzden kayısı kıvamı yapıyorum,köfte özellikle tavuk göğsü de tutuyor kakayı.canim bizimki yiyor ama ayiptirvsoylemesi gunde 4 kere kaka yapiyor. ondan da alamiyor olabilirmis. birdahaki ayi gorelim de bakalim durum ne olacak.
9 ayı doldurunca bol bol domatesli kıymalı,yogurtlu dereotlu makarna oh miss bak nasıl kilo alıcaklar.Biz daha olmadik bile :-/
Oooh. Domates anneanneden makarna ev yapimi eriste dereotu balkonumdan miiis olur miiiis9 ayı doldurunca bol bol domatesli kıymalı,yogurtlu dereotlu makarna oh miss bak nasıl kilo alıcaklar.
Canım tuttugun yalaka üç günde affedersin poponu havaya kaldiripneyin var neyin yoksa bişey e yatirtir sonra bi yolunu bulur üstüne alir dimdizlak birakirdi seni gel sen beni dinle dost acı söyler etrafini gercek dostlarla cevrele zengin oluncada birakma onlari
Çok ballısın şekerimOooh. Domates anneanneden makarna ev yapimi eriste dereotu balkonumdan miiis olur miiiis
Canım tekli ile çiftli arasında çok fark varmiSağlıklı doğumlardan dilerim kızkardeşine ben elektrikli Lansinoh kullanmıştım memnundum tavsiye ederim :)
Maşallah kuzuna. İnşallah alır bir dahaki aya. Benimki 2 ay boyunca yerinde saymış. Bir dahaki aya vermese iyi. Bugün bir öğün bile ek gıda yemedi. Meme de pek istemedi. az önce de aç uyudu. zaten çok az şeyi yiyebiliyor, onları da beğenmiyor. Ayh içim şişti.canim bizimki yiyor ama ayiptirvsoylemesi gunde 4 kere kaka yapiyor. ondan da alamiyor olabilirmis. birdahaki ayi gorelim de bakalim durum ne olacak.
Ebebekten mesaj geldi, akşam 8 den sabah 8e pompalarda yüzde 25 indirim varmış.Canım tekli ile çiftli arasında çok fark varmi
Yikadim giydirdim oyuncaklarinin basina koydum. Banyoyu akittim geldim sirt üstü uzanmis gözler kapaliödüm koptu ya. Alper dedim hemen acti gözleri. Uyumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?