5 saat uyudum demiştin ondandır,bende uykusuzken uyuyamiyorum,uyuyunca uykuya doymuyorum var bir arıza bende..12 olmadan oturdugum yerde uyumuşum :-/
3.30 gibi uyuyup 8.30da kalktik. Pogaca yaptim kahvalti yaptik market avm piknik eve gel evi toparla aldiklarini yerlestir derken dusmusum aksam artik. Bende yorgunluktan uyuyamam normalde :-/ bi de cok uyumak yorar. Var bi tuhaflik :))5 saat uyudum demiştin ondandır,bende uykusuzken uyuyamiyorum,uyuyunca uykuya doymuyorum var bir arıza bende..
Geçmiş olsun canım benim kayinvalidede olması gerekiyor ama korkudan olmuyorSağol çok teşekkür ederim. İnşallah sende şu alerjiden bir an evvel kurtulursun. Biz de olduk alerji. Her yer sinek ısırığı gibi olmuş. Yumurta-muzu kestik hala kırmızı. Bir de ruşeymi keseceğim. alerjen olarak 3 ü geliyor aklıma???
Sağlıklı doğumlardan dilerim kızkardeşine ben elektrikli Lansinoh kullanmıştım memnundum tavsiye ederim :)Arkadaşlar kız kardeşim hamile haziranin 8 doğum yapacaksın allah izin verirse göğüs pompası almayı düşünüyor ben kullanmadım hangi markayı onerirsiniz
Selam herkese... Dün en sonunda annemi ameliyat ettirdik dizinden. Diz kapağı değişti. Dün çok ağrısı vardı ama gece doktor yoğum bakım hastası gibi sabaha kadar uyutunca kolay atlattı. Dün odanın kapısının önünde elimde kutu kurabiye yiyordum. Hasta bakıcılar ve hemşireler gidip geliyor. Ben de elimde kutu millete takılıyorum. " Annem doğurdu da kurabiye dağıtıyoruz diye" Millet kesin bu manyak demiştir her halde. Bugün daha iyiydi. 2 kez yürüttük. Aman bir naz bir niyaz. Teyzem ablam dirayetlidir demiş, doktor da " dönüp emin misiniz? ablanızın dirayetli olduğuna diye lafını söylemiş doktor. Herkese tembih ettik. Yürüme konusunda asla taviz verilmeyecek diye. Çünkü yürümezse bir daha ayağa kalkamaz. Annem 69 yaşında ister istemez bayağı heyecanlıydık hepiniz. Neyse ki Allahıma şükür geçti gitti. Bugün ilk defa kız kendi başına kuzenim ve kızıyla kaldı. Ben hastaneye gittim Hiç aramamış beni. Gittiğimde uyumuş kalkmış, ama meyvesini pek yememiş. Oynayıp duruyordu oyuncaklarla. Çok sevindim aslında buna. Demek ki kalabiliyor eğlendirilince :)
Cnm ben bugün okudum 3 tane Allah kabul ederse. Erken mi başladım :/ hazır oğlum uyumuşken okudum. Hatta fazlasını da okucaktım ama 3. bitmeden uyandı malesefYASİN LİSTESİ
Yavuzbt. 3
denzkaya. 1
ayselscb. 2
nazyamm. 2
kuzucuk. 1
carmen-el. 2
esmanur. 10
ecdu. 1
mavi99. 1
ysmn1096. 2
sevdamevsimi. 1
carnat. 5
kızlar toplam 31 oldu.. 41e 10 kaldı.. almayan arkadaşlardan alacak olanlar bir sayı verse tamamlayıp okumaya başlayalım. sayıyı tutturmaya az kaldı. ha gayret kızlar..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm :)Arkadaşlar kız kardeşim hamile haziranin 8 doğum yapacaksın allah izin verirse göğüs pompası almayı düşünüyor ben kullanmadım hangi markayı onerirsiniz
Geçmiş olsun cnm diş geliyo da olabilir. Ya da oğlumun sık sık geçirdiği büyüme atağı da geçiriyo olabilir :/kızlar kızım yeşilmercimek corbası yedikten sonra kustu ve yuzunde kızarıklık oldu sanırım alerji yapıyo sutu kesmiştik yumurtayı ıkıgunde bir yarım yapmıştık sıkıntı kalmamaıştı dun tekrar oldu canım sıkıldı alerji testlerimiz 13 haziranda yapılacak birde uysal sakın yavrucuk gitti yerine uykusuzu huysuz mızmız bir kız geldi nazar ettik galiba
Şimdiden geçmiş olsun canımkızlar biz aşıya gidiyoruz..
Gecmis olsun canim. Aglamamistir insallah.kızlar biz aşıya gidiyoruz..
Kazasız belasız atlatın inşallahkızlar biz aşıya gidiyoruz..
Geçmiş olsun cnm inşllh huzursuzlanmamıştırkızlar biz aşıya gidiyoruz..
olsun canım oku. iyi yapmisin. ben de basladim okumayaCnm ben bugün okudum 3 tane Allah kabul ederse. Erken mi başladım :/ hazır oğlum uyumuşken okudum. Hatta fazlasını da okucaktım ama 3. bitmeden uyandı malesef
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm :)
Geçmiş olsun cnm diş geliyo da olabilir. Ya da oğlumun sık sık geçirdiği büyüme atağı da geçiriyo olabilir :/
sade kahve bnm eşim de konuşur uykusunda gündü ne yaşadıysa anlatır şimdi oğlum da geceleri değişik sesler çıkarmaya başladı. Biri sağımda biri solumda ben de yorganın altına sokuyorm kafamı :))
Bn de ombre düşünüyodum ama sanırım krepe balyaja döndü fikrimiz :/
yok canim hic aglamadi nerdeyse. . ama bu ay kilo alnamis. benim kadar yiyor nerdeyse. ama genel olarak boy kilo iyi.disten dedi doktor. nerdeyse hergun 4 kez buyuk tuvalete cikiyor. ondan da almiyor dedi. hayirlisi.Gecmis olsun canim. Aglamamistir insallah.
sagol canim.. olduk bitti. hic aglamadi nerdeyse. ama bu ay kilo almamisiz. disten dedi doktor.Şimdiden geçmiş olsun canım
gecti gitti canim. sagolasin.Kazasız belasız atlatın inşallah
Eşim sayıklar bazen, sorulara da cevap verir uykusunda. Bişey gizlemesi imkansız yaniBi gece yattık eşimle daha çocuk yok, yine mır mır sayıklamaya başladı. Fırsattan istifade hazır eğlence çıkmış, ben de sorular soruyorum beni seviyomusun, işteyken özlüyomusun filan cevap veriyo o da. Sonra durdu durdu 'hadi bana yalakalık yap canım sıkılıyo' dedi uykusunda haftalarca dilimize dolandı her sıkıldığımda dalga geçtim şimdi de canım sıkılıyo çok zengin olsam bi yalaka tutardım kendime
biz aşıları sıkıntı olmadan atlatiyoruz da bu ay kilo almamisiz. halbuki cok yet. herseyi de yer. Diş yuzunden dedi doktor.ona canim sıkıldi biraz. hayirlisi.Geçmiş olsun cnm inşllh huzursuzlanmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?