2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

5 saat uyudum demiştin ondandır,bende uykusuzken uyuyamiyorum,uyuyunca uykuya doymuyorum var bir arıza bende..
3.30 gibi uyuyup 8.30da kalktik. Pogaca yaptim kahvalti yaptik market avm piknik eve gel evi toparla aldiklarini yerlestir derken dusmusum aksam artik. Bende yorgunluktan uyuyamam normalde :-/ bi de cok uyumak yorar. Var bi tuhaflik :))

Geçmiş olsun canım benim kayinvalidede olması gerekiyor ama korkudan olmuyor

kızlar kızım yeşilmercimek corbası yedikten sonra kustu ve yuzunde kızarıklık oldu sanırım alerji yapıyo sutu kesmiştik yumurtayı ıkıgunde bir yarım yapmıştık sıkıntı kalmamaıştı dun tekrar oldu canım sıkıldı alerji testlerimiz 13 haziranda yapılacak birde uysal sakın yavrucuk gitti yerine uykusuzu huysuz mızmız bir kız geldi nazar ettik galiba

Geçmiş olsun canım her durumda gülebiliyorsumn ne güzel ufaklık da durmus ne güzel benimki iyice baglanmaya başladı nasıl birakip giderim bişey olursa bilemiyorum.

Cnm ben bugün okudum 3 tane Allah kabul ederse. Erken mi başladım :/ hazır oğlum uyumuşken okudum. Hatta fazlasını da okucaktım ama 3. bitmeden uyandı malesef

Arkadaşlar kız kardeşim hamile haziranin 8 doğum yapacaksın allah izin verirse göğüs pompası almayı düşünüyor ben kullanmadım hangi markayı onerirsiniz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm :)

Geçmiş olsun cnm diş geliyo da olabilir. Ya da oğlumun sık sık geçirdiği büyüme atağı da geçiriyo olabilir :/
sade kahve bnm eşim de konuşur uykusunda gündü ne yaşadıysa anlatır şimdi oğlum da geceleri değişik sesler çıkarmaya başladı. Biri sağımda biri solumda ben de yorganın altına sokuyorm kafamı :))
Bn de ombre düşünüyodum ama sanırım krepe balyaja döndü fikrimiz :/

olsun canım oku. iyi yapmisin. ben de basladim okumaya

Canım tuttugun yalaka üç günde affedersin poponu havaya kaldirip neyin var neyin yoksa bişey e yatirtir sonra bi yolunu bulur üstüne alir dimdizlak birakirdi seni gel sen beni dinle dost acı söyler etrafini gercek dostlarla cevrele zengin oluncada birakma onlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…