2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben çok okuyan az yazan takipçi Ben de bir Yasin alabilirim. Toplu duaları çok seviyorum. Okulda öğretmen bi arkadaşım çocuğu olsun diye 500 Yasin topluyordu. Ben de katıldım. Okudum. İçimden inşallah benim de yavrum olur diye dua ettim. O ay ikimizde hamile kaldık. İnşallah güzel nazya da şifa bulur.

Gecmis olsun canim

Zor ya. Biz de bu yıl geldik buraya, zaten doğumdu doğum izniydi kıştı derken kimseyle kaynaşamadık doğru dürüst. Ben de sıkılıyorum ve özlüyorum arkadaşlarımı. Ancak izinden izine işte. Neyse ki burası var
Biliyorum canım deli olmadigini sıkıldım bugün çok , düşündüm niye gercek dostlarim uzakta diye okul ark. ikiside ikiside uzakta…

Çok ballısın şekerim Her şey organik miss vallahi..Bende bir kavanoz makarna kendim yapabilirim aslında iyi fikir
Kv eriste yapmis :) ben degil de benim kuzu sansli :)) tohum alabilirsin dereotu da. Ben serptim 2 senedir büyüyor tohum döküyor tekrar cikiyor :) eriste kv vermese ben deneyecektim. Yamuk yumuk da olsa yufka acardim herhalde :) sen hamaratsin aciyorsundur

bebeem pogca tarifin var mi?
Kiymaya gectiniz mi? Ben yeni gecicem
Benimki iki aydir yiyiyor canim kiyma tavuk et. 321 tarifi var klasik onu denedim ben. 3 kabartma tozu 2 su bardagi yogurt 1 su bardagi yag 1 tatli kasigi tuz. Istedigin ici koyabilirsin. 1 tepsi cikiyor kurabiye gibi yogur hemen sekil ver pisir :)

Amin, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…