Ferromixin kullanan anneler bebeğinizin kakası siyaha döndü mü?
Ben çok okuyan az yazan takipçi Ben de bir Yasin alabilirim. Toplu duaları çok seviyorum. Okulda öğretmen bi arkadaşım çocuğu olsun diye 500 Yasin topluyordu. Ben de katıldım. Okudum. İçimden inşallah benim de yavrum olur diye dua ettim. O ay ikimizde hamile kaldık. İnşallah güzel nazya da şifa bulur.YASİN LİSTESİ
Yavuzbt. 3
denzkaya. 1
ayselscb. 2
nazyamm. 2
kuzucuk. 1
carmen-el. 2
esmanur. 10
ecdu. 1
mavi99. 1
ysmn1096. 2
sevdamevsimi. 1
carnat. 5
kızlar toplam 31 oldu.. 41e 10 kaldı.. almayan arkadaşlardan alacak olanlar bir sayı verse tamamlayıp okumaya başlayalım. sayıyı tutturmaya az kaldı. ha gayret kızlar..
Selam herkese... Dün en sonunda annemi ameliyat ettirdik dizinden. Diz kapağı değişti. Dün çok ağrısı vardı ama gece doktor yoğum bakım hastası gibi sabaha kadar uyutunca kolay atlattı. Dün odanın kapısının önünde elimde kutu kurabiye yiyordum. Hasta bakıcılar ve hemşireler gidip geliyor. Ben de elimde kutu millete takılıyorum. " Annem doğurdu da kurabiye dağıtıyoruz diye" Millet kesin bu manyak demiştir her halde. Bugün daha iyiydi. 2 kez yürüttük. Aman bir naz bir niyaz. Teyzem ablam dirayetlidir demiş, doktor da " dönüp emin misiniz? ablanızın dirayetli olduğuna diye lafını söylemiş doktor. Herkese tembih ettik. Yürüme konusunda asla taviz verilmeyecek diye. Çünkü yürümezse bir daha ayağa kalkamaz. Annem 69 yaşında ister istemez bayağı heyecanlıydık hepiniz. Neyse ki Allahıma şükür geçti gitti. Bugün ilk defa kız kendi başına kuzenim ve kızıyla kaldı. Ben hastaneye gittim Hiç aramamış beni. Gittiğimde uyumuş kalkmış, ama meyvesini pek yememiş. Oynayıp duruyordu oyuncaklarla. Çok sevindim aslında buna. Demek ki kalabiliyor eğlendirilince :)
Arkadaşlar kız kardeşim hamile haziranin 8 doğum yapacaksın allah izin verirse göğüs pompası almayı düşünüyor ben kullanmadım hangi markayı onerirsiniz
sagol canim.. olduk bitti. hic aglamadi nerdeyse. ama bu ay kilo almamisiz. disten dedi doktor.
Yok canım niye ciddiye aldın sen o mesajıişteyken can sıkıntısından o anı geldi aklıma paylaştım. Yoksa deli miyim
Biliyorum canım deli olmadigini sıkıldım bugün çok , düşündüm niye gercek dostlarim uzakta diye okul ark. ikiside ikiside uzakta…
Biliyorum canım deli olmadigini sıkıldım bugün çok , düşündüm niye gercek dostlarim uzakta diye okul ark. ikiside ikiside uzakta…
Kv eriste yapmis :) ben degil de benim kuzu sansli :)) tohum alabilirsin dereotu da. Ben serptim 2 senedir büyüyor tohum döküyor tekrar cikiyor :) eriste kv vermese ben deneyecektim. Yamuk yumuk da olsa yufka acardim herhalde :) sen hamaratsin aciyorsundurÇok ballısın şekerimHer şey organik miss vallahi..Bende bir kavanoz makarna kendim yapabilirim aslında iyi fikir
Uyudu mu iyi uyuyor ya da uykusu geldi mi zaman mekan tanimiyor da erken kalkma ve gec uyumasi oluyor bazen o sikinti. Cok dua ettim uykusu esime benzesin diye ona benzedi. Gamsiz adam yahu :-/Keske hep bole uyusalar :)
Benimki iki aydir yiyiyor canim kiyma tavuk et. 321 tarifi var klasik onu denedim ben. 3 kabartma tozu 2 su bardagi yogurt 1 su bardagi yag 1 tatli kasigi tuz. Istedigin ici koyabilirsin. 1 tepsi cikiyor kurabiye gibi yogur hemen sekil ver pisir :)
Bizle konus kuzum. Napiyon ne ediyon kuzum nere tasinmayi dusunuyorsun anlat bakem.Bebegimiz var diye iki çift lafin belini kiramaz miyiz yanii hep cocuk konusucaz saniyorlar herhalde
Benimki iki aydir yiyiyor canim kiyma tavuk et. 321 tarifi var klasik onu denedim ben. 3 kabartma tozu 2 su bardagi yogurt 1 su bardagi yag 1 tatli kasigi tuz. Istedigin ici koyabilirsin. 1 tepsi cikiyor kurabiye gibi yogur hemen sekil ver pisir :)
Bebegimiz var diye iki çift lafin belini kiramaz miyiz yanii hep cocuk konusucaz saniyorlar herhalde
Aynen ya. Çoğu tirt cikti.Bazilariyla gecirdigim zamanlara uzuluyorum valla, en boktan sorunlarinda yanindaydim.sonuc husran.
Amin, teşekkür ederimBen çok okuyan az yazan takipçi Ben de bir Yasin alabilirim. Toplu duaları çok seviyorum. Okulda öğretmen bi arkadaşım çocuğu olsun diye 500 Yasin topluyordu. Ben de katıldım. Okudum. İçimden inşallah benim de yavrum olur diye dua ettim. O ay ikimizde hamile kaldık. İnşallah güzel nazya da şifa bulur.
Canım bu hastane pompası gibimi yoksa heryerde varmıMutlaka medela canim bence, saglikla kavussun bebegine insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?