Bzmkide durmuyor tam uyuyor geri uyaniyor yoruldum artik vallabebeğim sabah yediden beri toplasanız bir saat uyumadı .on-onbeş dakika dalıp dalıp kalkıyor. Çok mız mızlanıyor napcam ya Bi yerde durmuyor ne kucakta ne beşikte ne ayakta..poffffffffffffff
Ya bnde yicem ama korkuyorum işte cok yoruldum gazindancanm dr bana ne istiyorsan ye dedi iki gundr ben yiyorum valla.ama gaz ılacina devam ediyorum.
Kızlar bn ikinci ay asimizda hicbirsey vermedim cok şükür ateş yukselmedi sürekli baktik yükselirse veririz dedik sizde öyle yapın bnce boş yere ilaç vermeyin
Can'ım sütünü bi kaşığa azıcık sağ üstüne de serçe parmağının tırnağı kadar muskastı rendeleyip benimle ver. Bi de ayaklarının altına acı elma yağı sür.Mrb arkadaşlar bende 11 eylul annesiyim aranıza yeni katılıyorumbenim bebeğim hiç uyumuyor ve durmuyor gazı var doktora götürdüm ama ilaç vermedi iyi değil dedi ilerde bebek büyüyünce ilaca ihtiyaç duyar dedi ve vermedi.başka gaza iyi gelecek yöntem bilen var mı
Huysuzlugu vardi canim ama cok degil gazlimi bebegin senindeCanim durumu nasildi peki. Benimki aglayip duruyo. Eve gelince bi kere calpol verdim ama atesi cikmazsa vermicem. Pek yemekte istemiyo sanki
Huysuzlugu vardi canim ama cok degil gazlimi bebegin seninde
Can'ım sütünü bi kaşığa azıcık sağ üstüne de serçe parmağının tırnağı kadar muskastı rendeleyip benimle ver. Bi de ayaklarının altına acı elma yağı sür.
Ertesi gune geçmişti canımGazli ama sanki gaz sancisi degil gibi. Gaz ilacini iki gundur vermiyorum. Ama bebegim yorgun ve halsiz gibi bakiyo. Huysuzlugu ne kadar surdu seninkinin.
Benim kizimin yanginda kizariklik vardi internette egzama yaziyordu doktora sordum bebeklerde egzama olmaz dediEgzama canım
Muskasti neCan'ım sütünü bi kaşığa azıcık sağ üstüne de serçe parmağının tırnağı kadar muskastı rendeleyip benimle ver. Bi de ayaklarının altına acı elma yağı sür.
Canım hani bazı yemeklere kurabiyelere katılır ya, Muskat. Ayrıca Hint Cevizi.diye de geçer. Aktardan alabilirsiniz.M
Muskasti ne
İşe yariyormuCanım hani bazı yemeklere kurabiyelere katılır ya, Muskat. Ayrıca Hint Cevizi.diye de geçer. Aktardan alabilirsiniz.
Alla alla banada çocuk doktoru dedi egzama diye ilac verdiBenim kizimin yanginda kizariklik vardi internette egzama yaziyordu doktora sordum bebeklerde egzama olmaz dedi
Canım benim oğlum dün gece hiç olmadıgı kadar gazliydi çocuğum uyuyamıyor du gözlerini kapatıyor sancı gelince kivraniyor du çok kötüydü yaa hic bu kadar gazlı olmamıştı kaka yapmaya çalıştı sanırım kaç saat uğraştım uyutmak için içim acıyor bu çocukların ne zaman geçecek bu gazlari kakalarini yapacaklar bağırsak düzenleyici verincemi zorluyor yada nurse harveys bıraktığım içinmi bilemedimCnm nurse ile maflorun ikisinide mi kullaniyodun
Benim oğluşum da dun oyleydi,sabah 9.30 dan gece 23.30 a kadar 1 dk uyumadı. 23.30 da doyurdum yatırdım sabah 7.30 da kalktı, gece uyandırmadım cok yıprandı diye. Bi gun once biz 2 ay aşılarımızı vurulmuştuk ben ona bagladum ama bebişler artık buyudugu icin bu tur durumlar normalmiş. Koca adam oldular artık :)bebeğim sabah yediden beri toplasanız bir saat uyumadı .on-onbeş dakika dalıp dalıp kalkıyor. Çok mız mızlanıyor napcam ya Bi yerde durmuyor ne kucakta ne beşikte ne ayakta..poffffffffffffff
Can'ım kızım aşırı gazlı olmadığından denemedim, ama yakın bi arkadaşım kullanmış ve çok işe yaradığını söyledi. Hatta lazım olur diye ben de aldım, evde var.Is
İşe yariyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?