2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

cok sagol arkasdm dr mikostatin verdi olmazsa haftaya seninkini deniycem karadut surubu da aldım bugun bakalkm
Canim miko ile fungo ikisi de ayni anlama geliyo turkcesi mantar statin da oldurucu. Yani ikisi ayni suruptur muhtemelen. Pamukcuk etkrni candida mantari. Yalniz mikostatin biz de ise yaramadi insaallah sizde yarar

Benimki bugun duzeldi canim, eski haline dondu sukurler olsun.

Kızlar bebişim 3.220 gr 48 cm doğmuştu hastaneden çıkarken 3.050 ye düştü ilk 40 gün anne sütü + mama sonrasında sadece mama 1. Ayında 4 kilo 52 cm 2 ayında 5 kilo 55 cm olmuştu şuan 2 ay 3 haftalık (83 günlük) sanırım 5.500 gr olmuştur çoğu kişiden 2 buçuk aylıkken 6 yada 6 buçuk kilo duyuyorum benim bebişim zayıfmı ya

doktor bir sey dedi mi ki? Bence normal gorunuyor, her bebek bir olmuyor kiyaslamamak lazim canim.
Ona bakarsan 4 ya da 4.5 kg doganlar da var

Kızlar merhaba bezde kaç numara kullanıyorsunuz? Ben prima pampers 3 numara ama küçük geliyor artık 4 E mi geçicem biraz tuhaf geldi doğrusu

Ben daha 2 kullaniyorum, 2 ve 3 nolar 6 kg.a kadar. Ben de direkt 4e gecicem o yuzden, persembe tartilinca 6yi gectiyse 4 kullanirim ama kulaga buyuk geliyor.

doktor bir sey dedi mi ki? Bence normal gorunuyor, her bebek bir olmuyor kiyaslamamak lazim canim.
Ona bakarsan 4 ya da 4.5 kg doganlar da var
Dr iyi çok ideal ayda tam 1 kilo alıyo diyo ama ne bilim böyle okuyunca ayda 1,5 2 kilo alan bebişleri benimki az mı alıyo acaba diye düşünmeden edemiyorum

Yok Can'ım bence Elif cik gayet iyi. Benim kızım 2170 gr doğmuştu. 89 günlükken gittiğimizde 5400 gr 58 çıktı

Dr iyi çok ideal ayda tam 1 kilo alıyo diyo ama ne bilim böyle okuyunca ayda 1,5 2 kilo alan bebişleri benimki az mı alıyo acaba diye düşünmeden edemiyorum

Gayet iyiymis o zaman.Ben fazla kilo alsin istemiyorum mesela, cevremde uc ornek var, bebekliginde cok kilolu olup simdi 12 13 yaslarinda spor rejim yapmak durumunda olan.

Gayet iyiymis o zaman.Ben fazla kilo alsin istemiyorum mesela, cevremde uc ornek var, bebekliginde cok kilolu olup simdi 12 13 yaslarinda spor rejim yapmak durumunda olan.
Tabi bende çok kilolu olmasını istemem ama bizim bebişlerimiz çok küçük ek gıdalara geçtiklerinde hem daha az uyuyacaklar hem daha aktif olacaklar o yüzden şimdiki gibi ayda 1 kilo alamıcaklar onun için şimdi azıcık fazla alsalar fena olmaz sanki

Benim bebeğim 68 günlük ken 4400 du kilosu şimdi kac oldu bilmiyorum her bebek aynı değil hiç üzülme sağlığı iyiyse sorun yok bence

İyi Akşamlar kızım 1 haftadır öksürüyor ve balgam çıkarıyor. Uyurken birden öksürük nöbeti geliyor çok ağlıyor ter içinde kalıyor. Antibiyotik kullandık şurup içiyor. Balgamı daha çabuk atması için evde neler yapabilirim? Çok üzülüyorum kızım bu halde olunca. Pazar günü 60 günlük olacağız

Benîm kızım 3560 doğdu 3 gün içinde 3180 e düşmüştü. 1 aylıkken 4 kilo oldu. 2 aylıkken 4880. 78 günlüğüz ve dün 5300 olmuş ancak. Ben de üzülüodum ayda 800 gr alıo die ama doktor 600 gr dan fazla alıosa sorun yok. Ideal kilo alımı, Çok fazla olması sağlıklı olması anlamına gelmio illa dedi. Tabi insan takıo biraz kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…