2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

boyle haberlere çok seviniyorum , rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. benimde kızım tüp bebek yöntemiyle oldu yıllar sonra. 1 yaşındayken hamilelik oluştu benimde bende hiç farketmedim sonra düşük oldu malesef.. sizin kaç sene olmamıştı bebeğiniz??

Slm arkadaşlar uzun zamandır yazismiyorduk benimde ikinci oğlusum daha oldu 5.5 aylik yakında ek gıdaya başlıcaz çok zor inanın iki çocuk yaşlar küçük olunca bizimki 26 ay var aralarında birde hamileliğin son aylarında ve doğumdan sonra sağlık sıkıntısı yaşadım gebeliğe bağlı kalçada ödemli kemik erimesi cıktı 4 ay süründüm resmen ayağımı yere basamadım 4 ayaklı bastonla wc falan gidiyordum çok zor günler geçirdim bebegimi bile kucağıma alamiyordum şimdi çok şükür iyiyim

Geçmiş olsun canım
Benimde ilk gebelik 8.ayında topalliyordum Dr kalca kemiklerin normalde n fazla açıklık var çok kilolu olursan ilerde platin takılır demişti
Ağustos da erken doğum yapmıştım 9ayi görmeden 12 kilo alarak şimdi eski kılma dönemedim hep Dr dedikleri aklımda zayiflasam ikinci bebek için cesaretim olurdu
Ağustos da 3yas olucaz
Bende uzun zamandır girmiyorum adet olduğum halde rüyamda bir arkadaşım a beşik kurduruyordum şuan bebek yok ama olursa hazır olsun diyordum
Hayırlısı

Hayırlısı inş.canim benimde hamileliğin son 2 ayında başladı ortapedi dr.bise yapamayız doğumdan sonra dedi ayağını yere basmicaksin dedi çok kötü günler geçirdim hamilelikten dediler doğum yaptım geçmedi hatta kendi dr.geldi yürütmeye sezaryenden sonra once sag kalcamdı sonra sol a geçti doğumdan 3 gün sonra mr çekildi o masaya çıkmak işkenceydi ağrı kesicilerle yaşıyordum oda sadece parol yada minoset tek yolu kalkmıcaksin diyordu ilk oglumda daha kucuk ana kuzusu 2 yaşındaydı cok hareketiydi cocugumla ilgilenemiyordum bebeği kucağıma veriyorlar öyle emziriyordum gaz sancısı falan işkenceydi resmen 4 ay annemlerde kaldım büyük oglusumu kreş e vermek zorunda kaldım çok şükür bugünüme sağ kalçamda hafif ağrı kaldı çok korkuyorum tekrarlar diye allahım kimseyi elden ayaktan düşürmesin

Uzun bir aradan sonra merhaba herkese,

Kızım Elif çok tatlı bir cadı oldu. Herşeyin içinden bende yapacağım diye çıkıyor. Bu aralar birlikte yemek yapıyoruz ve aklınıza ne gelirse...
Bu arada eşimden 1 hafta önce boşandım; fakat çocuğa bakacak kimse olmadığı için aynı evi paylaşmak zorunda kalıyoruz. O gündüzleri çocuğa bakıyor. Ben gelince de gidiyor. Sabaha karşı gelip yatıyor falan filan.... Temmuza kadar böyle devam edecek...Okullar kapanınca da eşyalarımı toplayıp oturduğumuz evden ayrılacağım...Kısmet...

gecmiş olsun canım rabbım yardımcın olsun ıkı kucuk cocukla cok zor ama gececek hersey guzel olacak inşallah

hakkında hayırlısı olsun ınsallah en kısa surede hersey ıstedıgınız gıbı olur.

gecmiş olsun canım rabbım yardımcın olsun ıkı kucuk cocukla cok zor ama gececek hersey guzel olacak inşallah
Çok şükür bugünümuze hafif bir ağrı kaldı sağ tarafıma yatamıyorum işimi gücümü yapıyorum kendimi çok yormamak şartı ile ama çok korkuyorum tekrarlar diye oğlum bu arada Kreş e gidiyor mutlu çok şükür hergun aktivite yapiyorlar ama ben vicdan azabi duyuyorum allahım kimseyi elden ayaktan düşürüp de kimseye muhtaç etmesin

aminn inşallah bende kızımı verecem kreşe ama guvenemıyoruz aramaya devam edıyoruz. calışıyorum annem bakıyor kızıma artı yetemıyoruz.

Canım mrb,hatırlıyorum seni. Maşallahh kızına. Hatırladım eşinle sıkıntıların olmuştu. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş.

Merhaba arkadaşlar bayadir yazamıyorum gece gece aklıma geldi burasi. Hamileyken heyecanlarimiz bebekler doğunca birbirimize sorularımız güzeldi .şimdi bakıyorum da çoğunuzun ikinciler gelmis. Bende daha tek bir kizim var onu büyütüyoruz. Çok tatlı oldu sizinkiler de öyledir eminim. Kendinize çok iyi bakın opuyorum hepinizi bakalım beni tanıyabilmek misiniz ?

Maşallah ikinciye niyetlenip doğuranlara benim bildiğiniz gibi evlilik kötü gidiyordu ve bu yaz başı 14 Mart’ta çok şükür bitti. O yüzden Elif’in bir kardeşi maalesef olamayacak ve o da tek çocuklar kervanına katılmış oldu. Annemin bir duası vardır. Rabbim herkese donsuzlar bahtı versin inşallah

Bundan sonra huzurlu ve hayırlı bir hayatınız olur inşallah. Allah evladınizi size bağışlasın.

Bundan sonraki hayatınız inşallah daha iyi olur .üzüldüm ayrilmaniza ama ne yaşadığınızı siz bilirsiniz. Nedense ben sizin bir tane büyük cocugunuz var diye hatırlıyorum ama öyle değilmiş. Sağlık olsun ne diyelim Allah onlara ömür versin

Hatırladım canım seni:) evet maşallah bi çok arkadaş 2.yi de doğurdular. Beynim de tek çocuk hala:) rabbim sağlık versin hepsine ins

Canım hakkında hayırlısı olsun inş, bundan sonra daha da iyi olur hayatınız ins

Ah ah ne çok şeyler yaşadık burada. Şimdi kızım 4 yaşını geçti. Çoktandır bakmadım buralara. Eski günlerimiz geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…