- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
Canım sağolasın. .Canım sana da hayırlı olsun, maşallah size iyi cesaret:)
Cok tsklerGülşah hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inş
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inş canımmerhaba hanimlar bende 2015 eylul annelerindeydim gerci oglum agustosta dogdu duramadi :) simdi tekrar anne olcam nasipse ;
tskler cnm amin insallahRabbim sağlıkla kucağına aldırsın inş canım
Bende diyorumki mayis annelerindeki bu ii ben nerden hatirliyorum..eylul anneleri 2018 mayis annesi olmayo beklemis demkimerhaba hanimlar bende 2015 eylul annelerindeydim gerci oglum agustosta dogdu duramadi :) simdi tekrar anne olcam nasipse ;
demekki yine ayni zamana denk geldikBende diyorumki mayis annelerindeki bu ii ben nerden hatirliyorum..eylul anneleri 2018 mayis annesi olmayo beklemis demki
Aaaa sen bitirmişsin bile 2. Hamileliği canım:) hayırlı olsun. Cinsiyeti ne? Valla maşallah ikinciyi bekleyenlereTekrar hamile olan herkese hayırlı olsun :) rabbim hayırla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin :)
Aaaa sen bitirmişsin bile 2. Hamileliği canım:) hayırlı olsun. Cinsiyeti ne? Valla maşallah ikinciyi bekleyenlere
Bin maşşallah. O kadar yoğun mu yaaa :Oyeni hamileler hayırlı olsun ben bıraz zor zamanı atlattım kızım ıkı yasını doldurdu oğlum yarın 3 aylık oluyor alıstım okadar tempolu bır hayatım varkı suanda bazen sabah kalkıp hıc oturmadan kendımı aynada gormeden gece yatıyorum ama herseye deger sağlıklı mutlu evlatlar yetıstırmek nasıp etsın rabbım
Hayırlı olsun inş canım, diğeri ne kadar oldu şimdi?arkadaslar selamlar benimde ikinci bebegim gelicek inşallah ikinci oglum oluyor cesaretime bende hayranım valla hangi akla hizmet yaptık bilmiyorum
Aaaa sen bitirmişsin bile 2. Hamileliği canım:) hayırlı olsun. Cinsiyeti ne? Valla maşallah ikinciyi bekleyenlere
gizemli_mor elifahsen chiLL K kuzucuk87 butterflysmile Bebek bekleyen tüm arkadaşlara hayırlı olsun, Allah kolaylık versin inşallah...
0hatu0 canım bi biz kaldık henüz cesaret edemeyen sanırım :)
Ay canım bilmiyorum benim de cesaretim yok açıkcası, ama eşim çok istiyorgizemli_mor elifahsen chiLL K kuzucuk87 butterflysmile Bebek bekleyen tüm arkadaşlara hayırlı olsun, Allah kolaylık versin inşallah...
0hatu0 canım bi biz kaldık henüz cesaret edemeyen sanırım :)
Selam arkadaşlar.. Uzun zaman oldu görüşemedik. Umarım herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?