Selam canım, ay maaşsalar senin de 2. Ha:) tebrikler canım sağlıkla al kucağına inş.Selamlar kızlar :)
Nasılsıniz?
Evet büyük bir sürpriz oldu :)Selam canım, ay maaşsalar senin de 2. Ha:) tebrikler canım sağlıkla al kucağına inş.
Bizde de durum çok farklı değil aslında. Bir iyi bir kötü yuvarlanıp gidiyoruz.Merhaba biz hastalıklarla mücadele ediyoruz şahsen
Onun dışumda iyiyiz siz nasılsınız ?
Maşallah.. Sağlıkla gelsin inşallah. 3 yaş fark güzel bence. Cinsiyetleri nasıldı?Evet büyük bir sürpriz oldu :)
İlki tup bebek ile olmuştu bende pco var.
Bu sefer doğal yoldan oldu. Adetim gecikti yine 3 ay olmadım sonra adet söktürücü verdi doktor kullandım yine bişey yok meğer yeni hamile kalmışım :))
Sagolasin canım inşallah.
Sen napiyorsun nasıl gidiyor hayat büyüdü mü bebişin. Bizimki 3 yaşına girecek 28 ağustosta.
İkinci oğlum olacak canım :) Allah razı olsun inşallah..Maşallah.. Sağlıkla gelsin inşallah. 3 yaş fark güzel bence. Cinsiyetleri nasıldı?
Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun.. Az kalmış baya senin :)
Hazırlık yapmadım pek evde herşey olunca :)) Abisinin kıyafetleri tertemiz duruyor bi kaç parça birşey aldım yeter diğer araç gereçler de zaten vardı.Hazırlıklar nasıl gidiyor? Tekrar moda girebildin mi?
tsk ederim canim ama gelde bana sor az mi cok mu kaldi diye sanki gecmiyor vakit :)))Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun.. Az kalmış baya senin :)
İkinci rahat oluyor diyenler doğru söylüyor o zamanHazırlık yapmadım pek evde herşey olunca :)) Abisinin kıyafetleri tertemiz duruyor bi kaç parça birşey aldım yeter diğer araç gereçler de zaten vardı.
Daha çabuk geçiyor zaman ikincide sanki ilki gibi pimpirikli olmuyor insan aman birşey olur diye :) Ben hep gezmeye gidiyorum :)tsk ederim canim ama gelde bana sor az mi cok mu kaldi diye sanki gecmiyor vakit :)))
Doğduktan sonra pek öyle olacağını sanmıyorum :)) Sabır lazım baya.İkinci rahat oluyor diyenler doğru söylüyor o zaman
pimpirikli olmuyosn o konuda haklisin daha ben alusveris bile yapmadim dusun :)))yanliz dinlenemiyosn cocukda olunca ve benim hamilelik cok agir geciyor acayip hantalim hic bisey yapmak istemiyrmDaha çabuk geçiyor zaman ikincide sanki ilki gibi pimpirikli olmuyor insan aman birşey olur diye :) Ben hep gezmeye gidiyorum :)
Doğduktan sonra pek öyle olacağını sanmıyorum :)) Sabır lazım baya.
Durmadan soru soruyor oğlum anne anne anneee. Sürekli gel oyun oyna benle diyor valla bide hamile hamile çok zorlanıyorum :)
Ben de hiç iş yapmak istemiyorum bazen oluyo baştan aşağı temizlik yapasım geliyor. Temizlik hastalığım yükseliyor benimpimpirikli olmuyosn o konuda haklisin daha ben alusveris bile yapmadim dusun :)))yanliz dinlenemiyosn cocukda olunca ve benim hamilelik cok agir geciyor acayip hantalim hic bisey yapmak istemiyrm
benim ikinci kiz olcak insallah meryem hafsa dusunuyoruz cnm senin ikinci ne olcak :))Ben de hiç iş yapmak istemiyorum bazen oluyo baştan aşağı temizlik yapasım geliyor. Temizlik hastalığım yükseliyor benim
İsim düşündün mü?
Bizim ismimiz hazırdı zaten en baştan :) Ömer Akif :)benim ikinci kiz olcak insallah meryem hafsa dusunuyoruz cnm senin ikinci ne olcak :))
cok guzel adiyla yasasin :))Bizim ismimiz hazırdı zaten en baştan :) Ömer Akif :)
Sizin isminiz de çok güzel inşallah hayırlı evlat olurlar.. Hastahane çantasını hazırliycam ben de yavaş yavaş :)cok guzel adiyla yasasin :))
tsk ederim cnm :) bende haftaya alisveris yaparsam hazirlicam insallahSizin isminiz de çok güzel inşallah hayırlı evlat olurlar.. Hastahane çantasını hazırliycam ben de yavaş yavaş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?