2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Selam canım, ay maaşsalar senin de 2. Ha:) tebrikler canım sağlıkla al kucağına inş.
Evet büyük bir sürpriz oldu :)
İlki tup bebek ile olmuştu bende pco var.
Bu sefer doğal yoldan oldu. Adetim gecikti yine 3 ay olmadım sonra adet söktürücü verdi doktor kullandım yine bişey yok meğer yeni hamile kalmışım :))
Sagolasin canım inşallah.
Sen napiyorsun nasıl gidiyor hayat büyüdü mü bebişin. Bizimki 3 yaşına girecek 28 ağustosta.

Maşallah.. Sağlıkla gelsin inşallah. 3 yaş fark güzel bence. Cinsiyetleri nasıldı?

tsk ederim canim ama gelde bana sor az mi cok mu kaldi diye sanki gecmiyor vakit :)))
Daha çabuk geçiyor zaman ikincide sanki ilki gibi pimpirikli olmuyor insan aman birşey olur diye :) Ben hep gezmeye gidiyorum :)

İkinci rahat oluyor diyenler doğru söylüyor o zaman
Doğduktan sonra pek öyle olacağını sanmıyorum :)) Sabır lazım baya.
Durmadan soru soruyor oğlum anne anne anneee. Sürekli gel oyun oyna benle diyor valla bide hamile hamile çok zorlanıyorum :)

pimpirikli olmuyosn o konuda haklisin daha ben alusveris bile yapmadim dusun :)))yanliz dinlenemiyosn cocukda olunca ve benim hamilelik cok agir geciyor acayip hantalim hic bisey yapmak istemiyrm

pimpirikli olmuyosn o konuda haklisin daha ben alusveris bile yapmadim dusun :)))yanliz dinlenemiyosn cocukda olunca ve benim hamilelik cok agir geciyor acayip hantalim hic bisey yapmak istemiyrm
Ben de hiç iş yapmak istemiyorum bazen oluyo baştan aşağı temizlik yapasım geliyor. Temizlik hastalığım yükseliyor benim
İsim düşündün mü?

gunaydın 2. bebek bekleyenler hayırlısı ıle kucagınıza alırsınız ınsallah. benım ıkıncı 9 aylık oldu hamılelıgı gıbı ıkıncılerın buyumesıde hızlı oluyor hem ruhen hem bedenen cok yorucu ama ıkısıde ayrı tatlı guzeller bıtmeyen bı enerjımız oluyor. sadece tahammulumuz azalıyor. herşey guzel olsun ınsallah bebeklerınız uslu uyku seven olur :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…