2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hahahahaaa :)) cok güldümmmHele süt fışkırtma olayına bayıldım

Günaydın arkadaşlar ben ve oğlum hasta olduk oğlum daha iyi sanki dr.p.tesi randevu aldık acaba daha kötü olurmuki bilmiyorum bugün calismiyormuş ara ara öksürüyor balgam var sanki keyfide yerine ana korkuyorum ne yapabilirim sizce 4.5 aylik

çok üzülüyorum sen böyle anlatınca.Allah kolaylık versin ne diyim

C
cnm inşş kötü olmaz olursa da acile götürürsün hemen özel hastanelerde nöbetçi çocuk doktorları oluyor

Ya 3.5 aylık bi Bebek Nasıl bu kadar inat olabilir ya yatırınca başlıyor bağırmaya diyorum kucağıma almayayım yerinde sakinleştireyim konuşuyorum şarkı söylüyorum mümkün değil ne dinliyor ne göz teması kuruyor takı istediğini alana kadar yanı kucağa çıkana kadar kucağa gelince sanki evi inleten o değilmiş gibi Mutlu Mutlu geziyor küçücük çocuk parmağında oynatıyor bizi

Canim senin kaynanaya bunlar viz gelir tirs gider kadin cok enteresan
Seni de yazar yapti baksana

Sanırım bu dönem böyleler.Bizimki de 3,5 aylık bu huylar son 3 4 gündür var.Daha önce rahat bir bebekken şimdi yanlız dahi kalmak istemiyo.

Sanırım bu dönem böyleler.Bizimki de 3,5 aylık bu huylar son 3 4 gündür var.Daha önce rahat bir bebekken şimdi yanlız dahi kalmak istemiyo.
Bnmki hep böyle hastanede doğduğunun ikinci gün bi başladı ağlamaya hala bitmedi artık bnmkinin huyu olduğunu düşünüyorum ve bu beni çok korkutuyor düzelmeyecek diye

Bnmki hep böyle hastanede doğduğunun ikinci gün bi başladı ağlamaya hala bitmedi artık bnmkinin huyu olduğunu düşünüyorum ve bu beni çok korkutuyor düzelmeyecek diye
Cnm sanki oğlumdan bahsediyosun. Bn de kafayı yemek üzereyim anen 3,5 aylık ve doğduğundan beri huysuz. Yzun zmndır da kucak delisi. Bel ve sırt ağrısından kıvranıyorum kollar da cabası. İnadından ağlamaktan çok bağırıyo ve titriyo resmen sinir hastası gibi sırtı yere gelmicek bi de ben kucağıma alınca oturmucm ve gezcez. Dediğin gibi huyu böyle diye düşünüyorum öğnkü doğduğundan beri hiç sakin olamadı. Hep nefes nefese kolu bacağı da durmuyor. Neyse Allah sağlık versin de huyları değişsin diye dua edelim. Böyle çocuk çok yorucu

Odanın nemi cok dustu makinam da yok acil yardım Petegin ustune su koydum havlu da ıslattım onu da koydum olmadı başka napsam????

Bizimki doğduğunda çok ağlak bir bebekti herkez çok ağlak diyordu ilk iki günler öyleydi sonra düzeldi rahat bir bebekti bu günlerde yine bir ağlaklığı tuttu bakalım nereye kadar gidecek

Allah sabır versin ne diyeyim ben üç gündür sanırım böyle çok yorucu umarım düzelir eski halini özlüyorum

Çok iyi olmuş :)

Bayildim bayildim :) fakat benim kaynana da ise pek yaramaz zira kendi az bucuk deli oldugundan hep o %2 lik % 3 luk kisimda kaliyor.Kendi kendine konusur yuksek sesle,simarik cocuk gibi abuk subuk harekeler yapar ,tv programlarina laf soyler , seker hastasi her dakka biseyler yer hicbirsey yemiyorum der , sakiz cigner sakizlari saga sola yapistirir , hep konusur esini arkadaslarini oteki gelini kotuler , sadece kendine yemek yapar yemek saatleri diyet listelei vardir bi de anneme bencil der , ilk evlendigimizde cat kapi gelir kapimi ayagiyla tekmeleyerek calar didem ac kapiyi diye bagirirdi bu azcik duzelmis hali bi ara ayar cekmek zorunda kaldim kaynanaya evden kovmus gibi oldum :)Allah im sabir ver yarabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…