- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
okula ne Zaman başlıyorsunuz ücretsiz izin düşünüyor musunuz bi de ders programınız Nasıl olacak süt izni falan bizim okulda ya ilk 2 ders yada son 2 ders veriyorlarmış ama bnm kizim o kadar emmeden dayanamaz ki 5 ders saati boyunca süt iznini istediğimiz saatler kullanabiliyor muyuz biliyor musunuz bu yaptıklarının yasal bi dayanağı var mı acaba
ben su an heyet raporu aldım. 2. dönem başlıcam. okul öncesi öğretmeniyim yarım gün çalışıyorum yönetmeliğe göre süt iznimi ders saatleri dışında kullanmam gerekli. bu nedenle iznim yok şu an.böyle sacma sapan yönetmelikler olduğu sürece öğretmenler rapor da alır istemese de heyet de alır.benim yerimde ücretli var basından beri. müdürüm yarım yarım olmasın diye beni heyete yönlendirdi o nedenle heyet aldım.okula ne Zaman başlıyorsunuz ücretsiz izin düşünüyor musunuz bi de ders programınız Nasıl olacak süt izni falan bizim okulda ya ilk 2 ders yada son 2 ders veriyorlarmış ama bnm kizim o kadar emmeden dayanamaz ki 5 ders saati boyunca süt iznini istediğimiz saatler kullanabiliyor muyuz biliyor musunuz bu yaptıklarının yasal bi dayanağı var mı acaba
şimdi benimki inatla uyumuyor sürekli emzirdim ama bugün hiç birşey yiyemedim sütde yok şimdi oyalamaya çalışıyorum uyusa bende bir dinlensem süt gene gelecek ama hiç dinlenmeme fırsat vermedibenimki de bir aydır böyleydi inatla biberon vermedim uyumasını bekleyip uykudA emzirdim amabugün artık uyumayınca da mecbur dayadık biberonu
kaç aylık canım seninki. 5 aylık bari olsa da kaşık mamasına geçsek diye dua eder oldum. süt var içmiyo benimki ona sinir oluyorum.şimdi benimki inatla uyumuyor sürekli emzirdim ama bugün hiç birşey yiyemedim sütde yok şimdi oyalamaya çalışıyorum uyusa bende bir dinlensem süt gene gelecek ama hiç dinlenmeme fırsat vermedi
arkadaşlar yönetmeliği iyice okuyun ve bastırın idarecilerinize. idareciler bu süt iznini kendine göre yorumluyor aslında süt izni kullanma saatleri annenin insiyatifinde ama buna çoğu idareci izin vermiyor. yönetmelikte sadce sınıf ve okul öncesi öğretmenlerine ders saati dışında kullandırılır diyor gerekçe de yarım gün çalıştıkları için. yarım gün tam gün diye ayırmasalar daha iyi aslında biz de sonuçta 6 saat okulda oluyoruz bizimkiler de bebek bizimkiler de emiyor yani.Bn ucretsiz izine ayrilmak zorunda olmama ragmen, oglumda kalca cikigi var sali alciya alinacak 3 ay kalacak, borctan dolayi ayrilamiom. Lisede oldugum icin haftada 2 gun bos. 3 gun Saat 3e kadar gidicem mecbur. Mudur yardimcim bi defa ogretmenler yarim gun calistigi icin sut izni yok demisti emin degilim
Allah şifa versin tez zamanda. Başka dert göstermesinBnm oglusum sali gunu alciya alinacak subat 8e kadar raporluyum. Allah yardim etsin nasil olacak ise gidince cok zorlancaz
Canim alcisi gogusten tabana cift bacak olacak banyo 45 gun yok. Sadece kisa geldi diye biraz seviniyom yaz olsa napardik 45 gun hareketsiz kirli bez icin ufak bi aciklik oluyo o da o kadar zormus ki bez degisimi. Annem bakacak bn yokken. Her an diyom keske bna gecseKalca icindi di mi canim? Zor bir surec olacak belki ama sonucu iyi olacak.
3 ay demissin diger zamanlarda kim olacak? Alciliyken normal devam edecek mi yani banyo vs. ?
Off off onlara bir sey olmasa keske de hepsi bize olsa ben raziyim herseyi cekmeye.ama boyle boyle buyuyecekler iste
Allah yardımcınız olsun cnm. Geçmiş olsunCanim alcisi gogusten tabana cift bacak olacak banyo 45 gun yok. Sadece kisa geldi diye biraz seviniyom yaz olsa napardik 45 gun hareketsiz kirli bez icin ufak bi aciklik oluyo o da o kadar zormus ki bez degisimi. Annem bakacak bn yokken. Her an diyom keske bna gecse
canim allah acil sifalar versin insallah cok zor ne desek teselli etmeyecek ins zaman su gibi gecer bebecigin duzelirCanim alcisi gogusten tabana cift bacak olacak banyo 45 gun yok. Sadece kisa geldi diye biraz seviniyom yaz olsa napardik 45 gun hareketsiz kirli bez icin ufak bi aciklik oluyo o da o kadar zormus ki bez degisimi. Annem bakacak bn yokken. Her an diyom keske bna gecse
Allah yardımcın olsun canım..allahım melegine şifa versinCanim alcisi gogusten tabana cift bacak olacak banyo 45 gun yok. Sadece kisa geldi diye biraz seviniyom yaz olsa napardik 45 gun hareketsiz kirli bez icin ufak bi aciklik oluyo o da o kadar zormus ki bez degisimi. Annem bakacak bn yokken. Her an diyom keske bna gecse
Canim alcisi gogusten tabana cift bacak olacak banyo 45 gun yok. Sadece kisa geldi diye biraz seviniyom yaz olsa napardik 45 gun hareketsiz kirli bez icin ufak bi aciklik oluyo o da o kadar zormus ki bez degisimi. Annem bakacak bn yokken. Her an diyom keske bna gecse
ben cok kararsizim ya ikinci donem baslasam mi ucretsize mi ciksam diye. bi yandan bari 1 yasini doldursa diyorum bi yandan da o zaman daha mi zor olur ayrilmasi diyorum bilmiyorumokula ne Zaman başlıyorsunuz ücretsiz izin düşünüyor musunuz bi de ders programınız Nasıl olacak süt izni falan bizim okulda ya ilk 2 ders yada son 2 ders veriyorlarmış ama bnm kizim o kadar emmeden dayanamaz ki 5 ders saati boyunca süt iznini istediğimiz saatler kullanabiliyor muyuz biliyor musunuz bu yaptıklarının yasal bi dayanağı var mı acaba
ben cok kararsizim ya ikinci donem baslasam mi ucretsize mi ciksam diye. bi yandan bari 1 yasini doldursa diyorum bi yandan da o zaman daha mi zor olur ayrilmasi diyorum bilmiyorum
Pek iyi yapmışsın."Eeee biz erkekleer oyleyiz "diyor esim ama uzgunum askim gece nobetlerinde asla tek basima bakmiycam oglumuza oglan yataginda ses verdigi anda duyuyorum ve esimi durtuyorum durterek uyandirmali model bu cunku ses le asla uyanmiyor.oglani yatagindan cikarip kucagima veriyor doyuruyorum sonra o gazini cikarirken wc ye gidiyorum kaciyorum hhiiii hhiiii hhiiii :) o bide altini alip oglani yatagina yatirip salliyor uyuyuncaya kadar :) hamileyken hic as erip gece gece bir yere gonermedin kiyamadim esime ama o yalanlari arka arkaya dizip kredi kartini son raddeye kadar kullandi ha simdi mustehak sana babacik her gece bolunecek o uyku "biz erkekler" lafin kactimi bi tarafina oh olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?