2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

2 .habersiz geldi kovamadik 3.yu düşünuyoduk erken geldiilki hep zordur..Allah hepsine sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin. Dünya ya gelen büyüyor canım..

Onlar hep ne ise yariyo diye merak ediyodum :)) dogru almak lazim. Ama once sebze

Oyy kıyamam sevdi desene tadını :)
Sevdi valla nadil agliyor bide aldim elinden attim agzima yikti ortaligi yeniden veridk
Bizimki de armut var diye katilacakti neredeyse. Aldirmiyorum artik olunca dayanamam yalatirim diye :)
Yalat canm bisey olmaz okadardan bnde suyunu vermiyorum eline veriyorum bes dkligina :)
Bnde alicam canm ondan şu altinci ay dolsunda yoksa dayanamayip veririm
2 .habersiz geldi kovamadik 3.yu düşünuyoduk erken geldiilki hep zordur..Allah hepsine sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin. Dünya ya gelen büyüyor canım..
Bnde üç tane istiyordum ama yok vazgeçtim ama hamilelik cok guzeldi ya :)

Ya kizlar cok mutsuzum ya sanki bebeğim beni hiç sevmiyor yanına yatıyorum kalkmak istiyor kokumdan hiç sakinlestirmiyor sanki onu

Ya kizlar cok mutsuzum ya sanki bebeğim beni hiç sevmiyor yanına yatıyorum kalkmak istiyor kokumdan hiç sakinlestirmiyor sanki onu
Üzülme canım belki bi sıkıntısı vardır. Dis çıkarma donemiyse eğer huysuz olabiliyorlar yada bazen surekli bizi gördükleri icin sıkılmış olabiliyorlar. Benim oglum bazen huysuz olduğunda babası gelince gülücükler saçmaya başlıyo ama alınmıyorum hic

Yok canim ya hep böyleydi aslında huysuz bir bebek değil ana kucaginda sallanacak yada meme de uyuyacak çok bitkinim dün 1 saat salladim 5 dk uyudu kollarim tutmuyor artık sallamaktan uykusu var direniyor beni sevmiyor sanki

Bu durum çok kişide var demek ki. Bir çözüm bulan yazsın . Ne yapacağımı şaşırdım. Teklif var ısrar yok modundayım. Iyice uzaklaştırmaktan korkuyorum.
Ben birlikte yataga yatarak emziriyorum em uzun sure o sekilde emiyor ancak cnm bi dene bakalim sende etkilj olurmu

Yok canim ya hep böyleydi aslında huysuz bir bebek değil ana kucaginda sallanacak yada meme de uyuyacak çok bitkinim dün 1 saat salladim 5 dk uyudu kollarim tutmuyor artık sallamaktan uykusu var direniyor beni sevmiyor sanki
Cnm uykusuzluktan öyledir o bnmki de öyle genelde nadiren 1 saat uyuyunca uyandığında gülüyo :) baba gelince gülüyo. Bnden sıkılıyo bütün gün. Saat 12den beri sallıyorm 40 dk uyudu uyandı hala sallıyrm

Bazen düşünüyorum sezeryan doğum yaptım da o yüzden mi böyle bu çocuk diye sebebini bir türlü anlamıyorum

Bazen düşünüyorum sezeryan doğum yaptım da o yüzden mi böyle bu çocuk diye sebebini bir türlü anlamıyorum
Yok canım cogumuz sezeryan dogum yaptık ve uykusuzluk konusunda da cogumuz muzdaribiz. Bende 11.45 den beri ana kucağında sallayarak uyutuyorum tabi ki orda uyumadı once memede uyuttum bide bir saat uyuduktan sonra yine emme arası verdik :) su anda bu kadar uyuduğu icin şükrediyorum

E tam gününü bulmuş o da :) Bence oglunu seven kaygana habersiz ve sık gelmemeli :) acliga degil uykuya takik bizimki. Cocuk emecek miçacak uyuyacak o kadar.
Oglu da bi sey demiyo ya, niye habersiz geldiniz filan demiyo... Ben kendi aileme söylerim valla, öyle her istediklerinde, kafalarına estiğinde gelemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…