- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
nerde kaldın diye aradığım bakıcı; gelirim birazdan, annemdeyim çay içiyorumallahım sabır ver
Kulak çöpü ile uyar canimkızlar bebegim 3 gubdr kakasini yapamiyir sanci geliyor ara ara agliyor zeytin yagi veriyorum gaz ilaci da kullanıyoruz aksama kadar bekleyeyim diyorm masaj falan ise yaramadi gaz cikario ama kaka gelmio acaba kayisi suyu mu icirsem kaynatıp fitil vermek istemiyorum alısmadjn diye napsam ki boyle olmazdi hic minnosm
Ne yazık ki konuda acmistim Bu konuda
kızlar bebegim 3 gubdr kakasini yapamiyir sanci geliyor ara ara agliyor zeytin yagi veriyorum gaz ilaci da kullanıyoruz aksama kadar bekleyeyim diyorm masaj falan ise yaramadi gaz cikario ama kaka gelmio acaba kayisi suyu mu icirsem kaynatıp fitil vermek istemiyorum alısmadjn diye napsam ki boyle olmazdi hic minnosm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-bu-emzirme-meraki.892020/Evet tabii
O actigin konuyu yollasana canim merak ettim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-bu-emzirme-meraki.892020/
Çok mesaj geliyordu sildim bende mesajı ama ilk yorumlarda alıntı yapıp cevap verenler var onların mesajından okuyabilirsin
Kayısı suyu icir canım madem kakasini zor yapıyor kahvaltısını haşlanmış kayısı suyuyla yap ,koy biberona 30 cc su niyetine içir,haşlanmış armut püresi daha yerken sokturuyo tuvaletini bizimki öyle oldu,bizim kabızlık derdimiz yok ama akşam a kadar yapmassa ılık az şekerli su veriyorum 10 dakika içinde yaptiriyo bizimkine..Şeker zararlı diyeceksin ama bunu KK da bir formda öğrendim 15 yıl Cerrahpaşa çocuk bölümün ün başhekimliği ni yapmış emekli biri tavsiye etmiş kadına,bol bol su verin suyuna azda şeker koyun gazını tuvalet ini rahat yapsın demiş.. Onu okudugumdan beri ara ara veririm ben.kızlar bebegim 3 gubdr kakasini yapamiyir sanci geliyor ara ara agliyor zeytin yagi veriyorum gaz ilaci da kullanıyoruz aksama kadar bekleyeyim diyorm masaj falan ise yaramadi gaz cikario ama kaka gelmio acaba kayisi suyu mu icirsem kaynatıp fitil vermek istemiyorum alısmadjn diye napsam ki boyle olmazdi hic minnosm
Inanmiyorum sok oldum yaaa.bu ne sacmalik.ozellikle kokumu aradi heralde kismi beni bitirdi.ben o kdr sakin olamazdim.gorusuyor musunuz simdi? neyse canim bakici yapmaz bunu.o is olarak gorecek.seninki egosunu tatmin etmis.bazi insanlar var oyle, anne ile bebek arasindaki iliskiyi kiskaniorlar bence.bana da arada sanki kv yapiyor.bak beni daha cok seviyor anlamina gelecek hareketler.
Evet eskiler özellikle verin diyor ama benim doktorum verme şeker kanser hücrelerini besliyor ne kadar geç tanisirsa şekerle o kadar iyi dediKayısı suyu icir canım madem kakasini zor yapıyor kahvaltısını haşlanmış kayısı suyuyla yap ,koy biberona 30 cc su niyetine içir,haşlanmış armut püresi daha yerken sokturuyo tuvaletini bizimki öyle oldu,bizim kabızlık derdimiz yok ama akşam a kadar yapmassa ılık az şekerli su veriyorum 10 dakika içinde yaptiriyo bizimkine..Şeker zararlı diyeceksin ama bunu KK da bir formda öğrendim 15 yıl Cerrahpaşa çocuk bölümün ün başhekimliği ni yapmış emekli biri tavsiye etmiş kadına,bol bol su verin suyuna azda şeker koyun gazını tuvalet ini rahat yapsın demiş.. Onu okudugumdan beri ara ara veririm ben.
Ya daha yeni değil mi birde bu kadın?nerde kaldın diye aradığım bakıcı; gelirim birazdan, annemdeyim çay içiyorumallahım sabır ver
Ya daha yeni değil mi birde bu kadın?
Sen dadı aramaya devam etEvet canım bugün ilk günü
mukut31
neye dayanarak milupa kavanoz mamasinda seker var dedin? emin olmak icin danisma hattini da aradim.icinde seker yok.icindekilerede seker yok.
ayrica balkabagi cok alerjen,ilk baslarda denenmesi cok tehlikjeli bizim alerjimiz var.doktor tavsiyesiylke yesil kabak kullaniyoruZ.mevsimi olmayan hicbirsey kullanmam ama bizim durumumuz sizlere gore farkli.
Canım bugun oğluma paratez havuç püresi tattirayim dedim içine pirinç değil birkaç tane bulgur atayim pirinçte şeker var dedim,bulgurun posetine baktım nerde üretilmiş diye bi baktim içinde gluten var yazıyor. Bulgurun içinde glutenin ne işi var diyeceğim oki herşey kanserojen içeriyor..Evet eskiler özellikle verin diyor ama benim doktorum verme şeker kanser hücrelerini besliyor ne kadar geç tanisirsa şekerle o kadar iyi dedi
Yapabilir bnce sonuçta bizden Bi farkları yok ki karnını doyuracak uyutacak altını temizleyecek ve evin içinde bol bol gezdirecek evin içinde gezdirme kısmı biraz zorlar ama mecburKizlaaaarrr sali gunu oglusumuza babasi bakacak tek basina.ne dusunuyorsunuz yapabilir mi? Cok istekli hevesli
Tatlım alışmaz gliserin o sadece eğer çok zahmeti varsa bebişin boyuna kesip kullan bence. Bu arada doktor 4-5 güne kadar biz kabızlık var demiyoruz dedi.kızlar bebegim 3 gubdr kakasini yapamiyir sanci geliyor ara ara agliyor zeytin yagi veriyorum gaz ilaci da kullanıyoruz aksama kadar bekleyeyim diyorm masaj falan ise yaramadi gaz cikario ama kaka gelmio acaba kayisi suyu mu icirsem kaynatıp fitil vermek istemiyorum alısmadjn diye napsam ki boyle olmazdi hic minnosm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?