2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kızlar bebegim 3 gubdr kakasini yapamiyir sanci geliyor ara ara agliyor zeytin yagi veriyorum gaz ilaci da kullanıyoruz aksama kadar bekleyeyim diyorm masaj falan ise yaramadi gaz cikario ama kaka gelmio acaba kayisi suyu mu icirsem kaynatıp fitil vermek istemiyorum alısmadjn diye napsam ki boyle olmazdi hic minnosm

Kulak çöpü ile uyar canim

Bir kereden alismaz.cok rahatsiz oldunda veriorum sadece.alismadi.

Maşallah kızlar :) okuyorm tam cvp vercm oğlum uyanıyo ya da ağlıyo

sade kahve sen o bakıcıyı bırak cnm yaa fazla relax kafayı yemiş

Çalışmıyorum evdeym ama çalışsam kesinlikle kamera koyardım yani. Sonuçta birçok işyerinde de kamera var. Onunkinde iş yani ki canını emanet ediyosun

ranapinar cnm bnmki 1 aylıktı 4 gün yapmamıştı. Dr a götürüp sorucktm daha acemiydik araya haftasonu girdi. Zytnyağı vs ile de yapamadı haftasonu top gibi yaptı taş gibiydi. O gün bugündür makat çatlağı geçmedi cnm 3-4 aydır onu çekiyorz acısından yapmıyo şimdi de çoğu zaman. Alışmaz hep verme zaten ama dr 3 gün yapmazsa 4. gün mutlaka ver dedi. Bir kereden alışmaz ama çatlak çok kötü bişey. Ben 1 kere verdim onu da sanırım yarım vermiştik geçen ay

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-bu-emzirme-meraki.892020/

Çok mesaj geliyordu sildim bende mesajı ama ilk yorumlarda alıntı yapıp cevap verenler var onların mesajından okuyabilirsin

Inanmiyorum sok oldum yaaa.bu ne sacmalik.ozellikle kokumu aradi heralde kismi beni bitirdi.ben o kdr sakin olamazdim.gorusuyor musunuz simdi? neyse canim bakici yapmaz bunu.o is olarak gorecek.seninki egosunu tatmin etmis.bazi insanlar var oyle, anne ile bebek arasindaki iliskiyi kiskaniorlar bence.bana da arada sanki kv yapiyor.bak beni daha cok seviyor anlamina gelecek hareketler.

Kayısı suyu icir canım madem kakasini zor yapıyor kahvaltısını haşlanmış kayısı suyuyla yap ,koy biberona 30 cc su niyetine içir,haşlanmış armut püresi daha yerken sokturuyo tuvaletini bizimki öyle oldu,bizim kabızlık derdimiz yok ama akşam a kadar yapmassa ılık az şekerli su veriyorum 10 dakika içinde yaptiriyo bizimkine..Şeker zararlı diyeceksin ama bunu KK da bir formda öğrendim 15 yıl Cerrahpaşa çocuk bölümün ün başhekimliği ni yapmış emekli biri tavsiye etmiş kadına,bol bol su verin suyuna azda şeker koyun gazını tuvalet ini rahat yapsın demiş.. Onu okudugumdan beri ara ara veririm ben.

Sorma canım ben günlerce üzerimden atamadim bu olayı. Gorusmuyorum söyledim bu hareketin beni rahatsız etti diye sonra da o beni suçladı o yüzden diyorum kuzenime bile guvenemiyorum baskasi ne yapar ama dediğin gibi bakıcı böyle bir şey yapmaz zaten de ne bileyim işte

Evet eskiler özellikle verin diyor ama benim doktorum verme şeker kanser hücrelerini besliyor ne kadar geç tanisirsa şekerle o kadar iyi dedi

Geçenlerde kipada Milupa kaşık mamalarının arkasına bakınca içindekiler bölümünde" şeker" yazdığını gördüm ama hangisiydi tam hatırlayamıyorum. Mesela aptamil mamalarda da Dekstroz diye yazıyor. Dektroz da şeker demektir.

Bal kabağı mı yeşil kabak mı diye sormamın sebebi direk kabak yazmışsın ondan sordum. Yeşil kabak bu mevsimde yok bildiğim kadarıyla. Kabak yaz sebzesidir. Genelde bu mevsimde seralarda yetiştiriyorlar. Bu arada alerjen için geçmiş olsun diyebilirim. Bende alerjenim ilkbahar ve sonbahar da çayır çimen arpa buğday yulaf polenlerine karşı burnum tıkanıyor. Nefes bile alamıyorum.

Kizlaaaarrr sali gunu oglusumuza babasi bakacak tek basina.ne dusunuyorsunuz yapabilir mi? Cok istekli hevesli

Evet eskiler özellikle verin diyor ama benim doktorum verme şeker kanser hücrelerini besliyor ne kadar geç tanisirsa şekerle o kadar iyi dedi
Canım bugun oğluma paratez havuç püresi tattirayim dedim içine pirinç değil birkaç tane bulgur atayim pirinçte şeker var dedim,bulgurun posetine baktım nerde üretilmiş diye bi baktim içinde gluten var yazıyor. Bulgurun içinde glutenin ne işi var diyeceğim oki herşey kanserojen içeriyor..

Kizlaaaarrr sali gunu oglusumuza babasi bakacak tek basina.ne dusunuyorsunuz yapabilir mi? Cok istekli hevesli
Yapabilir bnce sonuçta bizden Bi farkları yok ki karnını doyuracak uyutacak altını temizleyecek ve evin içinde bol bol gezdirecek evin içinde gezdirme kısmı biraz zorlar ama mecbur

Tatlım alışmaz gliserin o sadece eğer çok zahmeti varsa bebişin boyuna kesip kullan bence. Bu arada doktor 4-5 güne kadar biz kabızlık var demiyoruz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…