Sütum cok az canım sagilacak gibi degilki hep göğsümde zaten emiyor emiyor yine istiyor süt gelmeyincede ağlıyorBenim tam tersi biberoncu oldu ama kasik bineron denesen alir mi acaba? Meyve puresi ve mama almiorsa sutunu istior belki, sagipversen bekki onu alir
Sütum cok az canım sagilacak gibi degilki hep göğsümde zaten emiyor emiyor yine istiyor süt gelmeyincede ağlıyor
Evet dediğin cok mantıklı canım ama onuda denedim uyku sersemiykende denedim ama biliyor hepsini akıtıyor tekrar sonrada ağlıyorCok sik emdigi icin dinlenip birikmeye vakit kalmiyordur.bu dongu kirilsa birkac kere duzene girer.
Mesela memede emerken aradan ya da yandan mama vermeyi denesen onu icsebi rahatlasa.bir kac kere yaparsin.hem gogsun dolar bebek tokken, o da rahatlar.sonra sutun bollasir.emince doyar.uzun sure acikmaz.aklima bu geldi nacizane
Valla bilemedim o zamanEvet dediğin cok mantıklı canım ama onuda denedim uyku sersemiykende denedim ama biliyor hepsini akıtıyor tekrar sonrada ağlıyor
Amiiinnnn:) valla ayakta uyukluyorum artık benimkide nasıl bi bebek anlamış değilim bebek dedigin bebek gibi davranır demi amaaValla bilemedim o zaman
Seninki baya memeci desene :) Allahim lutfen benimki de olsun, elifburcununki de azcik biberon alsin
Cok sik emdigi icin dinlenip birikmeye vakit kalmiyordur.bu dongu kirilsa birkac kere duzene girer.
Mesela memede emerken aradan ya da yandan mama vermeyi denesen onu icsebi rahatlasa.bir kac kere yaparsin.hem gogsun dolar bebek tokken, o da rahatlar.sonra sutun bollasir.emince doyar.uzun sure acikmaz.aklima bu geldi nacizane
Evet dediğin cok mantıklı canım ama onuda denedim uyku sersemiykende denedim ama biliyor hepsini akıtıyor tekrar sonrada ağlıyor
Ağzının kenarına bile deyirmiyor nefret ediyor mamadan benimkide ,ek gıda ver güzelim daha güzel bu saatten sonra mamaya ihtiyacın yok tabi memeyi kesmiycekseniz..@mukut31
neye dayanarak milupa kavanoz mamasinda seker var dedin? emin olmak icin danisma hattini da aradim.icinde seker yok.icindekilerede seker yok.
ayrica balkabagi cok alerjen,ilk baslarda denenmesi cok tehlikjeli bizim alerjimiz var.doktor tavsiyesiylke yesil kabak kullaniyoruZ.mevsimi olmayan hicbirsey kullanmam ama bizim durumumuz sizlere gore farkli.
Elif burcuya yazdım ben yanlış oldu :)Ağzının kenarına bile deyirmiyor nefret ediyor mamadan benimkide ,ek gıda ver güzelim daha güzel bu saatten sonra mamaya ihtiyacın yok tabi memeyi kesmiycekseniz..
Doğru diyosun canım mamayi almiyorsa ek gıda ya baslayacam mecburenElif burcuya yazdım ben yanlış oldu :)
Kilo alımı çok iyiydi her ay bir Kilo aldı anne sutuyle ama yemek yemeyide seviyor canım o kucak derdi hep var güzelim kendi kendine eglenene kadar inmez kucaktan.Cnm peki gündüzleri de sürekli ağlıyor muydu bnm kızımda ağlıyor sürekli acaba aç mı diye devam sütü verdik onu da biberon kullanmadığı için almadı acaba bnmki de mi aç kalıyor peki kilo alımı nasıldı bebeğinin ben kilo alıyor diye açlık mevzusunun üstüne pek düşmemiştim
Kolay gelsin canim dun ben atlattım misafir faslini şükür :) darısı sanaAy kizlar okuyamiyorum yazdıklarınızıbisoru Sağol canm misafirim gelicek fellik fellik kosturyorum
Ben korkarım valla canım cesaret edemem bingildagi içinCanım iki aylık falandi ben tuttum babası da kesti şimdi yapsak durmaz o zaman sakindi
Bebeğe göre. Değişiyor demek kiben geçen gün göğsü süt dolu kuzenime verdim, onun bebişiyle benim bebişin arası 1 hafta, emmedi kesinlikle reddetti, kafasını bi o yana bi bu yana attı ,debelendi kuzum. 4 buçuk aylık olmak üzere bu arada
Ne yazık ki konuda acmistim Bu konudaGercekten mı karşılaştın mı öyle Bi durumla
Bingildagin olan yer dökülmüştu canim Oraya hiç dokunmadik nerdeyseBen korkarım valla canım cesaret edemem bingildagi için
Bencede zaten o gelmeden önce taktirirsam ayıp olmaz kiHayir canim ona gore birini sececeksin sonucta, icinin rahat ettigi birininbulacaksin.zaten 3 ay bir tanima firsatin olacak.ama kamera takmak ayip degil.esin cok iyi niyetli olabilir ama sen taktir mutlaka.istediginde gorursun.herkes yapiyor bunu.basta soliceksin hic sorun olmaz.
O dehseti izleyince bende uzun sure kendime gelemedim,kadin manyakmis herkes ole degil tabii ki.ama icinin rahat etmesi icin kamera sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?