2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benim tam tersi biberoncu oldu ama kasik bineron denesen alir mi acaba? Meyve puresi ve mama almiorsa sutunu istior belki, sagipversen bekki onu alir
Sütum cok az canım sagilacak gibi degilki hep göğsümde zaten emiyor emiyor yine istiyor süt gelmeyincede ağlıyor

Sütum cok az canım sagilacak gibi degilki hep göğsümde zaten emiyor emiyor yine istiyor süt gelmeyincede ağlıyor

Cok sik emdigi icin dinlenip birikmeye vakit kalmiyordur.bu dongu kirilsa birkac kere duzene girer.
Mesela memede emerken aradan ya da yandan mama vermeyi denesen onu icsebi rahatlasa.bir kac kere yaparsin.hem gogsun dolar bebek tokken, o da rahatlar.sonra sutun bollasir.emince doyar.uzun sure acikmaz.aklima bu geldi nacizane

Evet dediğin cok mantıklı canım ama onuda denedim uyku sersemiykende denedim ama biliyor hepsini akıtıyor tekrar sonrada ağlıyor

Evet dediğin cok mantıklı canım ama onuda denedim uyku sersemiykende denedim ama biliyor hepsini akıtıyor tekrar sonrada ağlıyor

Canim memede mama diye bi olay var belki duymussundur.. Onu bi arastir istersen

Ağzının kenarına bile deyirmiyor nefret ediyor mamadan benimkide ,ek gıda ver güzelim daha güzel bu saatten sonra mamaya ihtiyacın yok tabi memeyi kesmiycekseniz..

Ağzının kenarına bile deyirmiyor nefret ediyor mamadan benimkide ,ek gıda ver güzelim daha güzel bu saatten sonra mamaya ihtiyacın yok tabi memeyi kesmiycekseniz..
Elif burcuya yazdım ben yanlış oldu :)

Kilo alımı çok iyiydi her ay bir Kilo aldı anne sutuyle ama yemek yemeyide seviyor canım o kucak derdi hep var güzelim kendi kendine eglenene kadar inmez kucaktan.

Kızlar e bebekte 14 Şubat a kadar tekstil ürünlerinde ürünlerinde indirim var haberiniz olsun:) kızlara yazlık elbiseler falan var

Bebek leriniz gece rahat uyuyormu kızlar yarım saatte bir kalktı benimki gece sabahta 6 buçuk ta tastamam uyandı..Ölüyorum uykusuzluktan gündüzde ben uyuyamiyorum ne olacak bilmem..Diyorum oglum sen bebekken daha usluydun maviş maviş kikirdiyo suratıma öpüyorum öpüyorum doyamiyorum..Kızda sesleniyo arkadan anne o hala bebek :).Evet bebek ama küçükken daha güzel uyuyordu ya..Şu dişler biran evvel çıksa da rahatlasam dicem bitane değil ki 32 tane..

ben geçen gün göğsü süt dolu kuzenime verdim, onun bebişiyle benim bebişin arası 1 hafta, emmedi kesinlikle reddetti, kafasını bi o yana bi bu yana attı ,debelendi kuzum. 4 buçuk aylık olmak üzere bu arada
Bebeğe göre. Değişiyor demek ki

Bencede zaten o gelmeden önce taktirirsam ayıp olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…