2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

@tatlilavinya cnm bakar bigün ne olacak bakıcı bakabiliyosa baba zaten baakar da önemli olan hevesli olması. Bn bigün bıraksam adam çocuktan soğur :) eşim bakarken ben sadce mama hazırlayabiliyorm. Onun dışında banyosunu da birlikte yaptırıyorz o giydiriyo. o güya bakıyo da ben duşa bile gece 2 de falan girebiliyorm oğluş uyurken. Bi de sallamayı bıraktık bu hafta. Çocuk uyuyo gece uykusunda. Duşa giriyorum diyorum uyanırsa ne yapayım diyo
Anca sevsin o :)

chiLL geçmiş olsun cnm. Okudum konuyu yorum bile yapmak istemiyorm yeterince yapılmış. Mrk etme her zaman öyle insanlarla karşılaşmazsın. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi inşallah

Ayy hepsi mi ayni olur ya benimki de bana sn kiymetimi bilmiyosun diyodu surekli, gecen arkadaslariyla bulustuk iki aylik bebekleri var, kiz 'gece cok uykum vardi sutumu sagdim biraktim napiyosan yap dedim' demez mi benimki de hala 'bizimkini anca anasi susturabilir' diyo

sonra arabada bana ' bn de senin kiymetini bilmiyomusum' dedi

chiLL bende sinir oldum kuzenine.kirk yil dusunsem aklima gelmez zaten emzirme olaylari beni yipratmisken milletin akil sagligindan supheliyim.
@mukus31 canim mesela sutlu kasik mamalarinda laktoz var ama o sut sekeri.seker yok ekstradan.kavanoz mamalarindada normal olarak meyvenin sekeri olur.ekstradan birsey konmuyor.sende biliyorsundur zaten bir yanlis anlasilma oldu.

kizlar biti yazmis bulgurda gluten olur tabi o yuzdende gec baslaniyor.yulaf,irmik...
biz evde pirinc yemeyiz normalde ama mecburi katmak durumunda kaldim bir kere.nohuttada gluten var diye biliyorum.

Bugün eşimle tartıştım. Ne kadar sorumsuzsun diye. Çocuğa bakıyorum daha ne yapayım, kahvaltı hazırlıyorum diyor. Gördüğü günde şu aralar 2 saati geçmiyor. Kahvaltı da hazır tabaktaki zeytinle reçeli dolaptan çıkarıp masaya koyacak. Kutudan peynir kesecek. Çay demleyecek. Bu bile çok büyük iş. Kendi hatalarından dolayı düştüğümüz maddi zorluktan dolayı çalışmak zorundayım. Aldığımda sadece eve ve çocuğun masraflarına gittiği için okula gittiğim zamanlar çocuğa eşim bakıyor. Az önce dediğiniz gibi altını açacak mama hazırlayıp verecek. Biraz da oynayacak. Dün gece gene evde yoktu. Zorla kızı kendim banyo yaptırdım. Faturalar bende alışveriş bende kredi kartları bende. Evin bütün işi bende...Bende oğlu bende. Eşeğim ya ben. Bunları da söyleyince suçlu ben oluyorum. Neymiş" Çenem çok çalışıyormuş. susmasını bilmiyormuşum. Bir sinirlendim. Öyle ya dedim herşeyi ben yapıyorum. Çocuğu da ben yaptım herşey gibi. Sen ne işe yarıyorsun... Ne geldiği saat belli ne gittiği. Dün geç gelir diye saat 5 gibi AVMye gittim dolaşıp kafa dağıtayım diye. eve geldim nerdesin diye arıyor. Yemeği ısıtayım mı dedi. Isıt geliyroum dedim. Bunu bile ben sofra hazırlıyorum daha ne istiyorsun diyor. O kadar yoruldum ki. Ne yapacağız karar ver dediğimde çocuk benim bırakgit nereye gidersen git diyor. Boşanmaya kalksam kesin ortalık ayağa kalkacak. Bazen dua ediyorum rabbim bir çare bul diye.
Var mı fikri olan...

Kızlar benim kız bugün çok huysuzdu biraz önce farkettim alttan bir dis patlamış ele degiyor ay nasıl duygulandım ağladım tam olarak ne zaman çıkar ki
oyy kuzum yerım onu maşşallah gözunuz aydın canım

Sen dadı aramaya devam et
Öyle olucak galiba. 5:30 da çıkıcaktı işleri bitirip eve döndük 4:30 gb, ben çıkayım bugünlük böyle olsun dedi hatun

Kızlar benim kız bugün çok huysuzdu biraz önce farkettim alttan bir dis patlamış ele degiyor ay nasıl duygulandım ağladım tam olarak ne zaman çıkar ki
Gözün aydın

Hofff böyle erkekleri alıp yoketmek lazım. Allah yardımcın olsun canım. Oğlum böyle olmasın diye elimden geleni yapıcam.

phenyl nm seninki kıymetini anlamış en azından benimki ben çok yoruluyorum diyo sanki taş taşıyo gündüz :)

mukut31 Allah yardımcın olsun zor biraz. Dış işler vs eşimde Allahtan. Evde de yorulıyo insan bunalıyo hep çocuk. bnm de sorunum çocukla dışarı çıkamamak. Bi markete gitcez arabasında durmuyo kucakta hep o yüzden vazgeçiyorm. 40 saat hazırlan sonra pişman ol.
İnşllh siz de düzene girersiniz yardımcı olur eşin

Y ysmn1096 gözünüz aydın cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…