Al benden de o kadarEn sevmedigim insan tipi.. Sorumsuz
Kulak çöpünü biraz zeytinyağıyla yağla sonra çok zorlamadan anüsün ağzını zeytinyağla o da işe yarıyorKulak çöpü ile uyar canim
@tatlilavinya cnm bakar bigün ne olacak bakıcı bakabiliyosa baba zaten baakar da önemli olan hevesli olması. Bn bigün bıraksam adam çocuktan soğur :) eşim bakarken ben sadce mama hazırlayabiliyorm. Onun dışında banyosunu da birlikte yaptırıyorz o giydiriyo. o güya bakıyo da ben duşa bile gece 2 de falan girebiliyorm oğluş uyurken. Bi de sallamayı bıraktık bu hafta. Çocuk uyuyo gece uykusunda. Duşa giriyorum diyorum uyanırsa ne yapayım diyo
Anca sevsin o :)
Kardeşimin oğluna vermedik. Şimdi şekerli hiçbirşey yemiyor.Evet eskiler özellikle verin diyor ama benim doktorum verme şeker kanser hücrelerini besliyor ne kadar geç tanisirsa şekerle o kadar iyi dedi
Kızlar benim kız bugün çok huysuzdu biraz önce farkettim alttan bir dis patlamış ele degiyor ay nasıl duygulandım ağladım tam olarak ne zaman çıkar ki
Bugün eşimle tartıştım. Ne kadar sorumsuzsun diye. Çocuğa bakıyorum daha ne yapayım, kahvaltı hazırlıyorum diyor. Gördüğü günde şu aralar 2 saati geçmiyor. Kahvaltı da hazır tabaktaki zeytinle reçeli dolaptan çıkarıp masaya koyacak. Kutudan peynir kesecek. Çay demleyecek. Bu bile çok büyük iş. Kendi hatalarından dolayı düştüğümüz maddi zorluktan dolayı çalışmak zorundayım. Aldığımda sadece eve ve çocuğun masraflarına gittiği için okula gittiğim zamanlar çocuğa eşim bakıyor. Az önce dediğiniz gibi altını açacak mama hazırlayıp verecek. Biraz da oynayacak. Dün gece gene evde yoktu. Zorla kızı kendim banyo yaptırdım. Faturalar bende alışveriş bende kredi kartları bende. Evin bütün işi bende...Bende oğlu bende. Eşeğim ya ben. Bunları da söyleyince suçlu ben oluyorum. Neymiş" Çenem çok çalışıyormuş. susmasını bilmiyormuşum. Bir sinirlendim. Öyle ya dedim herşeyi ben yapıyorum. Çocuğu da ben yaptım herşey gibi. Sen ne işe yarıyorsun... Ne geldiği saat belli ne gittiği. Dün geç gelir diye saat 5 gibi AVMye gittim dolaşıp kafa dağıtayım diye. eve geldim nerdesin diye arıyor. Yemeği ısıtayım mı dedi. Isıt geliyroum dedim. Bunu bile ben sofra hazırlıyorum daha ne istiyorsun diyor. O kadar yoruldum ki. Ne yapacağız karar ver dediğimde çocuk benim bırakgit nereye gidersen git diyor. Boşanmaya kalksam kesin ortalık ayağa kalkacak. Bazen dua ediyorum rabbim bir çare bul diye.@tatlilavinya cnm bakar bigün ne olacak bakıcı bakabiliyosa baba zaten baakar da önemli olan hevesli olması. Bn bigün bıraksam adam çocuktan soğur :) eşim bakarken ben sadce mama hazırlayabiliyorm. Onun dışında banyosunu da birlikte yaptırıyorz o giydiriyo. o güya bakıyo da ben duşa bile gece 2 de falan girebiliyorm oğluş uyurken. Bi de sallamayı bıraktık bu hafta. Çocuk uyuyo gece uykusunda. Duşa giriyorum diyorum uyanırsa ne yapayım diyo
Anca sevsin o :)
oyy kuzum yerım onu maşşallah gözunuz aydın canımKızlar benim kız bugün çok huysuzdu biraz önce farkettim alttan bir dis patlamış ele degiyor ay nasıl duygulandım ağladım tam olarak ne zaman çıkar ki
Hadi gözün aydın. Artık kızına bir diş hediyesi alırsın. Kim önce görürse bebişe bir hediye alır :)Tebrikler. 2.siniz
Öyle olucak galiba. 5:30 da çıkıcaktı işleri bitirip eve döndük 4:30 gb, ben çıkayım bugünlük böyle olsun dedi hatunSen dadı aramaya devam et
Gözün aydınKızlar benim kız bugün çok huysuzdu biraz önce farkettim alttan bir dis patlamış ele degiyor ay nasıl duygulandım ağladım tam olarak ne zaman çıkar ki
Oy canim ya
Kızımın canı sağolsun herseyini alır annesi :) hediye aktivite masası alayım o zaman :)Hadi gözün aydın. Artık kızına bir diş hediyesi alırsın. Kim önce görürse bebişe bir hediye alır :)
Canım sizindi çıkan dış galiba tamamı çıktı miÖyle olucak galiba. 5:30 da çıkıcaktı işleri bitirip eve döndük 4:30 gb, ben çıkayım bugünlük böyle olsun dedi hatun
Gözün aydın
Bugün eşimle tartıştım. Ne kadar sorumsuzsun diye. Çocuğa bakıyorum daha ne yapayım, kahvaltı hazırlıyorum diyor. Gördüğü günde şu aralar 2 saati geçmiyor. Kahvaltı da hazır tabaktaki zeytinle reçeli dolaptan çıkarıp masaya koyacak. Kutudan peynir kesecek. Çay demleyecek. Bu bile çok büyük iş. Kendi hatalarından dolayı düştüğümüz maddi zorluktan dolayı çalışmak zorundayım. Aldığımda sadece eve ve çocuğun masraflarına gittiği için okula gittiğim zamanlar çocuğa eşim bakıyor. Az önce dediğiniz gibi altını açacak mama hazırlayıp verecek. Biraz da oynayacak. Dün gece gene evde yoktu. Zorla kızı kendim banyo yaptırdım. Faturalar bende alışveriş bende kredi kartları bende. Evin bütün işi bende...Bende oğlu bende. Eşeğim ya ben. Bunları da söyleyince suçlu ben oluyorum. Neymiş" Çenem çok çalışıyormuş. susmasını bilmiyormuşum. Bir sinirlendim. Öyle ya dedim herşeyi ben yapıyorum. Çocuğu da ben yaptım herşey gibi. Sen ne işe yarıyorsun... Ne geldiği saat belli ne gittiği. Dün geç gelir diye saat 5 gibi AVMye gittim dolaşıp kafa dağıtayım diye. eve geldim nerdesin diye arıyor. Yemeği ısıtayım mı dedi. Isıt geliyroum dedim. Bunu bile ben sofra hazırlıyorum daha ne istiyorsun diyor. O kadar yoruldum ki. Ne yapacağız karar ver dediğimde çocuk benim bırakgit nereye gidersen git diyor. Boşanmaya kalksam kesin ortalık ayağa kalkacak. Bazen dua ediyorum rabbim bir çare bul diye.
Var mı fikri olan...
Canım sizindi çıkan dış galiba tamamı çıktı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?