2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben 2-3 ay birlikte bakacagimiz sonra benim direk emanet edeceğim biri arıyorum. . Ama çok korkuyorum meseleye çok duygusal bakıyorum bazen
Bazende gayet mantıklı olup çok dert etmiyorum
Dengem çok bozuk :)

Nasil duygusal bakiyorsun ne seni endiselendiriyor?

Genç kız mı alıyolarmış??? Düşüncesi bile gözümün seğirmesine yetti

Birinin ilk aldiginda 23 yasindaymis.simdi 29.laf arasinda cok guzel oldunu soyledi.herkes cok medenice yaklasti valla.bi ben miyim acaba boyle dusunen diye kendimden utanip bir sey diyemedim

Insallah oyle olmaz canm kamera koymicakmisin eve

Insallah oyle olmaz canm kamera koymicakmisin eve
Ben koyalım dedim eşim ayıptır saçmalama dedi
Dedim ki biz ozledikce sizi izleriz burdan diye ilk geldiğinde soyleriz hatta birlikte bakarken eşim ara ara izliyor merak ediyor derim o zaman kişisel algilamaz dedim
Oda heryere takamazsin o zaman dedi sonra da kaldı üstünde durmadik
Zaten ben tüm gün bırakmayacağım 10 dan 4 e kadar zaten araya öğle uykusu giriyor 1.5 saat ama yine de ne bileyim biraz tereddüt yaşıyorum

ben geçen gün göğsü süt dolu kuzenime verdim, onun bebişiyle benim bebişin arası 1 hafta, emmedi kesinlikle reddetti, kafasını bi o yana bi bu yana attı ,debelendi kuzum. 4 buçuk aylık olmak üzere bu arada

Yok ya bence bu devirde kamerasiz olmaz hem kamera olursa daha dikkatli olur bakici

Hayir canim ona gore birini sececeksin sonucta, icinin rahat ettigi birininbulacaksin.zaten 3 ay bir tanima firsatin olacak.ama kamera takmak ayip degil.esin cok iyi niyetli olabilir ama sen taktir mutlaka.istediginde gorursun.herkes yapiyor bunu.basta soliceksin hic sorun olmaz.
O dehseti izleyince bende uzun sure kendime gelemedim,kadin manyakmis herkes ole degil tabii ki.ama icinin rahat etmesi icin kamera sart

gunaydinn kizlarrr ayy bende ise başlıyorn iki haftaya ruyamda bakicim baskasiymis kadin sapik cikiyor allahim sonra akli dengesi yerinde gorunurken birde deli deli hareketler bebek yatio kapiyi pencereyi acio ceyran yapio kapa diom kapamio koltuga yatio boylu boyuna zorla evden kovuyorum yarin gelicem dio ayy ne kabusti ustum acik yattim ama bu kadari olmaz (

Gunaydin canim.burdan etkilenmissin:)
Seninki epeydir senle ztn hatirlafigim kadariyla

Kızlar günaydın
Geçende yazmıştım oğlum bu ay hiç kg almamış diye geceleri hiç uyumuyoruz çünkü doymuyor biliyorum 15 dkada bir meme veriyorum ama yok yetmiyo bende mama veriym dedim bi kac günden beri alması için uğraşıyorum en azından günde bi defa alsa yine yeter.sizinde bebisleriniz mamayi almamazlik ettiginde sonradan aldığı oldumu hic ya da nasıl alıştirdiniz.biberonda degistirdim yine olmadi zaten biberon emmeyide bilmiyo ne yapcami bilmiyorum çok yoruldum.bu arada meyve pureside almıyo

mukut31
neye dayanarak milupa kavanoz mamasinda seker var dedin? emin olmak icin danisma hattini da aradim.icinde seker yok.icindekilerede seker yok.
ayrica balkabagi cok alerjen,ilk baslarda denenmesi cok tehlikjeli bizim alerjimiz var.doktor tavsiyesiylke yesil kabak kullaniyoruZ.mevsimi olmayan hicbirsey kullanmam ama bizim durumumuz sizlere gore farkli.

Benim tam tersi biberoncu oldu ama kasik bineron denesen alir mi acaba? Meyve puresi ve mama almiorsa sutunu istior belki, sagipversen bekki onu alir

ranapinar canım çok taktin oondandir ruyan uzulme Rabbim hayirlisini çıkarsın ttümcçalışan annelerin karşısına ayhkdry Rabbim acil sifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…