Ben 2-3 ay birlikte bakacagimiz sonra benim direk emanet edeceğim biri arıyorum. . Ama çok korkuyorum meseleye çok duygusal bakıyorum bazen
Bazende gayet mantıklı olup çok dert etmiyorum
Dengem çok bozuk :)
Genç kız mı alıyolarmış???Düşüncesi bile gözümün seğirmesine yetti
Birinin ilk aldiginda 23 yasindaymis.simdi 29.laf arasinda cok guzel oldunu soyledi.herkes cok medenice yaklasti valla.bi ben miyim acaba boyle dusunen diye kendimden utanip bir sey diyemedim
Ben yokken kötü davranir mi ?Nasil duygusal bakiyorsun ne seni endiselendiriyor?
Insallah oyle olmaz canm kamera koymicakmisin eveBen yokken kötü davranir mi ?
Of pof diyerek mi bakar ?
Düşer eder belki söylemez korkup ihmal etmiş oluruz gibi
Ya geçen tv de o üvey anneyi izledim kaç gün ağladım ben bazen çok saçma şeyler kuruyorum kafamda
Ben koyalım dedim eşim ayıptır saçmalama dediInsallah oyle olmaz canm kamera koymicakmisin eve
ben geçen gün göğsü süt dolu kuzenime verdim, onun bebişiyle benim bebişin arası 1 hafta, emmedi kesinlikle reddetti, kafasını bi o yana bi bu yana attı ,debelendi kuzum. 4 buçuk aylık olmak üzere bu aradaEmiyorlar canim
ben geçen gün göğsü süt dolu kuzenime verdim, onun bebişiyle benim bebişin arası 1 hafta, emmedi kesinlikle reddetti, kafasını bi o yana bi bu yana attı ,debelendi kuzum. 4 buçuk aylık olmak üzere bu aradaKızlar ben birşey merak ediyorum simdi bebişler annesinden baska birinin memesini emer mi ama sütü olmayan birinin aklıma geldi birden örneğin bakıcıya bıraktığında bakıcı Bebek dursun diye öyle bisey yapabilir mi kafayı yedim galiba aklıma gelen seye bak
Yok ya bence bu devirde kamerasiz olmaz hem kamera olursa daha dikkatli olur bakiciBen koyalım dedim eşim ayıptır saçmalama dedi
Dedim ki biz ozledikce sizi izleriz burdan diye ilk geldiğinde soyleriz hatta birlikte bakarken eşim ara ara izliyor merak ediyor derim o zaman kişisel algilamaz dedim
Oda heryere takamazsin o zaman dedi sonra da kaldı üstünde durmadik
Zaten ben tüm gün bırakmayacağım 10 dan 4 e kadar zaten araya öğle uykusu giriyor 1.5 saat ama yine de ne bileyim biraz tereddüt yaşıyorum
Canım iki aylık falandi ben tuttum babası da kesti şimdi yapsak durmaz o zaman sakindiDaha çok küçük nasıl kestiniz makinayla
Gercekten mı karşılaştın mı öyle Bi durumlaEmiyorlar canim
Ben yokken kötü davranir mi ?
Of pof diyerek mi bakar ?
Düşer eder belki söylemez korkup ihmal etmiş oluruz gibi
Ya geçen tv de o üvey anneyi izledim kaç gün ağladım ben bazen çok saçma şeyler kuruyorum kafamda
gunaydinn kizlarrr ayy bende ise başlıyorn iki haftaya ruyamda bakicim baskasiymis kadin sapik cikiyor allahim sonra akli dengesi yerinde gorunurken birde deli deli hareketler bebek yatio kapiyi pencereyi acio ceyran yapio kapa diom kapamio koltuga yatio boylu boyuna zorla evden kovuyorum yarin gelicem dio ayy ne kabusti ustum acik yattim ama bu kadari olmaz(
Kızlar günaydın
Geçende yazmıştım oğlum bu ay hiç kg almamış diye geceleri hiç uyumuyoruz çünkü doymuyor biliyorum 15 dkada bir meme veriyorum ama yok yetmiyo bende mama veriym dedim bi kac günden beri alması için uğraşıyorum en azından günde bi defa alsa yine yeter.sizinde bebisleriniz mamayi almamazlik ettiginde sonradan aldığı oldumu hic ya da nasıl alıştirdiniz.biberonda degistirdim yine olmadi zaten biberon emmeyide bilmiyo ne yapcami bilmiyorum çok yoruldum.bu arada meyve pureside almıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?