2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kızlar banada bi akıl verin doktorum guatr için kan vermemi istedi benimde adetime 1 hafta kala kanda gebelik çıkarmı merak ediyorum

kizlar cevaplar icin sagolun fitil verdim iki kere kaka yapti aglaya aglaya minnos uyuyor simdi kalkar birazdan.
Y ysmn1096 gozun aydin canim
@tatlilavinya bakar canım madem hevesli baksin hem seni de anlar
mukut31 valla canim ne desem ki Allah yardimcin olsun bebekler buyuyene kadar sabredecez galiba bende kustm esimke iki gundr yeni yeni konusuyorum anlamiyorlar bizi

Kızım olsaydı kesin çok kıllı olurdu, oğlan diye dert etmiyorum
O zaman çok kıllı olacak :) Ama bende daha beteri var. Kızım pamuk gibi ama totosunun üstünde ve apti de bir kıl bir kıl. Ağdacıyı maaşa bağlayacakmışız gibi geliyor. Yandık. İnşallah olmaz

kızlar banada bi akıl verin doktorum guatr için kan vermemi istedi benimde adetime 1 hafta kala kanda gebelik çıkarmı merak ediyorum
Çıkar canım

Allah yardimcin olsun. Sorumsuzca davranip bos yere sizi borca sokmasi cok kotu olmus.esin biraz sorumsuz biri anladigim kadariyla.
bosanmayi dusunmuyorsan hic sallama, pollyanna ol yoksa hayat cekilmez

guatr ıcın nıye ıstedı cnm bnmde adetım on gunu gectı eger drun dedıgı zamanda yumurtladıysam pzrtesıye kadar olmazsam bthcg verıcem bnde

Haklısın bu yüzden organikleri tercih edelim en azından bebislerimiz için

3 haftalik oluyor , cikmamali. Ztn guatr testinde bhcgye bakilmaz ki.
Yanlis miyim?

Benim kızım da bu şekilde dogru düzgün uyumuyor surekli memede durmak istiyor Bir de 2 gündür saat 5 6 gibi pat diye uyanıveriyor

uzaklar08 bhcg değeri varsa çıkar ama düşük değerde çıkar o yüzden emin olunmaz gebelikten. Bazen bhcg çıkabiliyor normalde de çok az miktarda bi de dış gebelik mi biyokimyasal gebelik mi diye şüphelenirler. Bnm 2014 eylülde değerim düşüktü gebelik var ama dışgebelik de olabilir erken test yapılmış olabilir emin olamayız 1 hafta sonra gel dediler. Biyokimyasal gebelikmiş. Zaten o 1 hafta içinde regl oldum. O yüzden çıkan değer çok açıklayıcı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…