birinizde bana bi cevap yazın sevabına
O zaman çok kıllı olacak :) Ama bende daha beteri var. Kızım pamuk gibi ama totosunun üstünde ve apti de bir kıl bir kıl. Ağdacıyı maaşa bağlayacakmışız gibi geliyor. Yandık. İnşallah olmaz
Çıkar canımkızlar banada bi akıl verin doktorum guatr için kan vermemi istedi benimde adetime 1 hafta kala kanda gebelik çıkarmı merak ediyorum
Güya kendi işini yapıyor da da da. Bu yüzden okula giderken sabahtan o bakıyor. ( ek gıdaya geçince bakalım ne olacak?) Yaptığı hatalardan dolayı o kadar borcu var ki. Onları ödemeye çalışıyor da o borç onun böyle çalışmasıyla bitmez ki. Allah bana yardım etsin. Suçlu hep benim çünkü ona göre hep ben abartıyorum. İnsan eve kıza sana bir şey lazım mı? diye sormaz mı? Gece saat 9 da 10 da gelirken lazım mı birşey diyor. Gecenin onunda ne istenir ki? açık bir tek fırın oluyor. Bende lazımsa ekmek al diyorum. Sular kireçli. Kıza hazır suyu kaynatıp veriyorum. Geçen su alır mısın kıza dedim. Ben ne içersem içeyim. Almadan gelmiş sesimi çıkarmadım. Gittim kendsim aldım. Ne söylesem hiçbir şey zamanında yapılmıyor. Ben ağzımı açmazsam iyiyiz; ama ben söylenirsem benden kötüsü yok. Ona göre onu hep ben suçluyorum. Her şeyi zamanında istiyormuşum. Olmazsa huysuzlaşıyormuşum. Su bu ya. Sanki bana pırlanta su yolu al dedim de almayınca huysuzlaştım. Söylemesi ayıptır. Bidona zeytin yaptım. Dolaba da kendim unutmamak için post it yapıştırdım." Zeytinleri çevir" diye. Kendisine de deim. Gördükçe çevir diye. Bir kere çevirmedi. Neden diye sorunca da " Sen birkaç kez söyledin ya ondan" dedi. Başına geleceklerin hepsini daha önceden söyledim ona ben ama dinleyen kim. kazığı yedi yedi; ben sana dememiş miydim deyince de kavga çıktı; çıkıyor... O kadar kötü oldum ki artık bazen nasıl kurtulacağımı bilmediğim için ölsün diye dua eder oldum. O kadar çok psikolojik şiddet uyguluyor ki. ha bir de senin annen benim annem kavgası var. Offf off... Kendim ettim kendim buldum. Güya 4 yıl flört ettik. Neremle bakmışım ki adama kendimi gırtlayasım geliyor bazen. Ama ben birine çok ağır bir söz söyledim. Şimdi onun cezasını çekiyorum. Demişler ya "Büyük lokma yut, büyük konuşma" diye Ha tam da bu işte
guatr ıcın nıye ıstedı cnm bnmde adetım on gunu gectı eger drun dedıgı zamanda yumurtladıysam pzrtesıye kadar olmazsam bthcg verıcem bndekızlar banada bi akıl verin doktorum guatr için kan vermemi istedi benimde adetime 1 hafta kala kanda gebelik çıkarmı merak ediyorum
Haklısın bu yüzden organikleri tercih edelim en azından bebislerimiz içinCanım bugun oğluma paratez havuç püresi tattirayim dedim içine pirinç değil birkaç tane bulgur atayim pirinçte şeker var dedim,bulgurun posetine baktım nerde üretilmiş diye bi baktim içinde gluten var yazıyor. Bulgurun içinde glutenin ne işi var diyeceğim oki herşey kanserojen içeriyor..
Amin canımchiLL geçmiş olsun cnm. Okudum konuyu yorum bile yapmak istemiyorm yeterince yapılmış. Mrk etme her zaman öyle insanlarla karşılaşmazsın. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi inşallah
Aslında adım Müge; genelde kuzenler mükü;müci ( ingilizce okunuşu) diyorlar; ingilizce klavye kullandığım ve e-mail de de mükü muku diye yazıldığından adım öyle.. Öfff çok uzun açıklama oldu pardon
kızlar banada bi akıl verin doktorum guatr için kan vermemi istedi benimde adetime 1 hafta kala kanda gebelik çıkarmı merak ediyorum
Canim mukus olarak isaretledigini gorunce istemsizce guldum
Hayırlı olsun ilk dişiniz:)
Benm de 2 gece önce yarım saatte bi uyandı normalde gece mama yemez emer süt yetmedi aç diye mama içedim yok yine uyumadı. Gündüzleri de 10 15 dk uyuyup uyanıyor. Belki bizim diş de yakındır. bebeğin ne kadarlık oldu peki
Evet ozellikle ona bakilmasi lazim. Bi de dollenmeden sonra 7-10 güne ancak geciyor kana cikma ihtimali düşük.3 haftalik oluyor , cikmamali. Ztn guatr testinde bhcgye bakilmaz ki.
Yanlis miyim?
Aynenbizim kafalar gitti iyice butun derdimiz kaka, mukus, gaz
Evet ya, kaka yapti diye sevinmeler, bezi gozlemlemeler,gazini koklamalar
Yerim poposunu yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?