Başınız sağolsun canim mekanı cennet olsunkizlar iki haftadir giremiyordum. annanemi kaybettik. hala alisamadim ama hayata devam ediyoruz...iyi ki bebisim var diyorum.ondan destek aliyoruz ailecek. o kucucuk gulumseme bir an icin her sey guzel olacak dedirtiyor.
kizlar iki haftadir giremiyordum. annanemi kaybettik. hala alisamadim ama hayata devam ediyoruz...iyi ki bebisim var diyorum.ondan destek aliyoruz ailecek. o kucucuk gulumseme bir an icin her sey guzel olacak dedirtiyor.
Cok üzüldüm ya başın sagolsun canim allah mekanini cennet etsinkizlar iki haftadir giremiyordum. annanemi kaybettik. hala alisamadim ama hayata devam ediyoruz...iyi ki bebisim var diyorum.ondan destek aliyoruz ailecek. o kucucuk gulumseme bir an icin her sey guzel olacak dedirtiyor.
Bu resimdeki tatli armut senin kizinmiKızlar hepinizine alıntı yapamadım çok teşekkür ederim
Konserve meyve puresi?? Üniversitedeyken oda arkadaşım diyetisyendi. Teneke konserve kutularında bulunan yiyeceklerin suyuna teneke geçiyor demişti.
sen bakma ben bakma kim bakacak bezlereAyy o bezi inceleme olayi efsane.. Benim koca huyludur biraz, git icerde incele manyak misin diyo
basiniz sağolsun Allah sabır versinkizlar iki haftadir giremiyordum. annanemi kaybettik. hala alisamadim ama hayata devam ediyoruz...iyi ki bebisim var diyorum.ondan destek aliyoruz ailecek. o kucucuk gulumseme bir an icin her sey guzel olacak dedirtiyor.
Basiniz sagolsun cnm mekani cennet olsun insallahkizlar iki haftadir giremiyordum. annanemi kaybettik. hala alisamadim ama hayata devam ediyoruz...iyi ki bebisim var diyorum.ondan destek aliyoruz ailecek. o kucucuk gulumseme bir an icin her sey guzel olacak dedirtiyor.
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsunkizlar iki haftadir giremiyordum. annanemi kaybettik. hala alisamadim ama hayata devam ediyoruz...iyi ki bebisim var diyorum.ondan destek aliyoruz ailecek. o kucucuk gulumseme bir an icin her sey guzel olacak dedirtiyor.
sen bakma ben bakma kim bakacak bezlere
kizlar iki haftadir giremiyordum. annanemi kaybettik. hala alisamadim ama hayata devam ediyoruz...iyi ki bebisim var diyorum.ondan destek aliyoruz ailecek. o kucucuk gulumseme bir an icin her sey guzel olacak dedirtiyor.
Başınız sağolsun. Allah yattığı yerde dinlendirsin.kizlar iki haftadir giremiyordum. annanemi kaybettik. hala alisamadim ama hayata devam ediyoruz...iyi ki bebisim var diyorum.ondan destek aliyoruz ailecek. o kucucuk gulumseme bir an icin her sey guzel olacak dedirtiyor.
Benim kizimda son 1 haftadir geceleri surekli uyaniyor bende disten oldugunu dusunuyorum, degil mi ki acaba acmi kizimGünAydın kızlar mutlu haftasonları diliyorum
Dün yazmıştım kızım gündüzleri uyumuyor geceleri sık uyanıyor diye. Sebebinin diş olduğunu düşünmüştüm. Ama sebebi açlıkmış
Anne sütü ve mama içiyor mamayı 4 saatte bir 120 cc içer. 3 gündür doymuyormuş hiç uyuyamıyordudün akşam 7 de mamasını yedirdim 15 dk anca uyudu. 23.30 da 150 cc yaptım içti ve mışıl mışıl uyudu
Benim kizimda son 1 haftadir geceleri surekli uyaniyor bende disten oldugunu dusunuyorum, degil mi ki acaba acmi kizim
Yok cnm mama vermiyorum zaten biberonda almiyor. Gerci memeyide zar zor uykuya gecerken ve uyku sonrasi rahat verebiliyorum. Nasil anlayabilirim ki ac oldugunu?Olabilir belki.. mama da yiyorsa miktarını arttırmayı deneyebilirsin Fazlasını yemez ise açlıktan değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?