2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Au
kizlar iki haftadir giremiyordum. annanemi kaybettik. hala alisamadim ama hayata devam ediyoruz...iyi ki bebisim var diyorum.ondan destek aliyoruz ailecek. o kucucuk gulumseme bir an icin her sey guzel olacak dedirtiyor.
Cok üzüldüm ya başın sagolsun canim allah mekanini cennet etsin

alarm kurmuştm on dk oncesine titresimde degilmis sut hazirlayim dedim uyurken icsin uyanikkenkken icmio yaa allahim yaavv sesi acikmiss uyandrdim resmen biraksam belki daha yatacakti (

GünAydın kızlar mutlu haftasonları diliyorum

Dün yazmıştım kızım gündüzleri uyumuyor geceleri sık uyanıyor diye. Sebebinin diş olduğunu düşünmüştüm. Ama sebebi açlıkmış

Anne sütü ve mama içiyor mamayı 4 saatte bir 120 cc içer. 3 gündür doymuyormuş hiç uyuyamıyordu dün akşam 7 de mamasını yedirdim 15 dk anca uyudu. 23.30 da 150 cc yaptım içti ve mışıl mışıl uyudu

Benim kizimda son 1 haftadir geceleri surekli uyaniyor bende disten oldugunu dusunuyorum, degil mi ki acaba acmi kizim

Son 2 gundur kizim resmen ciyak ciyak bagiriyor aglamiyor ama. Konusunca susuyor ve agzina dis kasiyicisini gotururse susuyor. Genelde tam agzina goturemediginden bagirmaya devam. Huy mu degistiriyorlar yoksa disten dolayi mi bilemedim.
Olabilir belki.. mama da yiyorsa miktarını arttırmayı deneyebilirsin Fazlasını yemez ise açlıktan değildir
Yok cnm mama vermiyorum zaten biberonda almiyor. Gerci memeyide zar zor uykuya gecerken ve uyku sonrasi rahat verebiliyorum. Nasil anlayabilirim ki ac oldugunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…