Teşekkür ederim canım hepimizechiLL canım senin bdv deki konularını okuyom Allah sana ve yavruna istediğin gibi güzel bi hayat nasip etsin
Neden bazı ürünler üzerineGlüten : tahıl, buğday, çavdar, yulafın içinde bulunan vücuda yararlı bir proteinmis..Canan Karatay okadar cok glüten kanserojen dediki koskoca prof. Sürekli zikrediyor diye bende glüten düşmanı olmuştum.Bugün bir msj yazmıştım yanlış bilgi vermişim arkadaşlar benim gibi bulgurdan vazgecmeyinGluten doğal bir protein miş.
Neden bazı ürünler üzerine
Gluten içermez
Diye not dusuyorlar ki o zaman
Bende zararlı sanıyordum
Bazı insanlarda çölyak diye bir bağırsak hastalığı varmış glüten yemeleri yasakmış onlar için yaziliyormus o ibare.. Bende raf ömrü nü uzatmak için eklenen bir madde sanıyordum. Canan Karatay sürekli diyorya glüten yemeyin kanserojen diye bendede takıntı olmuştu.Neden bazı ürünler üzerine
Gluten içermez
Bende zararlı sanıyordum
Geçen bende birseyde gördüm attım bak yanilmisiz artık her şey de bir şey var o yüzden böyle oldukBazı insanlarda çölyak diye bir bağırsak hastalığı varmış glüten yemeleri yasakmış onlar için yaziliyormus o ibare.. Bende raf ömrü nü uzatmak için eklenen bir madde sanıyordum. Canan Karatay sürekli diyorya glüten yemeyin kanserojen diye bendede takıntı olmuştu.
Aminnnn...
yok cnm zaten guatr bakıtırcam hani kan vermişken bhcg de baktırıyım dedim adete 7 gün kala3 haftalik oluyor , cikmamali. Ztn guatr testinde bhcgye bakilmaz ki.
Yanlis miyim?
B.ku bu kadar şevkle ve istekle bekleyeceğimi, kahve falı gibi onun üstünde yorumlar yapabileceğim hiç aklıma gelmezdi. B.k işte der geçerdim. Şimdi ise öyle mi... Gel teskere gel gibi, gel b.k gel diye bekliyoruz :)Aynenbizim kafalar gitti iyice butun derdimiz kaka, mukus, gaz
Gluten çölyak hastalığında tehlikeli oluyor. Gluteni yakacak enzimler bulunmadığı için o kişileri hasta ediyor.Neden bazı ürünler üzerine
Gluten içermez
Bende zararlı sanıyordum
kizlar iki haftadir giremiyordum. annanemi kaybettik. hala alisamadim ama hayata devam ediyoruz...iyi ki bebisim var diyorum.ondan destek aliyoruz ailecek. o kucucuk gulumseme bir an icin her sey guzel olacak dedirtiyor.
kizlar iki haftadir giremiyordum. annanemi kaybettik. hala alisamadim ama hayata devam ediyoruz...iyi ki bebisim var diyorum.ondan destek aliyoruz ailecek. o kucucuk gulumseme bir an icin her sey guzel olacak dedirtiyor.
Başınız sağolsun canım...mekanıcennet olsunkizlar iki haftadir giremiyordum. annanemi kaybettik. hala alisamadim ama hayata devam ediyoruz...iyi ki bebisim var diyorum.ondan destek aliyoruz ailecek. o kucucuk gulumseme bir an icin her sey guzel olacak dedirtiyor.
Başınız sağolsun canım.Allah rahmet eylesin.kizlar iki haftadir giremiyordum. annanemi kaybettik. hala alisamadim ama hayata devam ediyoruz...iyi ki bebisim var diyorum.ondan destek aliyoruz ailecek. o kucucuk gulumseme bir an icin her sey guzel olacak dedirtiyor.
Başınız sağolsun canımkizlar iki haftadir giremiyordum. annanemi kaybettik. hala alisamadim ama hayata devam ediyoruz...iyi ki bebisim var diyorum.ondan destek aliyoruz ailecek. o kucucuk gulumseme bir an icin her sey guzel olacak dedirtiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?