2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Merhaba kizlar sayfalar cok cabuk ilerliyor kim bahsetti bilmiorm ama bende yazmak istedim. Bebgin kirki cikmadan saclarini kazitip agirliginca altin sadaka vermek sunnettir. Kirki icinde cesaret edemedim. Kafa derisi cok hassasti cunku ama iki aylikken pembe bayan permatigiyle saclarini kazidim. Ustelik tartmak istedgm icin kuru sekilde kazidim. Hic aglamadi ve herhangi bir tahris durumu olmadi. Saclari cikana kadar badem yagi surdum. Hatta bugun bi daha kazidim :) Kiz oldugu icin zaten bi daha boyle bisey yapamam diye dusunuorm. Benim saclarim cok zayif en azindan onunkilere kucuk bi mudahale yapayim dedim. Bir ayda eski haline donuyor zaten..

Glüten : tahıl, buğday, çavdar, yulafın içinde bulunan vücuda yararlı bir proteinmis..Canan Karatay okadar cok glüten kanserojen dediki koskoca prof. Sürekli zikrediyor diye bende glüten düşmanı olmuştum.Bugün bir msj yazmıştım yanlış bilgi vermişim arkadaşlar benim gibi bulgurdan vazgecmeyinGluten doğal bir protein miş.

Neden bazı ürünler üzerine
Gluten içermez
Diye not dusuyorlar ki o zaman
Bende zararlı sanıyordum

Neden bazı ürünler üzerine
Gluten içermez
Diye not dusuyorlar ki o zaman
Bende zararlı sanıyordum
Bazı insanlarda çölyak diye bir bağırsak hastalığı varmış glüten yemeleri yasakmış onlar için yaziliyormus o ibare.. Bende raf ömrü nü uzatmak için eklenen bir madde sanıyordum. Canan Karatay sürekli diyorya glüten yemeyin kanserojen diye bendede takıntı olmuştu.

Geçen bende birseyde gördüm attım bak yanilmisiz artık her şey de bir şey var o yüzden böyle olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…