Bu krem kortizonlu mu, doktora gittiğimizde geçmişti ben de sormayı unuttum şimdi yeniden oluştu bi günde, kaynatılmış suyla silip vazelin suruyorm ama gecmwyince gecmiyoBizim de oldu hala da oluyor gecmedi. Doktor battaniye degiyorsa olur demisti degdirmiyorum ama arada beliriyor. Travocort verdi doktor sürünce geciyor ama arada hortluyor.
Ayını yanlış söylemişim
Ben memnunum canım yine biberon lazım olsa yine avent alırım
Ben yenıdogan basligindayim hala artık kuvvetli olduğu için bi iki günde deliği büyütüyor bizimki zaten
Derin dondurucuda bazıları süt 6 ay kalır diyor bazılarıda 3 ay
Benim dolapta sarı süt dolu ne yapayım kullanayim mi acaba tarihleri 09.09.2015 den 12.09.2015 e kadar 10 torbaya yakin vardır yani hepsi 60 cc yazık günah
Bizde de var o. Atopik dermatit dedi krem verdi. İstemeye istemeye kullanıyorum arada. 2 yaş civarı geçer dedi
Bizde de var o. Atopik dermatit dedi krem verdi. İstemeye istemeye kullanıyorum arada. 2 yaş civarı geçer dedi
Alerjik miymis yanı? 2 yasa kadar sürerse kötü ya, doktorların verdiği ilaclar kortizonlu oluyormuş doğal birşeyler yok mu ki yapsakBizde de var o. Atopik dermatit dedi krem verdi. İstemeye istemeye kullanıyorum arada. 2 yaş civarı geçer dedi
Ne güzelBu sabah çok mutluyum kızım ilk defa döndü
Yatakta oyun oynuyorduk biraz ileriye koydum onu bende yanına kayacaktim kaymadan önce gogsumu cikarttim birden emmek için dönük geldi çok mutlu oldum tekrarı olmadı daha ama olsun yakında olacak demektir.
Kortizonlu degil diye biliyorum ben. vazelin cildin hava almasini engelledigi icin daha gec iyilesiyormus bilgin olsun. Doktora soruver gidince insallah gecerBu krem kortizonlu mu, doktora gittiğimizde geçmişti ben de sormayı unuttum şimdi yeniden oluştu bi günde, kaynatılmış suyla silip vazelin suruyorm ama gecmwyince gecmiyo
Elecon pomat verdi. Kortizonlu ne yazık ki. O yüzden mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum.Hangi kremi kullaniyorsun? Bizim ilacta kortizon yok diye biliyorum da yine de surmuyorum cok.
Evet canım alerjikAlerjik miymis yanı? 2 yasa kadar sürerse kötü ya, doktorların verdiği ilaclar kortizonlu oluyormuş doğal birşeyler yok mu ki yapsak
Kortizonlu degil diye biliyorum ben. vazelin cildin hava almasini engelledigi icin daha gec iyilesiyormus bilgin olsun. Doktora soruver gidince insallah gecer
Yaa bilmiyordum ben de yumusatsin diye onu suruyodum sadece sağol cnm söylediğin iyi oldu bi dahaki kontrolde sorarım artikKortizonlu degil diye biliyorum ben. vazelin cildin hava almasini engelledigi icin daha gec iyilesiyormus bilgin olsun. Doktora soruver gidince insallah gecer
canim ben okuyorum yazdikalrinizi hergun buralardayimm))@ayka777 aklima geldi
Çok beslendiginde yada ön sütü cok ictiginde oluyormus normal bizimki hep yapiyor alistim arttikKızlar kızım az önce kakasını yaptı rengi yeşile yakındı. Yer yer koyu yeşillik de vardı. Ne anlama gelir? Telaşlandım
Baktim yazmiyordu sanki ama olabilir. Nette okudum da sarmisak yedirmis kizina kozleyip. Bi denemek lazim gecirmis. Ki okuyunca aklima geldi iyi geliyor egzamaya diye biliyorum.Senin kullandığın da kortizonlu diye biliyorum canım bi bak içindekilere. Mecbur kullanıyorum çok kötü oluyo yüzü
Masallah kizina :)Kızlar bizim alttan ikinci diş de patlamış ilk patlayan biraz daha belirgin çıkmış çok tatlı olacak dişleri çıkınca :)
Bende yeni öğrendim. Yedigimiz birseye mi reaksiyon gosteriyor nedir.Yaa bilmiyordum ben de yumusatsin diye onu suruyodum sadece sağol cnm söylediğin iyi oldu bi dahaki kontrolde sorarım artik
Sarımsak bu ayda ağır gelmez mi kiBaktim yazmiyordu sanki ama olabilir. Nette okudum da sarmisak yedirmis kizina kozleyip. Bi denemek lazim gecirmis. Ki okuyunca aklima geldi iyi geliyor egzamaya diye biliyorum.
ek gidaya geciste bebeklerde gecici egzamalar olabilirmisBende yeni öğrendim. Yedigimiz birseye mi reaksiyon gosteriyor nedir.
Galiba öyle ama neye alerjisi olduğunu nasıl anliycaz hiç bilmiyorumBende yeni öğrendim. Yedigimiz birseye mi reaksiyon gosteriyor nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?