2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizim de oldu hala da oluyor gecmedi. Doktor battaniye degiyorsa olur demisti degdirmiyorum ama arada beliriyor. Travocort verdi doktor sürünce geciyor ama arada hortluyor.
Bu krem kortizonlu mu, doktora gittiğimizde geçmişti ben de sormayı unuttum şimdi yeniden oluştu bi günde, kaynatılmış suyla silip vazelin suruyorm ama gecmwyince gecmiyo

Ayını yanlış söylemişim
Ben memnunum canım yine biberon lazım olsa yine avent alırım
Ben yenıdogan basligindayim hala artık kuvvetli olduğu için bi iki günde deliği büyütüyor bizimki zaten

Deligi nasil buyutuyor ki canim?

6 ay olsa bile az kalmis suresi, 1 ay kadar.
Bence 6 ay, buzluklarimiz guclu.

Bizde de var o. Atopik dermatit dedi krem verdi. İstemeye istemeye kullanıyorum arada. 2 yaş civarı geçer dedi

Bizde de var o. Atopik dermatit dedi krem verdi. İstemeye istemeye kullanıyorum arada. 2 yaş civarı geçer dedi
Alerjik miymis yanı? 2 yasa kadar sürerse kötü ya, doktorların verdiği ilaclar kortizonlu oluyormuş doğal birşeyler yok mu ki yapsak

Ne güzel benim oğlum bacakları kaldırıyor ama elinden tutar cekersem öyle donuyo yanı ben dondurmuş oluyorum tukurmeyi öğrendi şimdilerde çok komik yüzünü filan islatiyor

Kızlar fikir olur size de tablo şeklinde iyi olmuş kaydetmek isterseniz sitesini ďe beğendim mama tarifleri. Com

Eklentiler

• c26ef6_3b505a323307457e9995f82cbac44708.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 91
Bu krem kortizonlu mu, doktora gittiğimizde geçmişti ben de sormayı unuttum şimdi yeniden oluştu bi günde, kaynatılmış suyla silip vazelin suruyorm ama gecmwyince gecmiyo
Kortizonlu degil diye biliyorum ben. vazelin cildin hava almasini engelledigi icin daha gec iyilesiyormus bilgin olsun. Doktora soruver gidince insallah gecer

Hangi kremi kullaniyorsun? Bizim ilacta kortizon yok diye biliyorum da yine de surmuyorum cok.
Elecon pomat verdi. Kortizonlu ne yazık ki. O yüzden mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum.

Alerjik miymis yanı? 2 yasa kadar sürerse kötü ya, doktorların verdiği ilaclar kortizonlu oluyormuş doğal birşeyler yok mu ki yapsak
Evet canım alerjik

Senin kullandığın da kortizonlu diye biliyorum canım bi bak içindekilere. Mecbur kullanıyorum çok kötü oluyo yüzü
Kortizonlu degil diye biliyorum ben. vazelin cildin hava almasini engelledigi icin daha gec iyilesiyormus bilgin olsun. Doktora soruver gidince insallah gecer

Yaa bilmiyordum ben de yumusatsin diye onu suruyodum sadece sağol cnm söylediğin iyi oldu bi dahaki kontrolde sorarım artik

Senin kullandığın da kortizonlu diye biliyorum canım bi bak içindekilere. Mecbur kullanıyorum çok kötü oluyo yüzü
Baktim yazmiyordu sanki ama olabilir. Nette okudum da sarmisak yedirmis kizina kozleyip. Bi denemek lazim gecirmis. Ki okuyunca aklima geldi iyi geliyor egzamaya diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…