2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

canm toplu igneyle actiniz sanirim isitip demi

canm bence kullan bende atmistim 30 paket kullandim hepsini bebegin ayina gote anne sutu de degisiyor mus birde kaldikca metalik bir tat oluyor ben kullandim sagiyorum zaten yetisemedigimde kurtarici oldular cok sukur 5 incinayi bitirdik toplasan 800 cc mama vermsimdr ama bundan sonrasinin garantisi yoknyetismiyor az cikio falan

Çok geçmiş olsun canım

B

ben düşünüyorum. İnşallah uygulayabilirim de. Facebook'ta sürekli paylaşımlarını takip ediyorum. 6 Aydan önce başlanmıyor bizimki 28 agustos doğumlu.
Benimki de 3 eylül
Bende istiyordum ama süt yetmeyince ek gıdaya başladık şimdi blw yapamayacagim anladigim kadarıyla :/

arkadaşlar merhaba. bu forumda tüp bebek tedavisiyle ORTA KALİTE embriyo koydurup hamile kalıp bebeğini dünyaya getiren var mı ? cevap verirseniz çok sevinirim.

phenyl cnm bn de öyle düşündm de ağzına peynir ya da yumurta parçası gelince öğürüyo biraz daha geçsin zaten ayrı vercm ama küçüğüz daha :)

bebeem çok haklısın babalar konusunda. Oğlum hasta ondan bize geçti zaten koca hep hastaydı bu kış :) hep bn kalkıyorm hala uyuyo.gerçi ateşi var da napaym dr a gitmiyo ben iyi olcm dinlencm ki çocuğa bakabileym ama nerdeeeee

W wish-hope-lovee eline sağlık cnm inşllh beğenir

K kbrfhm cnm çok geçmiş olsn. Kuzucuk ne kadar rahatsızdır Allah yardımcınız olsun

Kızlar bebeğimin yüzünde ara ara kirmiziliklar oluşuyor derisi sertleşiyor. sizin bebeklerinizde de oluyor mu bi gün geçmiş oluyor ertesi gün artmış, neden olur fikri olan var mi acaba

Kızlar bebeğimin yüzünde ara ara kirmiziliklar oluşuyor derisi sertleşiyor. sizin bebeklerinizde de oluyor mu bi gün geçmiş oluyor ertesi gün artmış, neden olur fikri olan var mi acaba
Bizim de oldu hala da oluyor gecmedi. Doktor battaniye degiyorsa olur demisti degdirmiyorum ama arada beliriyor. Travocort verdi doktor sürünce geciyor ama arada hortluyor.

Benimki her hastayim dediginde kalk kalk kalk biseyin yok senin sana oyle geliyo dedim kaldirdim ta ki atesi cikana kadar. Bu sefer fayadim faydali ne bulduysam kalkti iyileşti de uykusuna care yok. Hop gidiyo. Askim cocuk uyusun film izleriz. Tamam da cocuktan önce uyursun sen. Yok ya uykum yok benim. 15dk sonra pireler ucusuyor adamda. Gel de dellenme.

Bizim de oldu hala da oluyor gecmedi. Doktor battaniye degiyorsa olur demisti degdirmiyorum ama arada beliriyor. Travocort verdi doktor sürünce geciyor ama arada hortluyor.
Bizde de var o. Atopik dermatit dedi krem verdi. İstemeye istemeye kullanıyorum arada. 2 yaş civarı geçer dedi

Kızlar kızım az önce kakasını yaptı rengi yeşile yakındı. Yer yer koyu yeşillik de vardı. Kokusu her zamankinden de değişikti.Ne anlama gelir? Telaşlandım

Son düzenleme:
Bu sabah çok mutluyum kızım ilk defa döndü
Yatakta oyun oynuyorduk biraz ileriye koydum onu bende yanına kayacaktim kaymadan önce gogsumu cikarttim birden emmek için dönük geldi çok mutlu oldum tekrarı olmadı daha ama olsun yakında olacak demektir.

Kızlar kızım az önce kakasını yaptı rengi yeşile yakındı. Yer yer koyu yeşillik de vardı. Ne anlama gelir? Telaşlandım
Anne sutunde her renk normal
Onun dışında ben usuttu diyorum yesilken Dr Hayır diyor ama hep usutunce yeşil bizimkisi

Anne sutunde her renk normal
Onun dışında ben usuttu diyorum yesilken Dr Hayır diyor ama hep usutunce yeşil bizimkisi

Ayrıca mama da yiyor..

Dün her zamankinden farklı giydirdim ondan oldu heralde. Normalde uzun kollu çıtçıtlı body onun üstüne Patikli bi alt onun üstünde alt-üst takım giydiriyorum üstünde Penye bi yelek. Ayrıca Patikli altın üstüne bi çorap ve patik giydiriyorum ayakları 3 kat oluyor
Dün patikli altlar küçüldüğü için onun yerine Külotlu Çorap giydirdim üstünede bi çorap üşüttü sanırım

Kullan tabi Can'ım, çok bekletme artık, antibiyotik niyetine o sarı sütler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…