canm toplu igneyle actiniz sanirim isitip demiHyr canim memnun degiliz, ben zorluyorum onu vermeye, akitiyor icine kaciyor fln.bebis de zorlaniyor tabi.
Aventin 0-3 ayi var tek delikli cok az akiyor. 3+si var 3 delikli cok akiyor, O yuzden tek delikliye bir delik daha actik,ole guzel iciyor 2 delikle.
Avent hk guzel konusunca icime su serpildi.
canm bence kullan bende atmistim 30 paket kullandim hepsini bebegin ayina gote anne sutu de degisiyor mus birde kaldikca metalik bir tat oluyor ben kullandim sagiyorum zaten yetisemedigimde kurtarici oldular cok sukur 5 incinayi bitirdik toplasan 800 cc mama vermsimdr ama bundan sonrasinin garantisi yoknyetismiyor az cikio falanDerin dondurucuda bazıları süt 6 ay kalır diyor bazılarıda 3 ay
Benim dolapta sarı süt dolu ne yapayım kullanayim mi acaba tarihleri 09.09.2015 den 12.09.2015 e kadar 10 torbaya yakin vardır yani hepsi 60 cc yazık günah
2 ay var daha canim toplamda 3 ay kalacak 1i gecti cok sukur. Surekli agliyo uc gündür nesi var bilmiom hos mumya gibi sarili o yeter deCan'ım oğlun Nasıl oldu? Alçısı ne Zaman çıkacak inş?
Herkese merhaba oglusum alciya alindigindan beri yani 33 gundur yazamadim grip ya da oksuruk ya da beslenmeme cok normal seyler bizi gorseniztum hastalara gecmis olsun. Disi cikanlarin hayirli olsun agrisiz sizisiz cikar ins. Anneannesi vefat eden arkadas basiniz sagolsun mekani cemnet olsun ins. Yarin ise basliom bnde bi de ek gidaya gecmedik 5 ay 4 gunluguz 10 gun kadar sonra yogurt ve havucla 3 gun kuraliyla baslicam blw uymaz sanki bize. Dirim canim bizim kaka 3 aydir asiri mukuslu ama dr surekli kan yoksa sorun yok dio napsam ki. Bu arada 400 kusur sayfa mesaj okudum bi kac gunde masallah yaa
Benimki de 3 eylülB
ben düşünüyorum. İnşallah uygulayabilirim de. Facebook'ta sürekli paylaşımlarını takip ediyorum. 6 Aydan önce başlanmıyor bizimki 28 agustos doğumlu.
Kiyafet olarak uzerinde sadece zibini oluyor cnm bide beziBizde 200-250 gr düşüyor bez ve kıyafet için. 100 gr az değil mi?
Bizim de oldu hala da oluyor gecmedi. Doktor battaniye degiyorsa olur demisti degdirmiyorum ama arada beliriyor. Travocort verdi doktor sürünce geciyor ama arada hortluyor.Kızlar bebeğimin yüzünde ara ara kirmiziliklar oluşuyor derisi sertleşiyor. sizin bebeklerinizde de oluyor mu bi gün geçmiş oluyor ertesi gün artmış, neden olur fikri olan var mi acaba
Benimki her hastayim dediginde kalk kalk kalk biseyin yok senin sana oyle geliyo dedim kaldirdimphenyl cnm bn de öyle düşündm de ağzına peynir ya da yumurta parçası gelince öğürüyo biraz daha geçsin zaten ayrı vercm ama küçüğüz daha :)
bebeem çok haklısın babalar konusunda. Oğlum hasta ondan bize geçti zaten koca hep hastaydı bu kış :) hep bn kalkıyorm hala uyuyo.gerçi ateşi var da napaym dr a gitmiyo ben iyi olcm dinlencm ki çocuğa bakabileym ama nerdeeeee
W wish-hope-lovee eline sağlık cnm inşllh beğenir
K kbrfhm cnm çok geçmiş olsn. Kuzucuk ne kadar rahatsızdır Allah yardımcınız olsun
Kızlar bebeğimin yüzünde ara ara kirmiziliklar oluşuyor derisi sertleşiyor. sizin bebeklerinizde de oluyor mu bi gün geçmiş oluyor ertesi gün artmış, neden olur fikri olan var mi acaba
Bizde de var o. Atopik dermatit dedi krem verdi. İstemeye istemeye kullanıyorum arada. 2 yaş civarı geçer dediBizim de oldu hala da oluyor gecmedi. Doktor battaniye degiyorsa olur demisti degdirmiyorum ama arada beliriyor. Travocort verdi doktor sürünce geciyor ama arada hortluyor.
Anne sutunde her renk normalKızlar kızım az önce kakasını yaptı rengi yeşile yakındı. Yer yer koyu yeşillik de vardı. Ne anlama gelir? Telaşlandım
Anne sutunde her renk normal
Onun dışında ben usuttu diyorum yesilken Dr Hayır diyor ama hep usutunce yeşil bizimkisi
Hangi kremi kullaniyorsun? Bizim ilacta kortizon yok diye biliyorum da yine de surmuyorum cok.Bizde de var o. Atopik dermatit dedi krem verdi. İstemeye istemeye kullanıyorum arada. 2 yaş civarı geçer dedi
Kullan tabi Can'ım, çok bekletme artık, antibiyotik niyetine o sarı sütler.Derin dondurucuda bazıları süt 6 ay kalır diyor bazılarıda 3 ay
Benim dolapta sarı süt dolu ne yapayım kullanayim mi acaba tarihleri 09.09.2015 den 12.09.2015 e kadar 10 torbaya yakin vardır yani hepsi 60 cc yazık günah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?