2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım ayrı ayrı verki nasıl etkiliyor bebeği gor mesela benimkini elma zorladı armutu daha iyi sindirdi havucta sindirilmedi
allah allah turunçgilleri bana da yazmış ama kiviyi söylemedi dalgınlığına mı geldi ki. vermeyeyeim o zaman. elma ve armutu karıştırsam olur mu peki. yoksa ilk olarak ayrı ayrı mı vermem doğru olur

ayhkdry güle güle kullanın mama sandalyenizi :)

chiLL beslenme sayısı fazla ama tabiki emiyo yani maşallah emsin de :)

W wish-hope-lovee bırakmaz cnm inşllh emmeyi. Bak mamayı yedikten sonra bile emmek için uyanmış :) bnmki de gece 1-2 kez uyanıyo muhallebi de yese ama gözünü açmadan ağlıyo ben de hemen su verip emzik veriyom devam ediyo. Ama sen emziriyosun yani :)

mukut31 dr hem keçi sütü hem de inek sütü verdi denedik bi sıkıntı olmadı. Yoğurdu keçi sütüyle yapıyodum çok sulu oluyodu inekle karıştırdm vs baktık ki bi problem yok o yüzden şuanda inek sütü de kullanıyorm cnm

bisoru bn de elma veriyodum ilk ama kabız yapabilir dedi dr armuda döndük cnm

Canim benim minnak yegenim de mamayla besleniyodu hem de immature dogdu yani 1kg dogum kilosu 1 ay kuvezde kaldi.. 4. Ayda onlar da ek gidaya basladi ve ilk hafta meyve, ikinci hafta sebze, ucuncu hafta yogurt ve son haftada kahvalti eklendi..

Onun dr u ankara tipta bi prof. Dr'un dedigine gore kendin yiyemeyecegin seyi bebege vermicekmissin. Yani cok fazla bulamac yapma herseyin tadini ayri ayri ogrensin demis. sen o meyve mamasi isini bi arastir bence bana cok karisik geldi.. Cunku ayni sekilde yapan kuzenim simdi cok pisman cunku cocuklari 4 yasina gircek ve hala kendilerine ozel yemek istiyolar.. Cunku peynirin tadini bilmiyolar mesela.. Direk ogurmeye basliyolarmis.. Ikiz cocuklar..

Ben buyuk ihtimalle blw + klasik devam edicem.. Tabi su andaki dusuncem.. Basladigimda aman ugrasamicam diip pureye doner miyim bilmem

Herkese merhaba oglusum alciya alindigindan beri yani 33 gundur yazamadim grip ya da oksuruk ya da beslenmeme cok normal seyler bizi gorseniz tum hastalara gecmis olsun. Disi cikanlarin hayirli olsun agrisiz sizisiz cikar ins. Anneannesi vefat eden arkadas basiniz sagolsun mekani cemnet olsun ins. Yarin ise basliom bnde bi de ek gidaya gecmedik 5 ay 4 gunluguz 10 gun kadar sonra yogurt ve havucla 3 gun kuraliyla baslicam blw uymaz sanki bize. Dirim canim bizim kaka 3 aydir asiri mukuslu ama dr surekli kan yoksa sorun yok dio napsam ki. Bu arada 400 kusur sayfa mesaj okudum bi kac gunde masallah yaa

Ikisini de denedin ve avent mi diyorsun canim? Ben de ikisi de var ve anlamiyorum farki, ben yokken veriyor. Ona gore solicem.Dr browns daha iyi diye biliyordum da. Aventin kac deliklisi?
Tek deliklisi 0-6 ay
Ya Dr Brown aynı zamanda gaz engelleyici olan değilmi bana en yavaş akani diyip verdiler onu. Ben biberon kaynatirken onu şu biberonu yapıyorum onun dışında dolapta bekliyor
Ama memnunsaniz degistirmeyin onunla devam edin

Can'ım oğlun Nasıl oldu? Alçısı ne Zaman çıkacak inş?

Geçmiş olsun canım inşallah biraz daha iyidir. Ne zaman çıkacaktı alciniz.

Hyr canim memnun degiliz, ben zorluyorum onu vermeye, akitiyor icine kaciyor fln.bebis de zorlaniyor tabi.
Aventin 0-3 ayi var tek delikli cok az akiyor. 3+si var 3 delikli cok akiyor, O yuzden tek delikliye bir delik daha actik,ole guzel iciyor 2 delikle.
Avent hk guzel konusunca icime su serpildi.

Günaydın Anneler,
Kendi sutumden yoğurt mayaladim ve tuttu çok sevindim seri uretime gecicem yakındabirazdan kızım uyaninca tattiricam bakalım begenecek mi
Can'ım Nasıl yaptın? Anne sütü ısınmaz diye biliyordum ben. Maaşallah fazla sütün var mı?

Can'ım Nasıl yaptın? Anne sütü ısınmaz diye biliyordum ben. Maaşallah fazla sütün var mı?
Calisirken kullanmak için az bi miktar sut koymustum buzluga.simdi ek gidaya gecince sutler elimde kaldi onlarla yaptim.bebelac kucuk cam mama siselerine yaptim.once sutu dolabin alt kisminda cozdurdum.sonra sicak suda beklettim biraZ isindi siselere pay ettim yarisina kadar doldurdum siseleri. Sonra bir kaba 8 tatlı kaşığı yoğurt koydum biraz da sutumden koyup karıştırdım. Bu karışımı siselere pay ettim. Kasikla karistirip sicak bi yere koydum ustunu orttum 8 saat beklettim. SISELERIN ikisi tuttu ikisi tutmadi.nedenini cozemedim ama ikisi de yeter bize şimdilik. En azından olabildigini görmüş olduk :)

Ayını yanlış söylemişim
Ben memnunum canım yine biberon lazım olsa yine avent alırım
Ben yenıdogan basligindayim hala artık kuvvetli olduğu için bi iki günde deliği büyütüyor bizimki zaten

Derin dondurucuda bazıları süt 6 ay kalır diyor bazılarıda 3 ay
Benim dolapta sarı süt dolu ne yapayım kullanayim mi acaba tarihleri 09.09.2015 den 12.09.2015 e kadar 10 torbaya yakin vardır yani hepsi 60 cc yazık günah

Canı RRabbim şifa versin inşallah ne kadar daha alcida kalicak bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…