allah allah turunçgilleri bana da yazmış ama kiviyi söylemedi dalgınlığına mı geldi ki. vermeyeyeim o zaman. elma ve armutu karıştırsam olur mu peki. yoksa ilk olarak ayrı ayrı mı vermem doğru olur
Karıştırıyorm cnm hepsini. Eziyorm iyice ama yumurta ya da peynir illaki parça kalıyo pütürlü diye öğürüyo :) pirinç unu konusunda çok bi fikrim yok klasik muhallebi yapıyorum. 2,5 aylıkken emmeyi tam bıraktı ama ondan önce de devamlı mama veriyodum sütüm az diye. 3. Ay dolduktan sonra yoğurt vermeye başladım. 3,5 ay gibi meyve mamasına başladım ama peynirsiz ve yumurtasız, 4. Ay dolunca muhallebiye başladım.1 hafta sonra da Birkaç gün arayla da sebze püresi, yumurta, peyniri eklemeye başladım azar azar. Bende cam rende kullanıyorum. Bi de ceviz için erken olabilir diye biliyorm ama kulaktan dolma :)
Bu arada çok sayfa var anca okuyup yazarım artık daha 922 deyim
Bizde 200-250 gr düşüyor bez ve kıyafet için. 100 gr az değil mi?
Tek deliklisi 0-6 ayIkisini de denedin ve avent mi diyorsun canim? Ben de ikisi de var ve anlamiyorum farki, ben yokken veriyor. Ona gore solicem.Dr browns daha iyi diye biliyordum da. Aventin kac deliklisi?
Can'ım oğlun Nasıl oldu? Alçısı ne Zaman çıkacak inş?Herkese merhaba oglusum alciya alindigindan beri yani 33 gundur yazamadim grip ya da oksuruk ya da beslenmeme cok normal seyler bizi gorseniztum hastalara gecmis olsun. Disi cikanlarin hayirli olsun agrisiz sizisiz cikar ins. Anneannesi vefat eden arkadas basiniz sagolsun mekani cemnet olsun ins. Yarin ise basliom bnde bi de ek gidaya gecmedik 5 ay 4 gunluguz 10 gun kadar sonra yogurt ve havucla 3 gun kuraliyla baslicam blw uymaz sanki bize. Dirim canim bizim kaka 3 aydir asiri mukuslu ama dr surekli kan yoksa sorun yok dio napsam ki. Bu arada 400 kusur sayfa mesaj okudum bi kac gunde masallah yaa
Herkese merhaba oglusum alciya alindigindan beri yani 33 gundur yazamadim grip ya da oksuruk ya da beslenmeme cok normal seyler bizi gorseniztum hastalara gecmis olsun. Disi cikanlarin hayirli olsun agrisiz sizisiz cikar ins. Anneannesi vefat eden arkadas basiniz sagolsun mekani cemnet olsun ins. Yarin ise basliom bnde bi de ek gidaya gecmedik 5 ay 4 gunluguz 10 gun kadar sonra yogurt ve havucla 3 gun kuraliyla baslicam blw uymaz sanki bize. Dirim canim bizim kaka 3 aydir asiri mukuslu ama dr surekli kan yoksa sorun yok dio napsam ki. Bu arada 400 kusur sayfa mesaj okudum bi kac gunde masallah yaa
Tek deliklisi 0-6 ay
Ya Dr Brown aynı zamanda gaz engelleyici olan değilmi bana en yavaş akani diyip verdiler onu. Ben biberon kaynatirken onu şu biberonu yapıyorum onun dışında dolapta bekliyor
Ama memnunsaniz degistirmeyin onunla devam edin
Can'ım Nasıl yaptın? Anne sütü ısınmaz diye biliyordum ben. Maaşallah fazla sütün var mı?Günaydın Anneler,
Kendi sutumden yoğurt mayaladim ve tuttu çok sevindim seri uretime gecicem yakındabirazdan kızım uyaninca tattiricam bakalım begenecek mi
Afiyet olsun kızına :) ölçülerini nasil yaptin?Günaydın Anneler,
Kendi sutumden yoğurt mayaladim ve tuttu çok sevindim seri uretime gecicem yakındabirazdan kızım uyaninca tattiricam bakalım begenecek mi
Calisirken kullanmak için az bi miktar sut koymustum buzluga.simdi ek gidaya gecince sutler elimde kaldi onlarla yaptim.bebelac kucuk cam mama siselerine yaptim.once sutu dolabin alt kisminda cozdurdum.sonra sicak suda beklettim biraZ isindi siselere pay ettim yarisina kadar doldurdum siseleri. Sonra bir kaba 8 tatlı kaşığı yoğurt koydum biraz da sutumden koyup karıştırdım. Bu karışımı siselere pay ettim. Kasikla karistirip sicak bi yere koydum ustunu orttum 8 saat beklettim. SISELERIN ikisi tuttu ikisi tutmadi.nedenini cozemedim ama ikisi de yeter bize şimdilik. En azından olabildigini görmüş olduk :)Can'ım Nasıl yaptın? Anne sütü ısınmaz diye biliyordum ben. Maaşallah fazla sütün var mı?
Ayını yanlış söylemişimHyr canim memnun degiliz, ben zorluyorum onu vermeye, akitiyor icine kaciyor fln.bebis de zorlaniyor tabi.
Aventin 0-3 ayi var tek delikli cok az akiyor. 3+si var 3 delikli cok akiyor, O yuzden tek delikliye bir delik daha actik,ole guzel iciyor 2 delikle.
Avent hk guzel konusunca icime su serpildi.
Sagol canım kucuk cam mama kavanozlari oluyor ya meyve sebze puresi oluyor hani içinde, onlara yaptim.her sise icin iki tatli kaşığı yoğurt koydum.Afiyet olsun kızına :) ölçülerini nasil yaptin?
Herkese merhaba oglusum alciya alindigindan beri yani 33 gundur yazamadim grip ya da oksuruk ya da beslenmeme cok normal seyler bizi gorseniztum hastalara gecmis olsun. Disi cikanlarin hayirli olsun agrisiz sizisiz cikar ins. Anneannesi vefat eden arkadas basiniz sagolsun mekani cemnet olsun ins. Yarin ise basliom bnde bi de ek gidaya gecmedik 5 ay 4 gunluguz 10 gun kadar sonra yogurt ve havucla 3 gun kuraliyla baslicam blw uymaz sanki bize. Dirim canim bizim kaka 3 aydir asiri mukuslu ama dr surekli kan yoksa sorun yok dio napsam ki. Bu arada 400 kusur sayfa mesaj okudum bi kac gunde masallah yaa
Bende bi denerim artik azicik daha buyuyelim de :) kaydedeyim ama unuturum ben sonra :)Sagol canım kucuk cam mama kavanozlari oluyor ya meyve sebze puresi oluyor hani içinde, onlara yaptim.her sise icin iki tatli kaşığı yoğurt koydum.
ben düşünüyorum. İnşallah uygulayabilirim de. Facebook'ta sürekli paylaşımlarını takip ediyorum. 6 Aydan önce başlanmıyor bizimki 28 agustos doğumlu.Kızlar blw ile beslenme sağlayan ya da o şekil de yapmayı düşünen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?