2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar bizim alttan ikinci diş de patlamış ilk patlayan biraz daha belirgin çıkmış çok tatlı olacak dişleri çıkınca :)
Doğum tarihiniz ne zamandı acaba, bizim de çok salyamiz var sanki alt damak tam pembe değil beyazımsı gibi bunlar belirti mi ki

Kızlar geçenlerde yazmıştım benim kızın da çenedinin altı kızarık örgü yelek ya da naylon önlüklerden şüphelenmiştim o günden beri kullanmıyorum. Ilık suyla siliyorum bepanten pişir kremi sürüyorum geçmedi biraz azaldı. Dr da gitmedim 2 hafta sonra kontrol var diye

Bi de elinin tersiyle kaşıyor.

Evet hatırladım simdi. Bi sor bakalim ne diyecek. Yaygın demek bebislerde

Evet hatırladım simdi. Bi sor bakalim ne diyecek. Yaygın demek bebislerde

Alerji desem değil ek gıda hiç vermedim anne sütü ve mama yiyor.

Bi de sadece çene boyun bölgesinde. Çevremdeki tecrübeli anneler salyası akıyor onun asiti yapıyor olabilir diyorlar

Ev soğuk değilse üşümez aslında o kadarla ama olabilir ona göre önlemini alırsın
Ben kısa kollu body üstüne uzun kollu body yataktan kalkınca ince yelek altına bir çorap bir patikli alt
Ama bizimde patikli altlar küçüldü artık yenisini de almadım rahat edemiyor ayaksiz aldim

Aslında ev soğuk değil belki kalın giyime alışmıştır

Biraz inceltince üşüttü

Ayyyy bn de yazı iple çekiyorm eve tıkıldık resmen koca hasta, çocuk hasta, ben hasta. Kapımızı çalan yok...

Y ysmn1096 maşallah çok hızlısınız :) öteki de yeni patlamıştı sanki

filiz_ank hiç yün giydirmedim cnm çok güzel bi model vardı tam giydireceğim gün sen resim eklemiştin bn de vazgeçtim. İnşllh geçer bir an önce hepinizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…