Sarımsak bu ayda ağır gelmez mi ki
Çok beslendiginde yada ön sütü cok ictiginde oluyormus normal bizimki hep yapiyor alistim arttik
Doğum tarihiniz ne zamandı acaba, bizim de çok salyamiz var sanki alt damak tam pembe değil beyazımsı gibi bunlar belirti mi kiKızlar bizim alttan ikinci diş de patlamış ilk patlayan biraz daha belirgin çıkmış çok tatlı olacak dişleri çıkınca :)
Bizde bayagidir var ek gidaya gecmedik daha. Arada tattiriyorum ama bu kizariklik bizde 2.aydan once basladi.ek gidaya geciste bebeklerde gecici egzamalar olabilirmis
Çok beslendiginde yada ön sütü cok ictiginde oluyormus normal bizimki hep yapiyor alistim arttik
Kızlar bizim alttan ikinci diş de patlamış ilk patlayan biraz daha belirgin çıkmış çok tatlı olacak dişleri çıkınca :)
AnladimSimdi degil yiyebildigi zaman :) yani oyle seyler yemesinde sıkıntı olmadigi zaman. Ki o zamana gecer insallah da hani aklimizda bulunsun.
Bi dahakine dikkat edecegim bakalim ne yedim acaba.Galiba öyle ama neye alerjisi olduğunu nasıl anliycaz hiç bilmiyorum
Bakiniyorum nette de bin şükür en azindan kasinmiyor. Ben boynunu falan öpüyorum. Bu ara nefesinin süt kokusuna mest olmaktayim :)Anladiminsallah geçmesini umid ediyorum opemiyorum bile yavrumu
Evet hatırladım simdi. Bi sor bakalim ne diyecek. Yaygın demek bebislerdeKızlar geçenlerde yazmıştım benim kızın da çenedinin altı kızarık örgü yelek ya da naylon önlüklerden şüphelenmiştim o günden beri kullanmıyorum. Ilık suyla siliyorum bepanten pişir kremi sürüyorum geçmedi biraz azaldı. Dr da gitmedim 2 hafta sonra kontrol var diye
Bi de elinin tersiyle kaşıyor.
7 eylül canim bugün 5. Ayı doldurduk şükür salya iki aydır vardı bizde deDoğum tarihiniz ne zamandı acaba, bizim de çok salyamiz var sanki alt damak tam pembe değil beyazımsı gibi bunlar belirti mi ki
Evet hatırladım simdi. Bi sor bakalim ne diyecek. Yaygın demek bebislerde
Ev soğuk değilse üşümez aslında o kadarla ama olabilir ona göre önlemini alırsınAyrıca mama da yiyor..
Dün her zamankinden farklı giydirdim ondan oldu heralde. Normalde uzun kollu çıtçıtlı body onun üstüne Patikli bi alt onun üstünde alt-üst takım giydiriyorum üstünde Penye bi yelek. Ayrıca Patikli altın üstüne bi çorap ve patik giydiriyorum ayakları 3 kat oluyor
Dün patikli altlar küçüldüğü için onun yerine Külotlu Çorap giydirdim üstünede bi çorap üşüttü sanırım
3 ay diyorlar diye kafam karıştı bitrememisim kaldı atamadim daKullan tabi Can'ım, çok bekletme artık, antibiyotik niyetine o sarı sütler.
Ev soğuk değilse üşümez aslında o kadarla ama olabilir ona göre önlemini alırsın
Ben kısa kollu body üstüne uzun kollu body yataktan kalkınca ince yelek altına bir çorap bir patikli alt
Ama bizimde patikli altlar küçüldü artık yenisini de almadım rahat edemiyor ayaksiz aldim
Olabilir hemen alisiyorlar iyi değil aslında böyle alistirmak ama soğuk hava bebekleri bizimkiler mecbur lahana gibi kat kat giydiriyoruzAslında ev soğuk değil belki kalın giyime alışmıştır
Biraz inceltince üşüttü
Olabilir hemen alisiyorlar iyi değil aslında böyle alistirmak ama soğuk hava bebekleri bizimkiler mecbur lahana gibi kat kat giydiriyoruz
Aynen yazı iple çekiyorum tek body giydirip salicam sokağaÜşüyüpte hasta olmasın diye giydiriyoruz
Ayy bi yaz gelseydiii gün sayıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?