2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

daha önce bebişi giydrme konusunda birşey yazmıştım. Ona yazıyordum eklenti olmamış

[QUOTEem, post: 45057350, member: 564621"]Alim olacaz yakindir ay bunun daha tuvalet aliskanligi var uuuu.... hem ne demek buldukca paylasiyorum :)[/QUOTE]
Canim biliyo musun ben o tuvalet alışkanlığı meselesinden çok korkuyorum ek gida falan hikaye geliyor onun yanında :)

Canım Allah razı olsun delircektim kaç gundur

Ya bugün iyice düzenim bozuldu
Çocuğa düzenli veremiyorum bir şeyleri bu yüzden kendime kızmaya başladım öğlen sebze çorbası icirdim bir daha ki beslenmede mama yaptım zar zor içti sonra meyve püresi verdim akşam kaşık mamasıni yapamadım uyurken su içerek uyuttum abuk subuk bir şey oldu :/

Ben slikonu görmedim file aldım
Ben direk içine koyuyorum haslayinca daha mı iyi öyle mi koysam bende
Silikon dik duruyor ya cok bulastirmaz agzina goturmesi kolay olur dedim. Hasladiginda daha az gaz yaparmis ya o yuzden hasladim ben. Bi de az da olsa posa gitsin kursagina istedim o yuzden hasladim.

[QUOTEem, post: 45057350, member: 564621"]Alim olacaz yakindir ay bunun daha tuvalet aliskanligi var uuuu.... hem ne demek buldukca paylasiyorum :)
Canim biliyo musun ben o tuvalet alışkanlığı meselesinden çok korkuyorum ek gida falan hikaye geliyor onun yanında :)[/QUOTE]
Onu da hallederiz daha var ogrenir bulur bulustururuz biseler :)

Canım bende 2 numara aldım bir kaç defa mama verince beni emmek istemedi daha çok aktığı için bende bir numarayı tekrar taktım alistirana kadar ne çektim

Kızlar ek gıdaya gecmenizi doktorunuz mu söyledi bize önümüzdeki ay ek gıda konusunda gorusuruz dedi. Paylaşımı ben de kaydettim çok anlaşılır olmuş bebeem TESK ederz

Ca
Değiştircem de beni emmeyi bırakırsa diye korkuyorum bu olmaz umarım

Benim kız gece mama içmiyor gece hep emitor. gece uykusuna geçmeden önce mamayı içiyor
Canım bende 2numarayi geçen ay almıştım birkaç defa verince beni emmedi daha kolayına geldi sipanin sadece uyuyunca emziriyordum memeyi gördüğü anda cildiriyordu 1 numarayı geri taktım valla

Canım bende değiştirmek istemiyorum ama ayına göre kullanmazsan peltek olabilirmiş. Bu ayki kontrolde Dr sorucam.

Bi de benim kız mamayı içerken çok terliyo burnu bile normal mi? Seninki de çok terliyor mu?

Ca

Canım bende 2numarayi geçen ay almıştım birkaç defa verince beni emmedi daha kolayına geldi sipanin sadece uyuyunca emziriyordum memeyi gördüğü anda cildiriyordu 1 numarayı geri taktım valla

Canım bende değiştirmek istemiyorum ama ayına göre kullanmazsan peltek olabilirmiş. Bu ayki kontrolde Dr sorucam.

Bi de benim kız mamayı içerken çok terliyo burnu bile normal mi? Seninki de çok terliyor mu?
Canım ben arada bir veriyordum mamayi genelde emziriyorum emzirirkende terliyor yelegini cikariyorum ben yarın dr.kontrolumuz var unutmazsam sorim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…