2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Zorlanıyor demek canım soracağım o kadar çok şey varki ek gıda olayı beni korkutuyor ne güzel rahattik 5.5 ayligiz yemek yemek istiyor artık

Bizde 5. Ayımıza gircez bizim yediklerimizi içtiklerimizi takip ediyor artık. Dr demişti bizde bu ay ek gıdaya geçicez

Tlf nasıl kaydedebilirim ya çok iyiymiş

Tlf nasıl kaydedebilirim ya çok iyiymiş
Favorilere ekle oradan bakarsin olmadi ben hem oyle yaptim hem ekran fotosu aldim. Konu uzerine geldim yukaridaki linke tikladim ekran fotosu aldim. Sonra bu sayfaya gelip bakarim bi yeme plani cikaririm artik.

Ayyy kızlar ne oluyor bu cocuga yaaa
Uykudan ağlayarak uyanıyor zor sakinlestiriyorum cozemiyorum neden agladgini memeyi veriyorum almıyor alsada cok emmiyor diş mi acaba yoksa gazmi panik oldum iyice eşim gelsede rahatlasam ya
Bugün muhallebi yaptım bu arada iki tatli kaşığı verdim sonra iki tatlı kaşığı daha ama tam doldurmadim sevdi zannettim devam etmedi yemege anne sütünden yapmıştım zaten iki kap vardi buzlukta bir kap kaldi yüzünü gözünü ovalamaya başladı emzirdim bnde zor uyudu bugün sureklide ağlayarak uyanıyor gazimi var acaba panik ediyor beni ya ay yok ben daha çocuk yapmam bu bana yetti

Cnm bnmki de gece ağlayarak uyanıyo su veriyorm sonra emzik devam ediyo uykuya bi dene istersen. Bn zaten doğduğu günün gecesinde başka çocuk yapmama kararı almıştım :) Allah oğluma sağlıklı ömürler versin. Hepimiznkilere

ayhkdry canm gaz olabilir bizde oyle oldu neyi varnayin var allah diodum tam uyutuyorum on bes 20 sn sonra daldı dememe kalmadan ani bir ciglik sonra pat pat gaz çıktı ama 45 dk sürmüştu.
bebeem eline ve zihnine saglik yazi icin@wish-hope-lovee canm alisirsin @tatlilavinya baslayali bir ay olacak nerdeyse

Canımbenimkide arada oöyle oluyor ama öyle bi çığlık yok yanısanki kkötü bi rüya gördü basbas bağırıyordu sonra çocuk gibi ağlar. Dikkat ettim başka bi evde uyuyup uyandığında başkasını gordugu günler öyle yapiyo ve halada öyle bide sen esin evde yok diye stres yapma eşim İstanbul gittiği ilk zaman uzulmustum o gece ve gün huy
degistirdi

Kızlar zahidede çocuk doktoru var
yine mi ay bizi enn üst kattayiz sizinti oluyordu yonetici usta getirtmis gakiba tam da cocugun tepesinde tak tak tak ins kalkmaz bekliom basini yoksa sut sagarkene izlerdim ..ayy minnosum nasul da emzigi emio beni emse keşke böyle cadi/prenses
bisoru senden nbr canm yaa ne var ne yok keyfin duzeldi mi ? canin sikkin di bir ara

Canm bzmki emzik almiyor kilo alimi az diye gece emzirmeye basladm bugün baktiricam tekrardan kilosu iyi ise ek gidaya gecicem beş bucuk ayi gecti artik

Canm gazini cikarmaya calisiyorum çıkmıyor aglayinca mecbur uyutuyorum aglayinca kaldirip cikartiyorum ama iki kere filan yine oyle kalkıyor
Canm ablami görünce korktu agladi bikackere iki gündür iyiydide korktugu gece ağlayarak uyanmısti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…