2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Dr.geldik kızlar 1kg almış maşallah ogluşum 5.5 ayligiz ek gıdaya geçiyoruz 10gun meyve suyu dedi 10gun den sonra sebze çorbası dedi yoğurdada 6aydan sonra dedi keçi sütü ilemi dedim hayır inek sütü ile yap yoğurdu dedi kendi sutumle yapsam olurmu dedim gerek yok ya dedi emiyor zaten dedi

Oglum kafasını vurdu ya of emzirme yastigi varya ay seklinde olan yerde onda oturuyordu babasida yanındaydi dengede duramiyor daha one dogru gitti gitti kafasini yere vurdu agladi ya bende agladm dr a gotursemmi kizlar şuan oynuyor

Maşallah canım bizimki sebze çorbasıyla baslatti

Uyku eğilimi aşırı kusma fiskirarak olurda gotur yer tassmi canım dün sabahta oğlum yatakta babasına çarptı kafayı dudak buzup ağladı baba dövdü zannetti galiba
Oglum kafasını vurdu ya of emzirme yastigi varya ay seklinde olan yerde onda oturuyordu babasida yanındaydi dengede duramiyor daha one dogru gitti gitti kafasini yere vurdu agladi ya bende agladm dr a gotursemmi kizlar şuan oynuyor

Geçmiş olsun canım

Selam kızlar. Yazamiyorum kac gündür bi temizlik derdine düştüm evi kirkladim resmen. Ara ara girip okudum ama yazamadim bi türlü.

Y ysmn1096 dişleriniz hayırlı olsun canım darısı bize :)

bebeem canım beslenme programı paylaşımın icin teşekkürler kaydettim bende

wish-hope-love ilk is gunun hayırlı olsun canım insallah alisir kızında bi sıkıntı yasamazsınız

ayhkdry gecmis olsun canım takip et bi sure bisey olmaz insallah

Kızlar benim oğlanın çenesinde de kizariklik var alt dudağından cene bitimine kadar kuru ve gergin oluyo o kısım. Elleri surekli ağzında salyadan sonra olmaya başladı ama egzema mi dersiniz cok da kotu bi yerde krem sürmeye de korkuyorum

Sadece ıslanan bölgeyse değildir ya. Biz bile dudağımızı çok ıslatınca kuruyo. Bişey yoktur takılma

Maşallah canım oğluna

Sadece ıslanan bölgeyse değildir ya. Biz bile dudağımızı çok ıslatınca kuruyo. Bişey yoktur takılma
Sadece islanan yer canım sürtünmeden de olabilir hic cekmiyo ki elini ağzından sipa. Biz tutuyoruz ellerini ara ara simdi de alt dudağını emmeye başladı bide sapirdatiyo öpücük atar gibi :)

Yvzbt canım Allah sabır versin ben kaynana olsam gelin davet etmeden gitmicem canın istediğinde gel dicem
ayhkdry canim Allahin izniyle bisey olmaz insallah korma ama yere battaniye serip oyle koyun uzerine
sade kahve canım ilk iş günün hayırlı olsun bakiciyi halletmismiydin kacta evde olcan eve gidince bebek napti anlat bize
Bugün çalışmaya başlayacak çok kişi vardı napiyolar acaba
W wish-hope-lovee canım sen naptin
Keşke bende çalışsaydım öyle imrendimki calisanlara

1 numarayı kullanmayı devam mı edeceksin
Canım ben fazla kullanmuyorum emiyor şimdide ek gıdaya geçiyoruz arada bir dışarı çıkınca falan veriyorum meyve suyunuda kaşıkla verecem canım sen istersen ara ara değiştir bakalım memeyi bırakacak gibi olursa o zaman 1 kullanirsin canım

Oyy kiyamam ona yaa
Canim sen hamile oldugundan mi supheleniorsun yanlis mi anladim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…