2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benim oğlum da bu gece daha önce yapmadığı şekilde için için ağlayarak uyandı hep ben de çok korktum bezimi sıktı biyerimi acidi diye üzerini cikaraym derken daha çok ağladı emmek istemedi. Bi saat kucağında gezdirdim öyle sakinleşti bi yeri acimiyodu ama ben rüyasında mikorktu acaba dedm eşim de dış ağrısı mi ki diye düşündü, bi günleri bi günlerini tutmuyo ya

Gözde erdoğan anneyle yakın yatan bebekler annenin yanında olup almadığını kontrol için aaglayabiliyolar dedi bende öyle dusunuyom zaten

Canim yorgan vardı altında yana yatip devrildi dışına geldi kafasi olacak varmış iste
Oyy kiyamam ona yaa
Canim sen hamile oldugundan mi supheleniorsun yanlis mi anladim?
Evet canim pembe renkte kan Geliyor kesiliyor snra

Bnde öyle düşündüm de bugun kilosuna baktik on gunde 50 gr almış doymamis olabilicegi geldi aklima şimdi

Gözde erdoğan anneyle yakın yatan bebekler annenin yanında olup almadığını kontrol için aaglayabiliyolar dedi bende öyle dusunuyom zaten
Ben iki gece yatırdim yanımda mecburiyetten o da uç dört saat ve eoey de oldu, hep beşiğinde yatar aslında nden öyle yaptı anlamadim

Evet duymadığı için de olabilir ama emziremedim de, annelere neden çilekeş diyorlar şimdi daha iyi anlıyorum bugün dedim çocuk büyütmek gerçekten zormus...

Kızlar ben bebeğimi artık sadece tulumuyla yatiriyorum iki kere battaniyesini yüzüne çekmiş ağliyo olarak buldum, Allah korudu siz de dikkat edin derim.

Kızlar ben bebeğimi artık sadece tulumuyla yatiriyorum iki kere battaniyesini yüzüne çekmiş ağliyo olarak buldum, Allah korudu siz de dikkat edin derim.

Ben de battaniyayi yanlara siki siki tutturuyorum. Daha yenidoganken battaniyeyi ustune ortmustu tamamen, acip bakana kdr canimdan can gitti

Ben de battaniyayi yanlara siki siki tutturuyorum. Daha yenidoganken battaniyeyi ustune ortmustu tamamen, acip bakana kdr canimdan can gitti
Ben de nasil aldım attimsa üzerinden çocuk daha bi ağlamaya başladı korkup. Ben de iyice sıkıştırmıştım alta doğru nasıl çekmiş hiç anlamadım uzun sure örtmek istemiyorum çok korktum gerçekten Allahım korusun yavrularimizi

canim seninki de mi uykuda emzik aliyor? ben bu emzik konusunda cok isteksizdim ama baslamis bulundum. emzik alip dalinca atiyor. sonradan vazgecirmesi kolay olur mu acaba

Amin cnm bnmki de çekiyo üstüne tulumla yatıyodu havalar ısındığı gece terledi sonra da hasta oldu şimdi şaşırdım bn de ne yapacağımı bi de mama önlüğünü yüzüne kapatıyo hep mecbur çıkarıyorm mamadan sonra. Reflü var kusuyo hep üst değiştirmecesen bıktım :/

Gecmis olsun canim insan ne yapacagini sasiriyo bazen bizi nasil buyutmus annem diyorum su ara sık sıkaynen ben de salya için taktiğim penye önlüğü sürekli çıkar tak yapıyorum reflu de kötü benimkinde yok ama biz de günlük üst degistiriyoruz birkaç defa, sağlıkla buyutsek hayirlisiyla gerçi büyüdüklerinde de farklı sıkıntıları olur mutlaka anneligin emekliliği yok olsun sağlıklı olsunlar da.

canim seninki de mi uykuda emzik aliyor? ben bu emzik konusunda cok isteksizdim ama baslamis bulundum. emzik alip dalinca atiyor. sonradan vazgecirmesi kolay olur mu acaba
Evet cnm sadece uyuyacağı zaman alıyo. Bıraktırmak zor olabilir ama şu anda sallamayı bıraktık geçen pzt başladım biraz uyku eğitimi gibi oldu. Ona alıştı bakalım emzikte ne yapıcaz ama şuanda başka türlü uyumaz. Su, emzik, müzik, uyku arkadaşı favorimiz :) ben başta uyku arkadaşına vurarak pışpış diyodum şimdi kendi vuruyo ve dokunuyo. uyuyunca emziği atıyo. Normalde hiç almıyo ağzına aramıyo. Başka şeyle oyalanabilene kadar emzik, sonra belki başka bi oyalayıcıyla uyur inşllh. Zaten uyurken emziği atıyo ağlıyo geri istiyo uykuya direniyo çünkü sallamayı bırakana kadar bıkmıştım uykusuzluğundan şimdi çok daha iyi maşallah

Merhaba güzel anneler sizlere danışmak istediğim bir konuş var kızım 5 aylik ek gıda ya geccez ama ilk neler den başladınız vede ne kadar vererek başladınız yardimci olurmusunuz? Simdiden teşekkür ederim güzel günler dilerim evlatlarinizla

Amin canim, devamli tetikte olmak lazim gercekten cok korkutucu. Bir kere de odaya girdim gozler acik sabit bakiyormus. O kadar korktum ki resmen sarsmisim, cok aglamisti. Oysa gozleri acik uyuyormus minnosum.
Bir ara baya paranoyaktim da duzeldim simdi

hepinize teşekkürler arkadaslar. bu arada ise yarin başlıyorum . bi ara cok kararsizdim ya konuşmuştuk seninle. insallah iyi olacak. birgun olup da kafa dagitmak icin ise baslayacagim hic aklima gelmezdi.

Hayirlisi olsun canim. Insallah iyi olur hersey senin icin.
Kac gun, kacar saat calisacaksin?

Emzik hic dusunmuyordum ama babane anane sagolsun zorla alistirdilar, sadece uykuluyken aliyor ama hala zorluyorlar devamli cokcoklasin diye. Cocugun emmesi bozuldu,biberon kadar etkili bence.neymis ben yokken kolay susturacaklarmis.alakasi bile yok. Zaten gazi bitince huysuzlugu da bitti. Bu konu kanayan yarammis resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…