İlk iş günüm.. Geçen yıl ücretsiz izindeydim bu sene de doğum nedeniyle başlamadım. Epey uzak kaldım sahalardanoğlumu da çok özliycem
Nasil geciyor canim? Yarim gun en azindan
O da seni ozlicek annesi
Benim oğlum da bu gece daha önce yapmadığı şekilde için için ağlayarak uyandı hep ben de çok korktum bezimi sıktı biyerimi acidi diye üzerini cikaraym derken daha çok ağladı emmek istemedi. Bi saat kucağında gezdirdim öyle sakinleşti bi yeri acimiyodu ama ben rüyasında mikorktu acaba dedm eşim de dış ağrısı mi ki diye düşündü, bi günleri bi günlerini tutmuyo yaAyyy kızlar ne oluyor bu cocuga yaaa
Uykudan ağlayarak uyanıyor zor sakinlestiriyorum cozemiyorum neden agladgini memeyi veriyorum almıyor alsada cok emmiyor diş mi acaba yoksa gazmi panik oldum iyice eşim gelsede rahatlasam ya
Bugün muhallebi yaptım bu arada iki tatli kaşığı verdim sonra iki tatlı kaşığı daha ama tam doldurmadim sevdi zannettim devam etmedi yemege anne sütünden yapmıştım zaten iki kap vardi buzlukta bir kap kaldi yüzünü gözünü ovalamaya başladı emzirdim bnde zor uyudu bugün sureklide ağlayarak uyanıyor gazimi var acaba panik ediyor beni ya ay yok ben daha çocuk yapmam bu bana yetti
Benim oğlum da bu gece daha önce yapmadığı şekilde için için ağlayarak uyandı hep ben de çok korktum bezimi sıktı biyerimi acidi diye üzerini cikaraym derken daha çok ağladı emmek istemedi. Bi saat kucağında gezdirdim öyle sakinleşti bi yeri acimiyodu ama ben rüyasında mikorktu acaba dedm eşim de dış ağrısı mi ki diye düşündü, bi günleri bi günlerini tutmuyo ya
ayhkdry geçmiş olsun cnm bişey olmaz inşlllh bzimki de babaya bana kafa atıyo :)
İnşallah canim hemşire tepki vermeyin öyle oldugunda korkar jer düştüğünde aglar dedi
sade kahve @wish-hope-lovee ilk iş gününüz hayırlı olsun kızlarrr
@fulya01 maşallah bebişe
bisoru bnm kv de 3 haftadır gelmiyodu konuşmuyoduk cts geldi
Canim yorgan vardı altında yana yatip devrildi dışına geldi kafasi olacak varmış isteYvzbt canım Allah sabır versin ben kaynana olsam gelin davet etmeden gitmicem canın istediğinde gel dicem
ayhkdry canim Allahin izniyle bisey olmaz insallah korma ama yere battaniye serip oyle koyun uzerine
sade kahve canım ilk iş günün hayırlı olsun bakiciyi halletmismiydin kacta evde olcan eve gidince bebek napti anlat bize
Bugün çalışmaya başlayacak çok kişi vardı napiyolar acaba
@wish-hope-lovee canım sen naptin
Keşke bende çalışsaydım öyle imrendimki calisanlara
Evet canim pembe renkte kan Geliyor kesiliyor snraOyy kiyamam ona yaa
Canim sen hamile oldugundan mi supheleniorsun yanlis mi anladim?
Bnde öyle düşündüm de bugun kilosuna baktik on gunde 50 gr almış doymamis olabilicegi geldi aklima şimdiBenim oğlum da bu gece daha önce yapmadığı şekilde için için ağlayarak uyandı hep ben de çok korktum bezimi sıktı biyerimi acidi diye üzerini cikaraym derken daha çok ağladı emmek istemedi. Bi saat kucağında gezdirdim öyle sakinleşti bi yeri acimiyodu ama ben rüyasında mikorktu acaba dedm eşim de dış ağrısı mi ki diye düşündü, bi günleri bi günlerini tutmuyo ya
Ben iki gece yatırdim yanımda mecburiyetten o da uç dört saat ve eoey de oldu, hep beşiğinde yatar aslında nden öyle yaptı anlamadimGözde erdoğan anneyle yakın yatan bebekler annenin yanında olup almadığını kontrol için aaglayabiliyolar dedi bende öyle dusunuyom zaten
Evet duymadığı için de olabilir ama emziremedim de, annelere neden çilekeş diyorlar şimdi daha iyi anlıyorum bugün dedim çocuk büyütmek gerçekten zormus...Canim yorgan vardı altında yana yatip devrildi dışına geldi kafasi olacak varmış iste
Evet canim pembe renkte kan Geliyor kesiliyor snra
Bnde öyle düşündüm de bugun kilosuna baktik on gunde 50 gr almış doymamis olabilicegi geldi aklima şimdi
Kızlar ben bebeğimi artık sadece tulumuyla yatiriyorum iki kere battaniyesini yüzüne çekmiş ağliyo olarak buldum, Allah korudu siz de dikkat edin derim.
Ben de nasil aldım attimsa üzerinden çocuk daha bi ağlamaya başladı korkup. Ben de iyice sıkıştırmıştım alta doğru nasıl çekmiş hiç anlamadım uzun sure örtmek istemiyorum çok korktum gerçekten Allahım korusun yavrularimiziBen de battaniyayi yanlara siki siki tutturuyorum. Daha yenidoganken battaniyeyi ustune ortmustu tamamen, acip bakana kdr canimdan can gitti
canim seninki de mi uykuda emzik aliyor? ben bu emzik konusunda cok isteksizdim ama baslamis bulundum. emzik alip dalinca atiyor. sonradan vazgecirmesi kolay olur mu acabaCnm bnmki de gece ağlayarak uyanıyo su veriyorm sonra emzik devam ediyo uykuya bi dene istersen. Bn zaten doğduğu günün gecesinde başka çocuk yapmama kararı almıştım :) Allah oğluma sağlıklı ömürler versin. Hepimiznkilere
hepinize teşekkürler arkadaslar. bu arada ise yarin başlıyorum . bi ara cok kararsizdim ya konuşmuştuk seninle. insallah iyi olacak. birgun olup da kafa dagitmak icin ise baslayacagim hic aklima gelmezdi.loveatsecondsight basin sagolsun canim
Amin cnm bnmki de çekiyo üstüne tulumla yatıyodu havalar ısındığı gece terledi sonra da hasta olduBen de nasil aldım attimsa üzerinden çocuk daha bi ağlamaya başladı korkup. Ben de iyice sıkıştırmıştım alta doğru nasıl çekmiş hiç anlamadım uzun sure örtmek istemiyorum çok korktum gerçekten Allahım korusun yavrularimizi
Gecmis olsun canim insan ne yapacagini sasiriyo bazen bizi nasil buyutmus annem diyorum su ara sık sıkAmin cnm bnmki de çekiyo üstüne tulumla yatıyodu havalar ısındığı gece terledi sonra da hasta olduşimdi şaşırdım bn de ne yapacağımı bi de mama önlüğünü yüzüne kapatıyo hep mecbur çıkarıyorm mamadan sonra. Reflü var kusuyo hep üst değiştirmecesen bıktım :/
Evet cnm sadece uyuyacağı zaman alıyo. Bıraktırmak zor olabilir ama şu anda sallamayı bıraktık geçen pzt başladım biraz uyku eğitimi gibi oldu. Ona alıştı bakalım emzikte ne yapıcaz ama şuanda başka türlü uyumaz. Su, emzik, müzik, uyku arkadaşı favorimiz :) ben başta uyku arkadaşına vurarak pışpış diyodum şimdi kendi vuruyo ve dokunuyo. uyuyunca emziği atıyo. Normalde hiç almıyo ağzına aramıyo. Başka şeyle oyalanabilene kadar emzik, sonra belki başka bi oyalayıcıyla uyur inşllh. Zaten uyurken emziği atıyo ağlıyo geri istiyo uykuya direniyo çünkü sallamayı bırakana kadar bıkmıştım uykusuzluğundan şimdi çok daha iyi maşallahcanim seninki de mi uykuda emzik aliyor? ben bu emzik konusunda cok isteksizdim ama baslamis bulundum. emzik alip dalinca atiyor. sonradan vazgecirmesi kolay olur mu acaba
Ben de nasil aldım attimsa üzerinden çocuk daha bi ağlamaya başladı korkup. Ben de iyice sıkıştırmıştım alta doğru nasıl çekmiş hiç anlamadım uzun sure örtmek istemiyorum çok korktum gerçekten Allahım korusun yavrularimizi
hepinize teşekkürler arkadaslar. bu arada ise yarin başlıyorum . bi ara cok kararsizdim ya konuşmuştuk seninle. insallah iyi olacak. birgun olup da kafa dagitmak icin ise baslayacagim hic aklima gelmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?