Bnmki emmediği için çok yorum yapamam yanlış yönlendirmek istemem ama 1 ay önce gece beslenmesini kestik dr dedi. En son 22 civarı muhallebi veriyorum sonra sabah 7 den sonra mama veriyorum arada uyanınca da karanlıkta biberonla su veriyorm devam ediyor uyumaya. Gece suyunu kesmek istemedim çünkü çok çabuk kabız oluyo ve pirinç unu vs susatır çok dediler. Bugün 2. gün eğitimde ve gündüz uykusu için yatırdığımda 4 dk bağırdı. ağladı diyemem. Sonra uyudu. 40 dk snra uyandı 10 dk yanına gitmeme kararı almıştım 8. Dk da devam etti(o arada da bağırdı biraz) uyudu. Dün de öyle olmuştu uyandığında uykusunu almış oluyo keuifli keyifli agugugu yapıyoAyy ins bagimlilik yapmaz. Allah sabir versin cumlemize. Birsey soracagim kizim gece uyandiginda yine ayni sekildemi yayiracagim meme vermeden? 00:08 de mizirdandi sanirim acikti uyuyordu saga sola donuyordu meme verdim koydum simdi 03:15 de yine ayni sekilde uyaadan saga sola donup duruyordu yine meme verdim koydum beyaz ses actim uyudu tekrar. Acaba meme vermemelimiyim? Uyku egitimi veren arkadaslar gece boyle bi durumda ne yapiyorsunuz? Yanlis bi yol mu izliyorum acep
Detaylı öğrenince yazarım cnm yarın ararım. Ama oğlu 15 aylıkken hamile olduğunu öğrendi tam 2 yaş bar aralarında. Bildiğim kadarıyla da hemen adet olmamıştı doğumdan sonra. Yani taktırdıktannsonra 6 ay geçtiğini sanmıyorm da bakalım sorcm not: artık ptezervatifle korunuyo korkudan :)Acaba kontrolünü mü aksattı? Çünkü 6 ayda bir kayma var mı diye ultrasonla bakılması lazımmış. Ay o kadar acıyı boş yere çekmiş olmamalıyım ya
Kıyamam kuzuyaaKızlar oğlumu sünnet yaptırdık. Sabah yatışını yaptilar. Serviste kan alındı kanama pihtılaşma testleri ićin. Öğleden sonra yapıldı. Lokal anestezi ile yapıldı. 15 dakikalık bir işlem için genel anestezi verilmesine gönlüm razı gelmedi. Doktor arkadaşım olunca ameliyathaneye ben de girdim. Masaya alınana kadar kucağımdaydı bebeģim. Etrafı izledi,su şişesi ile oynadı. Masaya alınır alınmaz korktu başladı ağlamaya. Ben baş tarafında durdum ellerini tuttum başını okşadım. Operasyon 15-20 dakika sürmedi bile. Ama oğlum korkudan hep ağladı. Çıktıktan sonra da odada agladi. Ağrı kesici fitil koydular çikınca. Emzirdim mama verdim kucağımda uyudu. Sonra dr kanama kontrolü için geldi yine ağladı. Bugün özellikle kanamasina dikkat edeceğiz. Eşimle nöbetleşe başinda bekleyecegiz. Taburcu olduk. Servisten çıkarken sustu. Arabada bakına bakına eve geldi. Yavrum uykuda bile içini çekiyor. O hep dönen yerinde bir saniye durmayan oglum canı yaniyor ki fazla kımildamiyor.Simdi uyuyor. İnşallah sorunsuz atlatirız.
Geçmiş olsun Can'ım, damatlığını da göstersin Rabbim.Kızlar oğlumu sünnet yaptırdık. Sabah yatışını yaptilar. Serviste kan alındı kanama pihtılaşma testleri ićin. Öğleden sonra yapıldı. Lokal anestezi ile yapıldı. 15 dakikalık bir işlem için genel anestezi verilmesine gönlüm razı gelmedi. Doktor arkadaşım olunca ameliyathaneye ben de girdim. Masaya alınana kadar kucağımdaydı bebeģim. Etrafı izledi,su şişesi ile oynadı. Masaya alınır alınmaz korktu başladı ağlamaya. Ben baş tarafında durdum ellerini tuttum başını okşadım. Operasyon 15-20 dakika sürmedi bile. Ama oğlum korkudan hep ağladı. Çıktıktan sonra da odada agladi. Ağrı kesici fitil koydular çikınca. Emzirdim mama verdim kucağımda uyudu. Sonra dr kanama kontrolü için geldi yine ağladı. Bugün özellikle kanamasina dikkat edeceğiz. Eşimle nöbetleşe başinda bekleyecegiz. Taburcu olduk. Servisten çıkarken sustu. Arabada bakına bakına eve geldi. Yavrum uykuda bile içini çekiyor. O hep dönen yerinde bir saniye durmayan oglum canı yaniyor ki fazla kımildamiyor.Simdi uyuyor. İnşallah sorunsuz atlatirız.
Teşekkür ederiz cnm afiyet olsun kuzucuğa :) yaklaşık kaç tane çıktı bi de nasıl ve ne kadar zaman saklayabiliyoruz?? Sen de ilk kez yaptın da belki biliyosundur ya da bilen vardır diye bu sorum :))kızlarr bisküviyi önce eline verdim oğlumun yarısını hupletti:) sonra iki biskuviyi iki yemek kaşığı yoğurt ve buharda pismis çeyrek armutla karıştırıp verdim severek yedi simdi tarifi veriyorum :)
3 çay bardağı tam buğday unu
1 çay bardağı yulaf unu
1 çay bardağı pirinç unu
1 tane yerli muz(ezebilirsiniz ben tel süzgeçten geçirdim)
1 yumurta sarısı
3 yemek kaşığı ev yapımı yoğurt
125 gr tereyağı
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı tarçın
Bütün malzemeleri karıştırdım yumuşak bir hamur oldu hamuru ikiye ayırıp iki tane rulo yaptım bıçakla dilimleyip pişirme kağıdı serilmis tepsiye dizdim 180 derecede 20 dk da pisti :)
Sağol canım :) saymadim ama 27-30 arasi sanırım 3 sıra dizdim tepsiye bi sirada 9-10 tane vardı buzdolabı posetine koydum ben dışarda duruyoTeşekkür ederiz cnm afiyet olsun kuzucuğa :) yaklaşık kaç tane çıktı bi de nasıl ve ne kadar zaman saklayabiliyoruz?? Sen de ilk kez yaptın da belki biliyosundur ya da bilen vardır diye bu sorum :))
Fotoğraf çekmiştim 35 taneymis :)Sağol canım :) saymadim ama 27-30 arasi sanırım 3 sıra dizdim tepsiye bi sirada 9-10 tane vardı buzdolabı posetine koydum ben dışarda duruyo
Çok geçmiş olsun tez zamandr iyileşir inşO ağladı ben ağladım. Hem kıyamadığımdan hem duygusallaştığımdan ağladım. Kıyamam yavruma. Hiç bu kadar çok ağlamamıştı. Sesi kısılıyor gibi oldu bir ara. Canımdan can gitti sanki. Allahım dert verip aglatmasin. Ana yüreği dayanamadım işte. İnşallah sorunsuz iyileşir.
facebook sayfasımı varFacebook sayfasini kim yonetiyo kizlar. Istek yolladim dunden bu yana onaylanmadi
G
facebook sayfasımı var
kizlaaaar bebegimde demir eksikligi cikti kan testinde doktor ilac yazicak bu durumu yasayan varmikorkuyorum
Kızlar oğlumu sünnet yaptırdık. Sabah yatışını yaptilar. Serviste kan alındı kanama pihtılaşma testleri ićin. Öğleden sonra yapıldı. Lokal anestezi ile yapıldı. 15 dakikalık bir işlem için genel anestezi verilmesine gönlüm razı gelmedi. Doktor arkadaşım olunca ameliyathaneye ben de girdim. Masaya alınana kadar kucağımdaydı bebeģim. Etrafı izledi,su şişesi ile oynadı. Masaya alınır alınmaz korktu başladı ağlamaya. Ben baş tarafında durdum ellerini tuttum başını okşadım. Operasyon 15-20 dakika sürmedi bile. Ama oğlum korkudan hep ağladı. Çıktıktan sonra da odada agladi. Ağrı kesici fitil koydular çikınca. Emzirdim mama verdim kucağımda uyudu. Sonra dr kanama kontrolü için geldi yine ağladı. Bugün özellikle kanamasina dikkat edeceğiz. Eşimle nöbetleşe başinda bekleyecegiz. Taburcu olduk. Servisten çıkarken sustu. Arabada bakına bakına eve geldi. Yavrum uykuda bile içini çekiyor. O hep dönen yerinde bir saniye durmayan oglum canı yaniyor ki fazla kımildamiyor.Simdi uyuyor. İnşallah sorunsuz atlatirız.
Korkma canım verdiği damlayi düzenli kullan inşallah düzelir kansızlık huysuz yaparmış bebekleri huysuzmuydu
Canım öncelikle geçmiş olsun 12 saati dolsun rahatlayacak inşallah sanırım dikişli sünnet oldu 3 buçuk saatte bir calpol vermiştim ben bak gör sünnetten sonra nasıl hareketli olacak rahatladı yavrum dicen bide pipi ucundaki deri yeni yeni havayla temas ettiği için her cisinde biraz korkacak ama oldu bitti artık iyileşmeye başladı
Bak baaakk korkularını atmış da başkalarını teselli edermiş
Benim tarifin aynısı ben yulaf unu ve muz eklemedim birtek biz çok severek yediktekızlarr bisküviyi önce eline verdim oğlumun yarısını hupletti:) sonra iki biskuviyi iki yemek kaşığı yoğurt ve buharda pismis çeyrek armutla karıştırıp verdim severek yedi simdi tarifi veriyorum :)
3 çay bardağı tam buğday unu
1 çay bardağı yulaf unu
1 çay bardağı pirinç unu
1 tane yerli muz(ezebilirsiniz ben tel süzgeçten geçirdim)
1 yumurta sarısı
3 yemek kaşığı ev yapımı yoğurt
125 gr tereyağı
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı tarçın
Bütün malzemeleri karıştırdım yumuşak bir hamur oldu hamuru ikiye ayırıp iki tane rulo yaptım bıçakla dilimleyip pişirme kağıdı serilmis tepsiye dizdim 180 derecede 20 dk da pisti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?