2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Umarım olmaz bu dediğin. Sevgili kocam daha şimdiden 2. De 2. Diye tutturmuştu da zor ikna etmiştim. İster misin allah gönlüne göre versin

Slm kızlar bugün bi yazı okudum bebekler altıncı aydan sonra besin ihtiyaçları arttığı için midesini dolduracak kadar anne sütü alsalar bile içeriğindeki besinler bebeğe yetmezmiş o yüzden ek gıdaya geçmek gerekirmiş bazı arkadaşlar ek gıdaya geçmemişti sanırım okuduğum kadarıyla bana mantıklı geldi biraz neticede sürekli ihtiyaçları değişiyo
Bide geçen gün bebe bisküvisi yaptım iki çay bardağı yulaf unu iki çay bardağı tam buğday unu yarım çay bardağı irimik iki yemek kaşığı yoğurt iki kaşık yemek kaşığı keçi boynuzu tozu bir yumurta sarısı ve hamura kıvam vermek için peynir altı suyu kullandım kimisini bisküvi gibi yapıp rondodan çektim meyve pürelerine yoğurtlarına felan karıştırıyorum kimisini de uzun yaptım eline diş kaşıyıcı gibi vermek için güzel oldu valla hem tok tutar hem de vitaminli
Ceviz muhabbeti geçmiş kızlar ben bir iki cevizi kırıp cam rendeyle rendeliyorum un gibi oluyo hatta biraz daha ezip yağı çıkana kadar eziyorum rondodan daha iyi hem hep taze ceviz kırmış oluyorum hem de daha pratik tavsiye ederim

Acaba kontrolünü mü aksattı? Çünkü 6 ayda bir kayma var mı diye ultrasonla bakılması lazımmış. Ay o kadar acıyı boş yere çekmiş olmamalıyım ya
Ben de istiyorum spiral aslında benim eşim hamile kalsam zil takıp oynar o yüzden çok çok dikkat etmiyo oysa benim ödüm kopuyo ilaç kullanmak istemiyorum o yüzden tek çare o gibi geliyo ama o halde hamile kalmakta çok köyü olur heralde

Tereyağı yok güzel oldu mu benimde tereyağı kalmadığı için yapmamistim eğer güzel olduysa bende yapayım

Hergün ölmektense bi kere ölürüm diye gözü karartıp gittim inş iki ay sonra burda hamileyim ühü ühü diye ağlamam
ben şuanda korkuyorum hamile gibi hissediyorum kendimi bugun gunum aslında doğumdan sonra gecikiyo ınsallah değilimdir. değilsem hemen bişeyler yapmam lazım her ay korkudan canım çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…