- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Uzman doktor taktiysa birşey olmaz ya ben taktırdıgimda ilçedeydik uzman doktor yoktu 10 yıl önce şimdiki gibi özel hastanerde çok yoktu yada ben bilmiyordum ana sağlığı diye bir yerde ebe taktı benimkini küçüktüm öyle peşinede düşmedim 6 ay kanamam geldi dedilermi vücut yabancı maddeyi kabul etmeye çalışıyor normal bende önemsemedim.6 sonrada hamile kalmış ım. Boş kesecikti aldı doktor hemen.
Günaydın canım Inşallah tekrarlamaz
Genelde öyle olurbırak adam korunsun biz niye ugrasiyoruz bitarafimiza bisey takiyoruz
Büyük konusmayayim da sanirsam taktiramam onu :-/Genelde öyle olurbırak adam korunsun biz niye ugrasiyoruz bitarafimiza bisey takiyoruz
Ben de istiyorum spiral aslında benim eşim hamile kalsam zil takıp oynar o yüzden çok çok dikkat etmiyo oysa benim ödüm kopuyo ilaç kullanmak istemiyorum o yüzden tek çare o gibi geliyo ama o halde hamile kalmakta çok köyü olur heraldeAcaba kontrolünü mü aksattı? Çünkü 6 ayda bir kayma var mı diye ultrasonla bakılması lazımmış. Ay o kadar acıyı boş yere çekmiş olmamalıyım ya
Tereyağı yok güzel oldu mu benimde tereyağı kalmadığı için yapmamistim eğer güzel olduysa bende yapayımSlm kızlar bugün bi yazı okudum bebekler altıncı aydan sonra besin ihtiyaçları arttığı için midesini dolduracak kadar anne sütü alsalar bile içeriğindeki besinler bebeğe yetmezmiş o yüzden ek gıdaya geçmek gerekirmiş bazı arkadaşlar ek gıdaya geçmemişti sanırım okuduğum kadarıyla bana mantıklı geldi biraz neticede sürekli ihtiyaçları değişiyo
Bide geçen gün bebe bisküvisi yaptım iki çay bardağı yulaf unu iki çay bardağı tam buğday unu yarım çay bardağı irimik iki yemek kaşığı yoğurt iki kaşık yemek kaşığı keçi boynuzu tozu bir yumurta sarısı ve hamura kıvam vermek için peynir altı suyu kullandım kimisini bisküvi gibi yapıp rondodan çektim meyve pürelerine yoğurtlarına felan karıştırıyorum kimisini de uzun yaptım eline diş kaşıyıcı gibi vermek için güzel oldu valla hem tok tutar hem de vitaminli
Ceviz muhabbeti geçmiş kızlar ben bir iki cevizi kırıp cam rendeyle rendeliyorum un gibi oluyo hatta biraz daha ezip yağı çıkana kadar eziyorum rondodan daha iyi hem hep taze ceviz kırmış oluyorum hem de daha pratik tavsiye ederim
geçmiş olsun nerde taktırdınız ve canınız acıdımı6,5 aydır kaçıyordum nihayet spirali taktırıp kurtuldum. Artık çatal görmek istemiyorum
geçmiş olsun nerde taktırdınız ve canınız acıdımı
bende korkuyorum taktıramıycam galiba ama hamile kalmaktanda korkuyorumTıp fakültesinde. Ve evet acıdı
Tereyağı yok güzel oldu mu benimde tereyağı kalmadığı için yapmamistim eğer güzel olduysa bende yapayım
Aynen bende öyleyim hamile kalmaktanta korkuyorum onu taktırmayada korkuyorumbende korkuyorum taktıramıycam galiba ama hamile kalmaktanda korkuyorum
bende korkuyorum taktıramıycam galiba ama hamile kalmaktanda korkuyorum
ben şuanda korkuyorum hamile gibi hissediyorum kendimi bugun gunum aslında doğumdan sonra gecikiyo ınsallah değilimdir. değilsem hemen bişeyler yapmam lazım her ay korkudan canım çıkıyoHergün ölmektense bi kere ölürüm diye gözü karartıp gittiminş iki ay sonra burda hamileyim ühü ühü diye ağlamam
Nihayet bebek bisküvisini yaptım :) büyük oğlanla eşim test etti ikisi de beğendi küçüğe sıra gelmedi daha uyanınca anca. Bu arada muzlu tarçınlı yaptım
Afiyet olsun canımNihayet bebek bisküvisini yaptım :) büyük oğlanla eşim test etti ikisi de beğendi küçüğe sıra gelmedi daha uyanınca anca. Bu arada muzlu tarçınlı yaptım
he valla hemde koca bi tepsi yaptım iki tabak bile yollarım :)Muzlu tarçınlı mıııızayıflama topiğine yollasana bi tabak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?