Tekrar geçmiş olsun canım. Çok güçlüsün maşallah ben okurken bile yıkıldım..Oğlanın yüzüne bakıp bakıp agliyasim geldi..Damatlığını da gör inşallah.Kızlar oğlumu sünnet yaptırdık. Sabah yatışını yaptilar. Serviste kan alındı kanama pihtılaşma testleri ićin. Öğleden sonra yapıldı. Lokal anestezi ile yapıldı. 15 dakikalık bir işlem için genel anestezi verilmesine gönlüm razı gelmedi. Doktor arkadaşım olunca ameliyathaneye ben de girdim. Masaya alınana kadar kucağımdaydı bebeģim. Etrafı izledi,su şişesi ile oynadı. Masaya alınır alınmaz korktu başladı ağlamaya. Ben baş tarafında durdum ellerini tuttum başını okşadım. Operasyon 15-20 dakika sürmedi bile. Ama oğlum korkudan hep ağladı. Çıktıktan sonra da odada agladi. Ağrı kesici fitil koydular çikınca. Emzirdim mama verdim kucağımda uyudu. Sonra dr kanama kontrolü için geldi yine ağladı. Bugün özellikle kanamasina dikkat edeceğiz. Eşimle nöbetleşe başinda bekleyecegiz. Taburcu olduk. Servisten çıkarken sustu. Arabada bakına bakına eve geldi. Yavrum uykuda bile içini çekiyor. O hep dönen yerinde bir saniye durmayan oglum canı yaniyor ki fazla kımildamiyor.Simdi uyuyor. İnşallah sorunsuz atlatirız.
Yooo huysuz degıl aslında dış cıkartıyo Sımdılerde keyıfsızKorkma canım verdiği damlayi düzenli kullan inşallah düzelir kansızlık huysuz yaparmış bebekleri huysuzmuydu
Neyle besliyordun canımYooo huysuz degıl aslında dış cıkartıyo Sımdılerde keyıfsız
Tarif alabilir miyizNihayet bebek bisküvisini yaptım :) büyük oğlanla eşim test etti ikisi de beğendi küçüğe sıra gelmedi daha uyanınca anca. Bu arada muzlu tarçınlı yaptım
Geçmiş olsun. İnşallah çarçabuk iyileşir :)Kızlar oğlumu sünnet yaptırdık. Sabah yatışını yaptilar. Serviste kan alındı kanama pihtılaşma testleri ićin. Öğleden sonra yapıldı. Lokal anestezi ile yapıldı. 15 dakikalık bir işlem için genel anestezi verilmesine gönlüm razı gelmedi. Doktor arkadaşım olunca ameliyathaneye ben de girdim. Masaya alınana kadar kucağımdaydı bebeģim. Etrafı izledi,su şişesi ile oynadı. Masaya alınır alınmaz korktu başladı ağlamaya. Ben baş tarafında durdum ellerini tuttum başını okşadım. Operasyon 15-20 dakika sürmedi bile. Ama oğlum korkudan hep ağladı. Çıktıktan sonra da odada agladi. Ağrı kesici fitil koydular çikınca. Emzirdim mama verdim kucağımda uyudu. Sonra dr kanama kontrolü için geldi yine ağladı. Bugün özellikle kanamasina dikkat edeceğiz. Eşimle nöbetleşe başinda bekleyecegiz. Taburcu olduk. Servisten çıkarken sustu. Arabada bakına bakına eve geldi. Yavrum uykuda bile içini çekiyor. O hep dönen yerinde bir saniye durmayan oglum canı yaniyor ki fazla kımildamiyor.Simdi uyuyor. İnşallah sorunsuz atlatirız.
İki sayfa önde canımGeçmiş olsun. İnşallah çarçabuk iyileşir :)
Tarif alabilir miyiz
İki sayfa önde canım
Can'ım pekmez ısıl işlem gördüğünde yapısı bozulup zarar verebiliyormuş o yüzden kurabiyelere kullanılmıyoHanımlar birde bu bisküviye niye tatlandırıcı bişey koymuyosunuz yani ben daha hiç denemedm ama pekmez koymayı düşünüyorum yaparken
Ben dedim canım izle ve gör daha bu başlangıçBizimki bugün ses denemelerine başladı. Kim demişti hatırlayamadım. Kosla reklamındaki kadının bir benzeri bizim eve gelmiş gibi... aaaaaa diye çeşitli tonlarda sesler çıkartıyor. Sonra bu benden mi çıktı diye şaşkın şaşkın bakıyor sonra farklı bir tonda biraz daha bağırıyor. Operaya çıkacak sopranolar gibi ses açıyor hanımım... Bugün ilk denemelerdi... Bakalım sonra neler yapacak
Beenn :))Ahu Tuğba yi kim anlattiydi uyku sersemi okudum da şimdi geldi aklıma
Sağol canım irmik yokya içinde çok sert olmadı çok parçalanmadı ama döküldü tabi yine sonuçta bisküvi :)Benim tarifin aynısı ben yulaf unu ve muz eklemedim birtek biz çok severek yedikteesas yemesi gereken şahıs yiyemedi.Parçalamadimi oğlan Angiedare muzmu tuttu acaba nişasta varya içinde kafamda deli sorular Bu arada bende oğlanı kabız ettim herhalde 2 gündür yapmıyor ilk defa..Dikkat et canım sende bisküvi yı çok kaçırıp bağırsak ları kurutmasın bebişin.. Eline sağlık bu arada.
Daha bende ibrahim tatlıses var vurulduktan sonra evine gidip uyku testi yapmıştım :)Beenn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?