2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canim gece tamamen uyanmadan emdigi icin ben uyandirmiyodum tekrardan. Zaten karni doyunca memeyi birakiyo uyumaya devam ediyo

kizlaaaar bebegimde demir eksikligi cikti kan testinde doktor ilac yazicak bu durumu yasayan varmikorkuyorum

Kızlar oğlumu sünnet yaptırdık. Sabah yatışını yaptilar. Serviste kan alındı kanama pihtılaşma testleri ićin. Öğleden sonra yapıldı. Lokal anestezi ile yapıldı. 15 dakikalık bir işlem için genel anestezi verilmesine gönlüm razı gelmedi. Doktor arkadaşım olunca ameliyathaneye ben de girdim. Masaya alınana kadar kucağımdaydı bebeģim. Etrafı izledi,su şişesi ile oynadı. Masaya alınır alınmaz korktu başladı ağlamaya. Ben baş tarafında durdum ellerini tuttum başını okşadım. Operasyon 15-20 dakika sürmedi bile. Ama oğlum korkudan hep ağladı. Çıktıktan sonra da odada agladi. Ağrı kesici fitil koydular çikınca. Emzirdim mama verdim kucağımda uyudu. Sonra dr kanama kontrolü için geldi yine ağladı. Bugün özellikle kanamasina dikkat edeceğiz. Eşimle nöbetleşe başinda bekleyecegiz. Taburcu olduk. Servisten çıkarken sustu. Arabada bakına bakına eve geldi. Yavrum uykuda bile içini çekiyor. O hep dönen yerinde bir saniye durmayan oglum canı yaniyor ki fazla kımildamiyor.Simdi uyuyor. İnşallah sorunsuz atlatirız.

oy yavrum benim. Gecmis gitmis olsun insallah.

canim cok gecmis olsun. biz de yakin zamanda düşünüyoruz. ben de yenidogdugunda olsun diyordum esim erteledi erteledi bugune geldik. artik anlayacak diye beni de korku almiyor degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…