Muzlu tarçınlı mıııızayıflama topiğine yollasana bi tabak
Ayy ins bagimlilik yapmaz. Allah sabir versin cumlemize. Birsey soracagim kizim gece uyandiginda yine ayni sekildemi yayiracagim meme vermeden? 00:08 de mizirdandi sanirim acikti uyuyordu saga sola donuyordu meme verdim koydum simdi 03:15 de yine ayni sekilde uyaadan saga sola donup duruyordu yine meme verdim koydum beyaz ses actim uyudu tekrar. Acaba meme vermemelimiyim? Uyku egitimi veren arkadaslar gece boyle bi durumda ne yapiyorsunuz? Yanlis bi yol mu izliyorum acep
he valla hemde koca bi tepsi yaptım iki tabak bile yollarım :)
Umarım beğenir bizimki ıslayınca ekmek gibi oldu sanirim yogurt yuzunden sevmedi bizimki ,eline verdim öyle sevdi bu seferde çok sıktığı için ufalandı seninki severse tarifi paylaşırsın.sağol canım uyansın bakalım beğenecek mi sıpa
Kola ile vuramadin beni ışte
Kola ile vuramadin beni ıştekola sevmem içmem ben
En zoru devam ettirmekDiyet kolaydı zaten :) ataklarım devam edicekşaka şaka, başlamışken devamını da getirin zaten en zoru başlamak
Can'ım tarifi bize de atar mısın?sağol canım uyansın bakalım beğenecek mi sıpa
Tarifini verrmisnhe valla hemde koca bi tepsi yaptım iki tabak bile yollarım :)
demir ilaci veriyor muydun canim? bi de disardan belli olan bi belirtisi var mi?kizlaaaar bebegimde demir eksikligi cikti kan testinde doktor ilac yazicak bu durumu yasayan varmikorkuyorum
Korkulacak birsey yok canim kan damlası kullanacaksin sadece gecmis olsun minigine. Kac cikti ki deger?kizlaaaar bebegimde demir eksikligi cikti kan testinde doktor ilac yazicak bu durumu yasayan varmikorkuyorum
Kızlar oğlumu sünnet yaptırdık. Sabah yatışını yaptilar. Serviste kan alındı kanama pihtılaşma testleri ićin. Öğleden sonra yapıldı. Lokal anestezi ile yapıldı. 15 dakikalık bir işlem için genel anestezi verilmesine gönlüm razı gelmedi. Doktor arkadaşım olunca ameliyathaneye ben de girdim. Masaya alınana kadar kucağımdaydı bebeģim. Etrafı izledi,su şişesi ile oynadı. Masaya alınır alınmaz korktu başladı ağlamaya. Ben baş tarafında durdum ellerini tuttum başını okşadım. Operasyon 15-20 dakika sürmedi bile. Ama oğlum korkudan hep ağladı. Çıktıktan sonra da odada agladi. Ağrı kesici fitil koydular çikınca. Emzirdim mama verdim kucağımda uyudu. Sonra dr kanama kontrolü için geldi yine ağladı. Bugün özellikle kanamasina dikkat edeceğiz. Eşimle nöbetleşe başinda bekleyecegiz. Taburcu olduk. Servisten çıkarken sustu. Arabada bakına bakına eve geldi. Yavrum uykuda bile içini çekiyor. O hep dönen yerinde bir saniye durmayan oglum canı yaniyor ki fazla kımildamiyor.Simdi uyuyor. İnşallah sorunsuz atlatirız.
canim cok gecmis olsun. biz de yakin zamanda düşünüyoruz. ben de yenidogdugunda olsun diyordum esim erteledi erteledi bugune geldik. artik anlayacak diye beni de korku almiyor degilKızlar oğlumu sünnet yaptırdık. Sabah yatışını yaptilar. Serviste kan alındı kanama pihtılaşma testleri ićin. Öğleden sonra yapıldı. Lokal anestezi ile yapıldı. 15 dakikalık bir işlem için genel anestezi verilmesine gönlüm razı gelmedi. Doktor arkadaşım olunca ameliyathaneye ben de girdim. Masaya alınana kadar kucağımdaydı bebeģim. Etrafı izledi,su şişesi ile oynadı. Masaya alınır alınmaz korktu başladı ağlamaya. Ben baş tarafında durdum ellerini tuttum başını okşadım. Operasyon 15-20 dakika sürmedi bile. Ama oğlum korkudan hep ağladı. Çıktıktan sonra da odada agladi. Ağrı kesici fitil koydular çikınca. Emzirdim mama verdim kucağımda uyudu. Sonra dr kanama kontrolü için geldi yine ağladı. Bugün özellikle kanamasina dikkat edeceğiz. Eşimle nöbetleşe başinda bekleyecegiz. Taburcu olduk. Servisten çıkarken sustu. Arabada bakına bakına eve geldi. Yavrum uykuda bile içini çekiyor. O hep dönen yerinde bir saniye durmayan oglum canı yaniyor ki fazla kımildamiyor.Simdi uyuyor. İnşallah sorunsuz atlatirız.
Bir an evvel yaptırın büyüdükçe daha zor oluyormuş.canim cok gecmis olsun. biz de yakin zamanda düşünüyoruz. ben de yenidogdugunda olsun diyordum esim erteledi erteledi bugune geldik. artik anlayacak diye beni de korku almiyor degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?