Bence de ya idam olmalı, yada hadım edilmeliNekadar sürecek bu Vahşet Allah'ım Kafayı yıycem sonunda.bunu yapanlara acımasız bı ceza uygulanmalı.ıdamı hakedıyolar
Peki keçi boynuzu özü tatlı bişeymi ondan alıp koysamCan'ım pekmez ısıl işlem gördüğünde yapısı bozulup zarar verebiliyormuş o yüzden kurabiyelere kullanılmıyo
Kizlar oğlum bugün öğleden sonra sünnet olmuştu. Aksamdan beri çok şükür iyi, hareketlenmeye başladı.bisoru sade kahve benim oglum cok hareketli. Surekli dönmek,kendini kaydırarak sürünerek hareket ediyor. Simdi çok hareket eder de bi zarar verirse diye korkuyorum . Sixinkilerin hareketlenmesi nasildı.hangi hareketlere ne zaman izin verdiniz? simdi uyuyor. Bu geceyi bi atlatsak hayırlısı ile biraz rahatlayacağım inşallah.
Oyy illa ust uste gelirBugun hıc keyfım yok bebısım bugun cok hırpalandı kıyamam kuzuma kan aldılar ppd testı derken ıkı defa ıgne gordu kuzum bugun Artı yolda arabadayken cok terledıyınde gercı uzerını degıstırdım kaç defa ama soğuk kaptı sesı Kısık Artı dış cıkartıyo bu gece konser var kesın bırı patladı Sımdı sıra yanındakında bugun yarın patlar uykusuzuuuuummm
Canım geçmiş olsun neden kanama olduki bizde 2ay önce olduk ilk iki gün tadı yoktu ağrı olduğu zaman resmen inliyordu kuzum calpol verdim hep iki günde daha iyi oluyor bir haftada bişe kalmıyorKızlar oğlumu sünnet yaptırdık. Sabah yatışını yaptilar. Serviste kan alındı kanama pihtılaşma testleri ićin. Öğleden sonra yapıldı. Lokal anestezi ile yapıldı. 15 dakikalık bir işlem için genel anestezi verilmesine gönlüm razı gelmedi. Doktor arkadaşım olunca ameliyathaneye ben de girdim. Masaya alınana kadar kucağımdaydı bebeģim. Etrafı izledi,su şişesi ile oynadı. Masaya alınır alınmaz korktu başladı ağlamaya. Ben baş tarafında durdum ellerini tuttum başını okşadım. Operasyon 15-20 dakika sürmedi bile. Ama oğlum korkudan hep ağladı. Çıktıktan sonra da odada agladi. Ağrı kesici fitil koydular çikınca. Emzirdim mama verdim kucağımda uyudu. Sonra dr kanama kontrolü için geldi yine ağladı. Bugün özellikle kanamasina dikkat edeceğiz. Eşimle nöbetleşe başinda bekleyecegiz. Taburcu olduk. Servisten çıkarken sustu. Arabada bakına bakına eve geldi. Yavrum uykuda bile içini çekiyor. O hep dönen yerinde bir saniye durmayan oglum canı yaniyor ki fazla kımildamiyor.Simdi uyuyor. İnşallah sorunsuz atlatirız.
Canım bizdede sünnet olurken içeri almadılar çok kötü oldum çocuğu ellerimle vermek çok acı iğne yaparken ağlama sesi geldi dışarda canimdan can gitti içerde resim çekmiş ler herkese saskin saskin bakmış yavrum bunlar kim diye sonra bir çıktı gayet sakin bir kucağıma aldım kıyameti kopardı nasıl ağladı yavrum o agliyor ben agliyorum ne meme aldi ne emzik çok korkmuş demek dr.falan geldi 2 3 saate ağrısı olmaz dedi sakinlesince çıktık arabaya bindik eşime hiç pas vermedi iki gün yüzüne bakmadı yavrum senin yüzünden dercesine eşimde çok üzüldü...iyileşir canım hiç korkmaO ağladı ben ağladım. Hem kıyamadığımdan hem duygusallaştığımdan ağladım. Kıyamam yavruma. Hiç bu kadar çok ağlamamıştı. Sesi kısılıyor gibi oldu bir ara. Canımdan can gitti sanki. Allahım dert verip aglatmasin. Ana yüreği dayanamadım işte. İnşallah sorunsuz iyileşir.
Iste patatestir yunurtadir sucuktur bu gibi sseyler.. Aslinda haklisin ama kv ile aram iyi olmayinca böyle seyler geliyor.Ne gibi canim? Kahvalti 3 asagi 5 yukari aynidir zaten.belki seviyorsunuz diye yapmistir
Daha bende ibrahim tatlıses var vurulduktan sonra evine gidip uyku testi yapmıştım :)
Kizlar oğlum bugün öğleden sonra sünnet olmuştu. Aksamdan beri çok şükür iyi, hareketlenmeye başladı.bisoru sade kahve benim oglum cok hareketli. Surekli dönmek,kendini kaydırarak sürünerek hareket ediyor. Simdi çok hareket eder de bi zarar verirse diye korkuyorum . Sixinkilerin hareketlenmesi nasildı.hangi hareketlere ne zaman izin verdiniz? simdi uyuyor. Bu geceyi bi atlatsak hayırlısı ile biraz rahatlayacağım inşallah.
Canım geçmiş olsun neden kanama olduki bizde 2ay önce olduk ilk iki gün tadı yoktu ağrı olduğu zaman resmen inliyordu kuzum calpol verdim hep iki günde daha iyi oluyor bir haftada bişe kalmıyor
canım sağolasın. Kanama olmadi fazla. Sadece kanama olursa diye dikkat edin dedi dr. O zaman haber verecegiz. Cok şükür şimdiye kadar kanamadı. Bizimkinin keyfi iyi gibi. Biraz ağrısı var ki bacak hareketleri azaldı,daha az dönmeye çalışıyor. Calpol veriyoruz. Gece aşırı bir aglaması olmadı. İnşallah cabuk iyilesir.Canım bizdede sünnet olurken içeri almadılar çok kötü oldum çocuğu ellerimle vermek çok acı iğne yaparken ağlama sesi geldi dışarda canimdan can gitti içerde resim çekmiş ler herkese saskin saskin bakmış yavrum bunlar kim diye sonra bir çıktı gayet sakin bir kucağıma aldım kıyameti kopardı nasıl ağladı yavrum o agliyor ben agliyorum ne meme aldi ne emzik çok korkmuş demek dr.falan geldi 2 3 saate ağrısı olmaz dedi sakinlesince çıktık arabaya bindik eşime hiç pas vermedi iki gün yüzüne bakmadı yavrum senin yüzünden dercesine eşimde çok üzüldü...iyileşir canım hiç korkma
Bu dönmeleri hareketleri içın kac gün dikkat edelim. 8 gün zaptedemem kuzumu. Şimdiden kacmak hareket etmek istiyor.Canım bizim sipada sünnet sonrası taklacı güvercine döndü 8 günden sonra kucagima alırken yüzü bana dönük oluyordu başında bekliyodum dönmesini diye iyileşme süreci ile alakalı 12 günden sonra yarası kalmadı şükür aklına bisey takılırsa sorabilirsin canımmalumbizimde 17 gugün oldu
Oyy cok güldüm yaa :)) canım ibrahim bey fulyada bi rezidans da kalıyordu o zaman güvenlik için yaninda sadece Ayşegül bide sag kolu Eyüp vardi ben akşam saatlerinde gittim salona yanına geçtim tam anlaticam yapacaklarımi bak canım dedi ben tartışma programı izliyorum sonra yapalim ben böleKız musait olduğunda anlat hele gerçekten zengin evlerinde hizmetçi varmı ne yer ne içerler onlarda s....yormu
Oyy cok güldüm yaa :)) canım ibrahim bey fulyada bi rezidans da kalıyordu o zaman güvenlik için yaninda sadece Ayşegül bide sag kolu Eyüp vardi ben akşam saatlerinde gittim salona yanına geçtim tam anlaticam yapacaklarımi bak canım dedi ben tartışma programı izliyorum sonra yapalim ben bölekaldım hadi canım hadi dedi Ayşegül le mutfağa geçtik lak lak yaptik gece yarısına kadar tuttular beni çok agresifti o dönem vurulduktan 6 ay sonraydi ertesi gun bi kere daha gittim o zaman daha sıcak karşılamisti
Bu arada bebekte bi villaya gitmiştim orda vardı rus hizmetçi :)) adam yemeğini odasına istemiş dönüşte saydiriyodu sus sus duyacak dedim duymaz o domuz belgesel izliyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?