2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bugun hıc keyfım yok bebısım bugun cok hırpalandı kıyamam kuzuma kan aldılar ppd testı derken ıkı defa ıgne gordu kuzum bugun Artı yolda arabadayken cok terledıyınde gercı uzerını degıstırdım kaç defa ama soğuk kaptı sesı Kısık Artı dış cıkartıyo bu gece konser var kesın bırı patladı Sımdı sıra yanındakında bugun yarın patlar uykusuzuuuuummm

Bizimki 2,5 aylıktı yaptırdığımızda. Bacakları hareketliydi ama dönme filan yoktu o yüzden sıkıntı yaşamadık. Şimdi yaptırsam tutamazdım sıpayı

Oyy illa ust uste gelir

Canım geçmiş olsun neden kanama olduki bizde 2ay önce olduk ilk iki gün tadı yoktu ağrı olduğu zaman resmen inliyordu kuzum calpol verdim hep iki günde daha iyi oluyor bir haftada bişe kalmıyor

Canım bizdede sünnet olurken içeri almadılar çok kötü oldum çocuğu ellerimle vermek çok acı iğne yaparken ağlama sesi geldi dışarda canimdan can gitti içerde resim çekmiş ler herkese saskin saskin bakmış yavrum bunlar kim diye sonra bir çıktı gayet sakin bir kucağıma aldım kıyameti kopardı nasıl ağladı yavrum o agliyor ben agliyorum ne meme aldi ne emzik çok korkmuş demek dr.falan geldi 2 3 saate ağrısı olmaz dedi sakinlesince çıktık arabaya bindik eşime hiç pas vermedi iki gün yüzüne bakmadı yavrum senin yüzünden dercesine eşimde çok üzüldü...iyileşir canım hiç korkma

Canım bizim sipada sünnet sonrası taklacı güvercine döndü 8 günden sonra kucagima alırken yüzü bana dönük oluyordu başında bekliyodum dönmesini diye iyileşme süreci ile alakalı 12 günden sonra yarası kalmadı şükür aklına bisey takılırsa sorabilirsin canımmalumbizimde 17 gugün oldu

Canım geçmiş olsun neden kanama olduki bizde 2ay önce olduk ilk iki gün tadı yoktu ağrı olduğu zaman resmen inliyordu kuzum calpol verdim hep iki günde daha iyi oluyor bir haftada bişe kalmıyor

canım sağolasın. Kanama olmadi fazla. Sadece kanama olursa diye dikkat edin dedi dr. O zaman haber verecegiz. Cok şükür şimdiye kadar kanamadı. Bizimkinin keyfi iyi gibi. Biraz ağrısı var ki bacak hareketleri azaldı,daha az dönmeye çalışıyor. Calpol veriyoruz. Gece aşırı bir aglaması olmadı. İnşallah cabuk iyilesir.

Bu dönmeleri hareketleri içın kac gün dikkat edelim. 8 gün zaptedemem kuzumu. Şimdiden kacmak hareket etmek istiyor.

Kız musait olduğunda anlat hele gerçekten zengin evlerinde hizmetçi varmı ne yer ne içerler onlarda s....yormu
Oyy cok güldüm yaa :)) canım ibrahim bey fulyada bi rezidans da kalıyordu o zaman güvenlik için yaninda sadece Ayşegül bide sag kolu Eyüp vardi ben akşam saatlerinde gittim salona yanına geçtim tam anlaticam yapacaklarımi bak canım dedi ben tartışma programı izliyorum sonra yapalim ben böle kaldım hadi canım hadi dedi Ayşegül le mutfağa geçtik lak lak yaptik gece yarısına kadar tuttular beni çok agresifti o dönem vurulduktan 6 ay sonraydi ertesi gun bi kere daha gittim o zaman daha sıcak karşılamisti

Bu arada bebekte bi villaya gitmiştim orda vardı rus hizmetçi :)) adam yemeğini odasına istemiş dönüşte saydiriyodu sus sus duyacak dedim duymaz o domuz belgesel izliyor dedi

Ünlü biriyle lak lak yapmak nası bi duygu anlatsanaaaa e o zaman sen hep gece çalışıyosun??

siz bebisleri sunnetini mi yaptirdinizz ben de yazi bekleyim diyodum acik havada az yurusun daha rahat eder diye yanlis mi dusundum kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…