Oğlan dan bahsediyon herhalde sağol ablası, bende bana diyon sandım mor benekli pijamalarimla içim bir hoş oldu sabah sabah
O kadar bakımı benim totoya da yapsak benimki de victoria's secret a manken olarak gider ya... O ünlüler nasıl o kadar güzel görünüyor sanıyorsunuz... Masajlar, cilt bakımları, estetikler. Geçen biri anlattı. İğneli roll on varmış içinde de vitamin. Yüzüne sürüyorlarmış iğneler de battıkça cilde vitamin veriyormuş. Resmen 10 yaş gençleşti arkadaşım dedi. Bizim öğretmen arkadaşlardan sosyetikler de var da :)
Öeh... o nasil rollonmuş?
Ilgincmis. Ama can yanmasi ve kirmizi surat i ihh...Hımm biliyorum onu ve gerçekten işe yarıyor, lazer epilasyona gittiğim yerde yapılıyodu. Hatta gaza getirdiler ben de başlıyım diye niyetlendim bi kere yaptırdım, aman yarabbi yok böyle bi acı, 3 gün sanki kaynar su dökülmüş gb pancar gb suratla gezdim. Tekrar kendini toparlaması 12-13 günü buldu. Daha da yaptırmadım ama benden sonra başlayan 40 lı yaşlarda bi kadın vardı, aman allahım nasıl değişti cildi yaklaşık 5-6 seansta. Resmen 10 yaş attı gerçekten. Çok pahalı bi uygulama da değildi hatırladığım kadarıyla
Hımm biliyorum onu ve gerçekten işe yarıyor, lazer epilasyona gittiğim yerde yapılıyodu. Hatta gaza getirdiler ben de başlıyım diye niyetlendim bi kere yaptırdım, aman yarabbi yok böyle bi acı, 3 gün sanki kaynar su dökülmüş gb pancar gb suratla gezdim. Tekrar kendini toparlaması 12-13 günü buldu. Daha da yaptırmadım ama benden sonra başlayan 40 lı yaşlarda bi kadın vardı, aman allahım nasıl değişti cildi yaklaşık 5-6 seansta. Resmen 10 yaş attı gerçekten. Çok pahalı bi uygulama da değildi hatırladığım kadarıyla
Iyy en igrendigum sey koltuk alti tüyü. Tamamen izole bir hayat ve tuylerin hic olmamasini istemem ama vücut kilini uzatmak igrenc kusura bakmasin.Ben lazer epilasyona çok karşıyım. Sonuçta elektrik veriyorlar vücuda ve hücrelerin elektrik dengesi değişiyor. Genelde kanserli hücrelerin patlama şekli hücre içindeki pozitif elektriğin negatife dönmesiyle oluşuyor. Hatta bununla ilgili de çok güzel bir hikaye var. Çok hareketli Sokak köpeğini eve alıp pirelerinden temizliyorlar ve köpek birden mutsuzlaşıyor. İçine kapanıyor. Sahiplenen kişi onu ermeni bir veterinere götürüyor. Veterinerde siz bunun pirelerini döktüğünüz için mutsuz. Bırakın sokağa pirelensin gene mutlu olacaktır diyor. Adam köpeği sokağa bırakıp gene beslemeye devam ediyor ve bakıyor ki köpek eski neşesine kavuşmuş. Ermeni veterinere teşekküre gittiğinde nerden anladığını sormuş adam. Ermeni veterinerde anlatmaya başlamış. Sokak köpeğini piresiz, insanları da tüysüz bırakırsan hastalanır ve mutsuz olur. Siz müslümanlar temizliğe çok önem veriyorsunuz fakat hep hastalanıyorsunuz; çünkü birşeyi atlıyorsunuz. Siz koltukaltı tüylerinizi aldığınızda akciğerlerinizi üşütüyorsunuz; çünkü koltukaltınızda cildinizin hemen altında akciğerleri besleyen ana atarve toplar damarlar geçiyor ve oradaki tüylerde bu damarların çok ısınmasını yada üşümesini engelliyor. Bu yüzden tüylerinizden kurtulmak yerine onlarla yaşayıp temiz tutarsanız, daha az hastalanırsınız diyor :)
mukut hep kilo anlatiyorsun kac kilosun ki canim profil fotonda hic kilolu gibi durmuyorsunBende benim toto için isitoyurm. Anamın karnında azıcık daha kalsaymışım, nerdeyse tamamen toto olarak doğacakmışım. Bedenimin 50%ni o kaplıyor ya :)Zaten normal doğumla 5 kg doğmuşum. Bir resimlerim var resmen dikdörtgen. Köşe yastığı gibi.
Ben lazer epilasyona çok karşıyım. Sonuçta elektrik veriyorlar vücuda ve hücrelerin elektrik dengesi değişiyor. Genelde kanserli hücrelerin patlama şekli hücre içindeki pozitif elektriğin negatife dönmesiyle oluşuyor. Hatta bununla ilgili de çok güzel bir hikaye var. Çok hareketli Sokak köpeğini eve alıp pirelerinden temizliyorlar ve köpek birden mutsuzlaşıyor. İçine kapanıyor. Sahiplenen kişi onu ermeni bir veterinere götürüyor. Veterinerde siz bunun pirelerini döktüğünüz için mutsuz. Bırakın sokağa pirelensin gene mutlu olacaktır diyor. Adam köpeği sokağa bırakıp gene beslemeye devam ediyor ve bakıyor ki köpek eski neşesine kavuşmuş. Ermeni veterinere teşekküre gittiğinde nerden anladığını sormuş adam. Ermeni veterinerde anlatmaya başlamış. Sokak köpeğini piresiz, insanları da tüysüz bırakırsan hastalanır ve mutsuz olur. Siz müslümanlar temizliğe çok önem veriyorsunuz fakat hep hastalanıyorsunuz; çünkü birşeyi atlıyorsunuz. Siz koltukaltı tüylerinizi aldığınızda akciğerlerinizi üşütüyorsunuz; çünkü koltukaltınızda cildinizin hemen altında akciğerleri besleyen ana atarve toplar damarlar geçiyor ve oradaki tüylerde bu damarların çok ısınmasını yada üşümesini engelliyor. Bu yüzden tüylerinizden kurtulmak yerine onlarla yaşayıp temiz tutarsanız, daha az hastalanırsınız diyor :)
Tamm canm saol bu daha mantıklı işte mamasını yaparken 1 tAtlı kaşıgı katarım pekmezden teşekkr ettimCan'ım zaten keçiboynuzu özünü de ısı görmediği için pekmez yerine kullanıyoruz yani neticede ısı görünce o da bozulacak ben yaptığım bisküviye iki yemek kaşığı kadar keçiboynuzu tozu kullandım öyle aman aman tatlı olmadı ama idare eder öyle yapabilirsin ya da bi arkadaş muz ve tarçın koydum demişti öyle yapabilirsin ya keçiboynuzu özünü piştikten sonra üzerine sürebilirsin ama zaten ezip kullandığımızdan mamalarını tatlandırmak daha mantıklı bisküvi yerine
Kıl, tüy bizi bozar şekerim..Ben lazer epilasyona çok karşıyım. Sonuçta elektrik veriyorlar vücuda ve hücrelerin elektrik dengesi değişiyor. Genelde kanserli hücrelerin patlama şekli hücre içindeki pozitif elektriğin negatife dönmesiyle oluşuyor. Hatta bununla ilgili de çok güzel bir hikaye var. Çok hareketli Sokak köpeğini eve alıp pirelerinden temizliyorlar ve köpek birden mutsuzlaşıyor. İçine kapanıyor. Sahiplenen kişi onu ermeni bir veterinere götürüyor. Veterinerde siz bunun pirelerini döktüğünüz için mutsuz. Bırakın sokağa pirelensin gene mutlu olacaktır diyor. Adam köpeği sokağa bırakıp gene beslemeye devam ediyor ve bakıyor ki köpek eski neşesine kavuşmuş. Ermeni veterinere teşekküre gittiğinde nerden anladığını sormuş adam. Ermeni veterinerde anlatmaya başlamış. Sokak köpeğini piresiz, insanları da tüysüz bırakırsan hastalanır ve mutsuz olur. Siz müslümanlar temizliğe çok önem veriyorsunuz fakat hep hastalanıyorsunuz; çünkü birşeyi atlıyorsunuz. Siz koltukaltı tüylerinizi aldığınızda akciğerlerinizi üşütüyorsunuz; çünkü koltukaltınızda cildinizin hemen altında akciğerleri besleyen ana atarve toplar damarlar geçiyor ve oradaki tüylerde bu damarların çok ısınmasını yada üşümesini engelliyor. Bu yüzden tüylerinizden kurtulmak yerine onlarla yaşayıp temiz tutarsanız, daha az hastalanırsınız diyor :)
Sen nabersin yaYa şu KK ve komik topikler olmasa şu evde oturduğum zamanlar nasıl geçerdi nasılEn sinirli olduğum anda bile kahkaha artırıyor lar ya
Zayiflayamiyomki tatlım, tatlı yemeden duramiyom akşamları uyuşturucu gibi alışmışım illa yiyecem hiç bir şey yoksa un helvasına raziyimSen nabersin yaZayiflama topiginde goremiyoruz seni
Bende illa birsey yiyecegim diye gidiyordum ivir zivir dolabinin basina saat 4 gibi. Bir de aman kilo veremiyorum ama almiyorum da deyip yedim de yedim. Ama nereye kadar :-/ hem eltin nolcek eltin?Zayiflayamiyomki tatlım, tatlı yemeden duramiyom akşamları uyuşturucu gibi alışmışım illa yiyecem hiç bir şey yoksa un helvasına raziyimZayiflasam gelecem topige hava atucam ama nerrrdeee
Cocuk dogursun görürüm ben onuGeçen bi topikte okudum 50 kilo ile evlenip bir çocuk doğurdu diye 70 kilo gezen kadınlar dan nefret ediyom diyodu.Bende ediyordum çalışırken 58 kiloydum evde otur otur, düşün düşün, ye ye,şiş şiş..
Ah o elti ah enson 12 sene evvel doğurmuş zilli kışın yer şişer yazın ben gitmeden iner..Maksat bakın benden küçük ama daha kilolu dedirtmek için zilliBende illa birsey yiyecegim diye gidiyordum ivir zivir dolabinin basina saat 4 gibi. Bir de aman kilo veremiyorum ama almiyorum da deyip yedim de yedim. Ama nereye kadar :-/ hem eltin nolcek eltin?
Ay canım konuyla ılgısı yok amA kuzun cok tatlı masallahhhGeçen bi topikte okudum 50 kilo ile evlenip bir çocuk doğurdu diye 70 kilo gezen kadınlar dan nefret ediyom diyodu.Bende ediyordum çalışırken 58 kiloydum evde otur otur, düşün düşün, ye ye,şiş şiş..
Sağol canım benim,kazan dibi oAy canım konuyla ılgısı yok amA kuzun cok tatlı masallahhh
Yok canım masallah canavar bir oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?