Oyy cok güldüm yaa :)) canım ibrahim bey fulyada bi rezidans da kalıyordu o zaman güvenlik için yaninda sadece Ayşegül bide sag kolu Eyüp vardi ben akşam saatlerinde gittim salona yanına geçtim tam anlaticam yapacaklarımi bak canım dedi ben tartışma programı izliyorum sonra yapalim ben bölekaldım hadi canım hadi dedi Ayşegül le mutfağa geçtik lak lak yaptik gece yarısına kadar tuttular beni çok agresifti o dönem vurulduktan 6 ay sonraydi ertesi gun bi kere daha gittim o zaman daha sıcak karşılamisti
Bu arada bebekte bi villaya gitmiştim orda vardı rus hizmetçi :)) adam yemeğini odasına istemiş dönüşte saydiriyodu sus sus duyacak dedim duymaz o domuz belgesel izliyor dedi
Domuz İnsanin parasi cok olunca ölmüyor bile. Bende zengin olaydim daha uyuyordum kalkinca spora giderdim sonra cilt bakimi sauna spa alisveris nasilsa evde temizligi yemegi bulasigi halledenler var oglamada bi dadi ohhhh beee 10 donum bostan yan gel yat osman benide gazetelere verirlerdi yeni dogurdu ama fizigi dudak ucuklatiyor diye
Evet canim hep gece çalışıyorum normalde hastanedeyim ama arada özel hastalar çıkıyo onlara evlerinde yapıyordum ünlü de insan iste muhabbetleride hic ic açıcı değil valla kk ya kurban olurum lak lak konusunda :))Ünlü biriyle lak lak yapmak nası bi duygu anlatsanaaaae o zaman sen hep gece çalışıyosun??
Domuz İnsanin parasi cok olunca ölmüyor bile. Bende zengin olaydim daha uyuyordum kalkinca spora giderdim sonra cilt bakimi sauna spa alisveris nasilsa evde temizligi yemegi bulasigi halledenler var oglamada bi dadi ohhhh beee 10 donum bostan yan gel yat osman benide gazetelere verirlerdi yeni dogurdu ama fizigi dudak ucuklatiyor diye
HahaDomuz İnsanin parasi cok olunca ölmüyor bile. Bende zengin olaydim daha uyuyordum kalkinca spora giderdim sonra cilt bakimi sauna spa alisveris nasilsa evde temizligi yemegi bulasigi halledenler var oglamada bi dadi ohhhh beee 10 donum bostan yan gel yat osman benide gazetelere verirlerdi yeni dogurdu ama fizigi dudak ucuklatiyor diye
Can'ım zaten keçiboynuzu özünü de ısı görmediği için pekmez yerine kullanıyoruz yani neticede ısı görünce o da bozulacak ben yaptığım bisküviye iki yemek kaşığı kadar keçiboynuzu tozu kullandım öyle aman aman tatlı olmadı ama idare eder öyle yapabilirsin ya da bi arkadaş muz ve tarçın koydum demişti öyle yapabilirsin ya keçiboynuzu özünü piştikten sonra üzerine sürebilirsin ama zaten ezip kullandığımızdan mamalarını tatlandırmak daha mantıklı bisküvi yerinePeki keçi boynuzu özü tatlı bişeymi ondan alıp koysam
Hepmi böyleydi bu memleketin hali haberimiz mi olmuyordu, yoksa internetle haberler daha çabuk yayılıyor öyle mi duyuyoruz artik bu kadar çok bilmiyorum. 3 yaşında bir bebeğe nefsi kabaran nasıl bir yaratık üstelik oğlan çocuğu ne olacak halimiz bilmem geceleri bazen onların çektiği acıyı düşünüyorum nefesim kesiliyor
AminnnnnnHepmi böyleydi bu memleketin hali haberimiz mi olmuyordu, yoksa internetle haberler daha çabuk yayılıyor öyle mi duyuyoruz artik bu kadar çok bilmiyorum. 3 yaşında bir bebeğe nefsi kabaran nasıl bir yaratık üstelik oğlan çocuğu ne olacak halimiz bilmem geceleri bazen onların çektiği acıyı düşünüyorum nefesim kesiliyorAllah çocuklara kadinlara zulmeden herkesi kahretsin.
Öeh... o nasil rollonmuş?O kadar bakımı benim totoya da yapsak benimki de victoria's secret a manken olarak gider ya... O ünlüler nasıl o kadar güzel görünüyor sanıyorsunuz... Masajlar, cilt bakımları, estetikler. Geçen biri anlattı. İğneli roll on varmış içinde de vitamin. Yüzüne sürüyorlarmış iğneler de battıkça cilde vitamin veriyormuş. Resmen 10 yaş gençleşti arkadaşım dedi. Bizim öğretmen arkadaşlardan sosyetikler de var da :)
Can'ım çok geçmiş olsun erkek annelerinin ilk sıkıntısı bu sünnet atlatmışsınız çok şükür tez Zaman'da iyileşir inşcanım sağolasın. Kanama olmadi fazla. Sadece kanama olursa diye dikkat edin dedi dr. O zaman haber verecegiz. Cok şükür şimdiye kadar kanamadı. Bizimkinin keyfi iyi gibi. Biraz ağrısı var ki bacak hareketleri azaldı,daha az dönmeye çalışıyor. Calpol veriyoruz. Gece aşırı bir aglaması olmadı. İnşallah cabuk iyilesir.
O kadar bakımı benim totoya da yapsak benimki de victoria's secret a manken olarak gider ya... O ünlüler nasıl o kadar güzel görünüyor sanıyorsunuz... Masajlar, cilt bakımları, estetikler. Geçen biri anlattı. İğneli roll on varmış içinde de vitamin. Yüzüne sürüyorlarmış iğneler de battıkça cilde vitamin veriyormuş. Resmen 10 yaş gençleşti arkadaşım dedi. Bizim öğretmen arkadaşlardan sosyetikler de var da :)
Güzellik istemiyorum da, şu göbeğe batırınca içindeki yağı eritecek bir iğne yapsalar yok satar.O kadar bakımı benim totoya da yapsak benimki de victoria's secret a manken olarak gider ya... O ünlüler nasıl o kadar güzel görünüyor sanıyorsunuz... Masajlar, cilt bakımları, estetikler. Geçen biri anlattı. İğneli roll on varmış içinde de vitamin. Yüzüne sürüyorlarmış iğneler de battıkça cilde vitamin veriyormuş. Resmen 10 yaş gençleşti arkadaşım dedi. Bizim öğretmen arkadaşlardan sosyetikler de var da :)
Hepmi böyleydi bu memleketin hali haberimiz mi olmuyordu, yoksa internetle haberler daha çabuk yayılıyor öyle mi duyuyoruz artik bu kadar çok bilmiyorum. 3 yaşında bir bebeğe nefsi kabaran nasıl bir yaratık üstelik oğlan çocuğu ne olacak halimiz bilmem geceleri bazen onların çektiği acıyı düşünüyorum nefesim kesiliyorAllah çocuklara kadinlara zulmeden herkesi kahretsin.
Bende... bi ara kadin avi baslamis gibi neredeyse hergün kadin cinayeti vardi bu ara da bu. Allah islah etsin.Rabbim yavrulatimizi korusun okumadim okuyamadim
Güzellik istemiyorum da, şu göbeğe batırınca içindeki yağı eritecek bir iğne yapsalar yok satar.
Güzellik istemiyorum da, şu göbeğe batırınca içindeki yağı eritecek bir iğne yapsalar yok satar.
Kalça göbekten fena tabi göbeği korseyle falan ittiriyon içeri kalça yı bir yere de sokamazsin ama bacak egzersizi mekik kadar zor değil ya belim ağrıyor cekemiyorum.Bende benim toto için isitoyurm. Anamın karnında azıcık daha kalsaymışım, nerdeyse tamamen toto olarak doğacakmışım. Bedenimin 50%ni o kaplıyor ya :)Zaten normal doğumla 5 kg doğmuşum. Bir resimlerim var resmen dikdörtgen. Köşe yastığı gibi.
Oğlan dan bahsediyon herhalde sağol ablası, bende bana diyon sandım mor benekli pijamalarimla içim bir hoş oldu sabah sabahO ne tatlıbi tosbikmis oyy yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?