Yok canım masallah canavar bir oğlum var
Bizde kabizlik la ugrastik biliyorsun dr.gittik ptesi günü çatlak yokmuş ama kendini çok sıkıyor dedi debritad bağırsak düzenleyici ve duphalac şurup verdi onu kullanıyorum çok şükür kaka yaptı bugün inş devam eder böylede şurupları bırakıriz boyu kg gayet iyiymiş tebrik ediyorum cok iyi bakmışsin böyle devam et dedi doktorumuz 7.5ayligiz 9.80 kg.boyuda 72cm olmuş boyuyla kg orantılı dedi bizden haberler böyle canım eskisi gibi giremiyorum topige cok hizli maşallah zamanım yetmiyor ev işi misafir çocuk derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
İnş canim teşekkürlerAyy çok sevindim yaaa çok şükür inşallah hep kendi rahatça yaparda bi daha böyle olmaz
EvetAy canım konuyla ılgısı yok amA kuzun cok tatlı masallahhh
Sağol canım benim ,seninkide çok tatlı benimki gibi çok güleç yüzlü Rabbim hepsine güzel yazılar yazsın
Canım Benım kuzuda 72cm kılosu 8200 dü en son.Yok canım masallah canavar bir oğlum var
Bizde kabizlik la ugrastik biliyorsun dr.gittik ptesi günü çatlak yokmuş ama kendini çok sıkıyor dedi debritad bağırsak düzenleyici ve duphalac şurup verdi onu kullanıyorum çok şükür kaka yaptı bugün inş devam eder böylede şurupları bırakıriz boyu kg gayet iyiymiş tebrik ediyorum cok iyi bakmışsin böyle devam et dedi doktorumuz 7.5ayligiz 9.80 kg.boyuda 72cm olmuş boyuyla kg orantılı dedi bizden haberler böyle canım eskisi gibi giremiyorum topige cok hizli maşallah zamanım yetmiyor ev işi misafir çocuk derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
Eltim yok. Simdilik.... bakalim biz nedecez :-/Ah o elti ah enson 12 sene evvel doğurmuş zilli kışın yer şişer yazın ben gitmeden iner..Maksat bakın benden küçük ama daha kilolu dedirtmek için zilli
Bebegi bile tatli niyetine sevmekSağol canım benim,kazan dibi o
Cok gecmis olsun canim. O coktan atlatmistir da senin bir süre giderKizlar bugun bebegim yatagimdan dustu nasil kotuyum anlatamam. Kizim benimle yatar sabahlari sesini duyar alirim. Bu sabah beyaz esya servisi gelmisti evime. Yatakta kimildiyido yuz ustu. Bakim hala kimildiyo ardindan servisciler gitti kapiyi kapadim bi aglama sesi duydum ama cok az aglamaydi geldimm diye seslendim beni al diye agliyo sandim. Bi bakim halinin ustunde beynimden asagi kaynar sular dokuldu aglamaya basladim. Babasini aradim hemen beni sucladi nefret ediyorum bu huyundan sanki ben isterim dusmesini. Baktim elini kolunu oynatiyo guluyodu. Doktorumuz beyin icin travma bolumune gostermemi soyledi. Tomografi cekildi ufacik yavrum okadar radyasyon aldi mafoldum. Biseyi yokmus ama gozlenlemeye devam edin dedi doktor.Sabahtan beri bi yudum su bile icmedim.esimde cocuk gulsun diye evcil bi kopege yaklastirmisti kizimda aglamis ben gormedim. Cocuk 1 saattir agliyo susmuyo daha yeni uyudun ama ben bittim. Allahim cocuklarimizi korusun. Kizlar ne olur dikkat edin benim kiz pek kimildamak tembeldir ama ne ara ucuna kadar surunup geldi ve dustu bilmiyorum. Ben bi hata yapim siz nolur dikkat edin. Allah dusmanimin basina vermesin.
Kizlar bugun bebegim yatagimdan dustu nasil kotuyum anlatamam. Kizim benimle yatar sabahlari sesini duyar alirim. Bu sabah beyaz esya servisi gelmisti evime. Yatakta kimildiyido yuz ustu. Bakim hala kimildiyo ardindan servisciler gitti kapiyi kapadim bi aglama sesi duydum ama cok az aglamaydi geldimm diye seslendim beni al diye agliyo sandim. Bi bakim halinin ustunde beynimden asagi kaynar sular dokuldu aglamaya basladim. Babasini aradim hemen beni sucladi nefret ediyorum bu huyundan sanki ben isterim dusmesini. Baktim elini kolunu oynatiyo guluyodu. Doktorumuz beyin icin travma bolumune gostermemi soyledi. Tomografi cekildi ufacik yavrum okadar radyasyon aldi mafoldum. Biseyi yokmus ama gozlenlemeye devam edin dedi doktor.Sabahtan beri bi yudum su bile icmedim.esimde cocuk gulsun diye evcil bi kopege yaklastirmisti kizimda aglamis ben gormedim. Cocuk 1 saattir agliyo susmuyo daha yeni uyudun ama ben bittim. Allahim cocuklarimizi korusun. Kizlar ne olur dikkat edin benim kiz pek kimildamak tembeldir ama ne ara ucuna kadar surunup geldi ve dustu bilmiyorum. Ben bi hata yapim siz nolur dikkat edin. Allah dusmanimin basina vermesin.
Çok geçmiş olsun cnm inşllh hiç bişeyi yoktur. Çok üzülmüşsündür ama artk hareketleniyolar ( ki bnmki hep öyleydi hiç koltukta yatakta bırakamdım) yürümeye başladıklarında vs hep düşüp kalkacaklar Allah beterinden korusun sıkma canınıKizlar bugun bebegim yatagimdan dustu nasil kotuyum anlatamam. Kizim benimle yatar sabahlari sesini duyar alirim. Bu sabah beyaz esya servisi gelmisti evime. Yatakta kimildiyido yuz ustu. Bakim hala kimildiyo ardindan servisciler gitti kapiyi kapadim bi aglama sesi duydum ama cok az aglamaydi geldimm diye seslendim beni al diye agliyo sandim. Bi bakim halinin ustunde beynimden asagi kaynar sular dokuldu aglamaya basladim. Babasini aradim hemen beni sucladi nefret ediyorum bu huyundan sanki ben isterim dusmesini. Baktim elini kolunu oynatiyo guluyodu. Doktorumuz beyin icin travma bolumune gostermemi soyledi. Tomografi cekildi ufacik yavrum okadar radyasyon aldi mafoldum. Biseyi yokmus ama gozlenlemeye devam edin dedi doktor.Sabahtan beri bi yudum su bile icmedim.esimde cocuk gulsun diye evcil bi kopege yaklastirmisti kizimda aglamis ben gormedim. Cocuk 1 saattir agliyo susmuyo daha yeni uyudun ama ben bittim. Allahim cocuklarimizi korusun. Kizlar ne olur dikkat edin benim kiz pek kimildamak tembeldir ama ne ara ucuna kadar surunup geldi ve dustu bilmiyorum. Ben bi hata yapim siz nolur dikkat edin. Allah dusmanimin basina vermesin.
Ama gerçek şu ki damarlar tam da kolun altından geçiyor. Elbette uzatıp yun yumağı halde bende gezmek istemem gezmem de ama tamamen yok etmek de iyi değil bence sonuçta Allah onları oraya boşu boşuna koymamışBaşka etkisini bilmem de şu koltukaltı-akciğer olayına inandığımı söyliyemiyciiim, 32 yaşındayım en son lisede üşütüp hasta olmuştum
Gecmis olsun canım en korktuğum seyKizlar bugun bebegim yatagimdan dustu nasil kotuyum anlatamam. Kizim benimle yatar sabahlari sesini duyar alirim. Bu sabah beyaz esya servisi gelmisti evime. Yatakta kimildiyido yuz ustu. Bakim hala kimildiyo ardindan servisciler gitti kapiyi kapadim bi aglama sesi duydum ama cok az aglamaydi geldimm diye seslendim beni al diye agliyo sandim. Bi bakim halinin ustunde beynimden asagi kaynar sular dokuldu aglamaya basladim. Babasini aradim hemen beni sucladi nefret ediyorum bu huyundan sanki ben isterim dusmesini. Baktim elini kolunu oynatiyo guluyodu. Doktorumuz beyin icin travma bolumune gostermemi soyledi. Tomografi cekildi ufacik yavrum okadar radyasyon aldi mafoldum. Biseyi yokmus ama gozlenlemeye devam edin dedi doktor.Sabahtan beri bi yudum su bile icmedim.esimde cocuk gulsun diye evcil bi kopege yaklastirmisti kizimda aglamis ben gormedim. Cocuk 1 saattir agliyo susmuyo daha yeni uyudun ama ben bittim. Allahim cocuklarimizi korusun. Kizlar ne olur dikkat edin benim kiz pek kimildamak tembeldir ama ne ara ucuna kadar surunup geldi ve dustu bilmiyorum. Ben bi hata yapim siz nolur dikkat edin. Allah dusmanimin basina vermesin.
Kizlar bugun bebegim yatagimdan dustu nasil kotuyum anlatamam. Kizim benimle yatar sabahlari sesini duyar alirim. Bu sabah beyaz esya servisi gelmisti evime. Yatakta kimildiyido yuz ustu. Bakim hala kimildiyo ardindan servisciler gitti kapiyi kapadim bi aglama sesi duydum ama cok az aglamaydi geldimm diye seslendim beni al diye agliyo sandim. Bi bakim halinin ustunde beynimden asagi kaynar sular dokuldu aglamaya basladim. Babasini aradim hemen beni sucladi nefret ediyorum bu huyundan sanki ben isterim dusmesini. Baktim elini kolunu oynatiyo guluyodu. Doktorumuz beyin icin travma bolumune gostermemi soyledi. Tomografi cekildi ufacik yavrum okadar radyasyon aldi mafoldum. Biseyi yokmus ama gozlenlemeye devam edin dedi doktor.Sabahtan beri bi yudum su bile icmedim.esimde cocuk gulsun diye evcil bi kopege yaklastirmisti kizimda aglamis ben gormedim. Cocuk 1 saattir agliyo susmuyo daha yeni uyudun ama ben bittim. Allahim cocuklarimizi korusun. Kizlar ne olur dikkat edin benim kiz pek kimildamak tembeldir ama ne ara ucuna kadar surunup geldi ve dustu bilmiyorum. Ben bi hata yapim siz nolur dikkat edin. Allah dusmanimin basina vermesin.
Ama gerçek şu ki damarlar tam da kolun altından geçiyor. Elbette uzatıp yun yumağı halde bende gezmek istemem gezmem de ama tamamen yok etmek de iyi değil bence sonuçta Allah onları oraya boşu boşuna koymamış
Geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmışKizlar bugun bebegim yatagimdan dustu nasil kotuyum anlatamam. Kizim benimle yatar sabahlari sesini duyar alirim. Bu sabah beyaz esya servisi gelmisti evime. Yatakta kimildiyido yuz ustu. Bakim hala kimildiyo ardindan servisciler gitti kapiyi kapadim bi aglama sesi duydum ama cok az aglamaydi geldimm diye seslendim beni al diye agliyo sandim. Bi bakim halinin ustunde beynimden asagi kaynar sular dokuldu aglamaya basladim. Babasini aradim hemen beni sucladi nefret ediyorum bu huyundan sanki ben isterim dusmesini. Baktim elini kolunu oynatiyo guluyodu. Doktorumuz beyin icin travma bolumune gostermemi soyledi. Tomografi cekildi ufacik yavrum okadar radyasyon aldi mafoldum. Biseyi yokmus ama gozlenlemeye devam edin dedi doktor.Sabahtan beri bi yudum su bile icmedim.esimde cocuk gulsun diye evcil bi kopege yaklastirmisti kizimda aglamis ben gormedim. Cocuk 1 saattir agliyo susmuyo daha yeni uyudun ama ben bittim. Allahim cocuklarimizi korusun. Kizlar ne olur dikkat edin benim kiz pek kimildamak tembeldir ama ne ara ucuna kadar surunup geldi ve dustu bilmiyorum. Ben bi hata yapim siz nolur dikkat edin. Allah dusmanimin basina vermesin.
Sağol güzelim senin paşa nada maşallahBebegi bile tatli niyetine sevmektamam yenir ki bu da olay baska. Masallah ogluna :)
Can'ım kendini hırpalama biraz rahat ol kusmadıysa yada şuurunu kaybetmediyse korkma Ben dört aylıkken kollarımdan düşürdüm boyum 175 cm ölecektim nerdeyse o gün korkudan ama çok şükür hiç bişey olmadıKizlar bugun bebegim yatagimdan dustu nasil kotuyum anlatamam. Kizim benimle yatar sabahlari sesini duyar alirim. Bu sabah beyaz esya servisi gelmisti evime. Yatakta kimildiyido yuz ustu. Bakim hala kimildiyo ardindan servisciler gitti kapiyi kapadim bi aglama sesi duydum ama cok az aglamaydi geldimm diye seslendim beni al diye agliyo sandim. Bi bakim halinin ustunde beynimden asagi kaynar sular dokuldu aglamaya basladim. Babasini aradim hemen beni sucladi nefret ediyorum bu huyundan sanki ben isterim dusmesini. Baktim elini kolunu oynatiyo guluyodu. Doktorumuz beyin icin travma bolumune gostermemi soyledi. Tomografi cekildi ufacik yavrum okadar radyasyon aldi mafoldum. Biseyi yokmus ama gozlenlemeye devam edin dedi doktor.Sabahtan beri bi yudum su bile icmedim.esimde cocuk gulsun diye evcil bi kopege yaklastirmisti kizimda aglamis ben gormedim. Cocuk 1 saattir agliyo susmuyo daha yeni uyudun ama ben bittim. Allahim cocuklarimizi korusun. Kizlar ne olur dikkat edin benim kiz pek kimildamak tembeldir ama ne ara ucuna kadar surunup geldi ve dustu bilmiyorum. Ben bi hata yapim siz nolur dikkat edin. Allah dusmanimin basina vermesin.
canim cok gecmis olsun. gerçekten bir anlik bir sey rabbim tekrar yasatmasin kimselereKizlar bugun bebegim yatagimdan dustu nasil kotuyum anlatamam. Kizim benimle yatar sabahlari sesini duyar alirim. Bu sabah beyaz esya servisi gelmisti evime. Yatakta kimildiyido yuz ustu. Bakim hala kimildiyo ardindan servisciler gitti kapiyi kapadim bi aglama sesi duydum ama cok az aglamaydi geldimm diye seslendim beni al diye agliyo sandim. Bi bakim halinin ustunde beynimden asagi kaynar sular dokuldu aglamaya basladim. Babasini aradim hemen beni sucladi nefret ediyorum bu huyundan sanki ben isterim dusmesini. Baktim elini kolunu oynatiyo guluyodu. Doktorumuz beyin icin travma bolumune gostermemi soyledi. Tomografi cekildi ufacik yavrum okadar radyasyon aldi mafoldum. Biseyi yokmus ama gozlenlemeye devam edin dedi doktor.Sabahtan beri bi yudum su bile icmedim.esimde cocuk gulsun diye evcil bi kopege yaklastirmisti kizimda aglamis ben gormedim. Cocuk 1 saattir agliyo susmuyo daha yeni uyudun ama ben bittim. Allahim cocuklarimizi korusun. Kizlar ne olur dikkat edin benim kiz pek kimildamak tembeldir ama ne ara ucuna kadar surunup geldi ve dustu bilmiyorum. Ben bi hata yapim siz nolur dikkat edin. Allah dusmanimin basina vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?