Bende senden dün bunu paylaşmani Rica adecektim kadın harika ya.
Ben kusbasi et didikledim biraz da tam bugday ekmegi :) löp löp götürdü :) masallah kuzularimizaBenimkide çok seviyor Allah'a şükür dün bir küçük kepçe içti tosunum,içine ekmek niyetine tel şehriye ekledim.
Gece bir veya iki kere emiyor benimki de. Acaba su mu versem diyorum ama baya baya emiyor demek acikiyor diyorum. Kafam karisik benim de.gece beslenmesine takildim ben bi de.. kimi doktora sorsan gerek yok artik aliskanlik o kimine sorsan aaa ac mi birakican!!!!siz m
ne düşünüyorsunuz ya da uyguluyorsunuz bayanlar? tavsiyeye ihtiyacim var. su andaki rutinimiz (her sey yolunda giderse) 7 gibi aksam yemegi(yerse) 9 gibi em yat 12de biberonla beslen(150cc) 5 bucukta uyanir ben de emziririmr(sanirim ezana uyaniyor. bunu yeni dusundum. cunku hep ezanda uyaniyor:) ) 7.30 em 9 kahvalti. arada 5 gibi olanda su verip uyutmayidenesem mi ay naapsam
O iki numaraya biri "tövbe bismillah senin yüzüne nolmus" diyebir mi?
Mercimek corbasi yaptim ogluma yedipek de sevdi
Bi hasladim suyunu doktum yikadim. Az yagda sogan ve unu kavurdum mercimegi koydum bir kucuk de patates kaynayinca bi cektirdim az da tereyagi koydum. Dun aksam verdim sukur sikinti olmadi bu aksam da verdim :)Gaz yaptimi
gece beslenmesine takildim ben bi de.. kimi doktora sorsan gerek yok artik aliskanlik o kimine sorsan aaa ac mi birakican!!!!siz m
ne düşünüyorsunuz ya da uyguluyorsunuz bayanlar? tavsiyeye ihtiyacim var. su andaki rutinimiz (her sey yolunda giderse) 7 gibi aksam yemegi(yerse) 9 gibi em yat 12de biberonla beslen(150cc) 5 bucukta uyanir ben de emziririmr(sanirim ezana uyaniyor. bunu yeni dusundum. cunku hep ezanda uyaniyor:) ) 7.30 em 9 kahvalti. arada 5 gibi olanda su verip uyutmayidenesem mi ay naapsam
Bi hasladim suyunu doktum yikadim. Az yagda sogan ve unu kavurdum mercimegi koydum bir kucuk de patates kaynayinca bi cektirdim az da tereyagi koydum. Dun aksam verdim sukur sikinti olmadi bu aksam da verdim :)
Senin kuzu daha küçük sanırımCanım Benım kuzuda 72cm kılosu 8200 dü en son.
Senin kuzu daha küçükcanımCanım Benım kuzuda 72cm kılosu 8200 dü en son.
Canım çok geçmiş olsun çok dikkatli olmamız lazım allahım korusun meleklerimiziKizlar bugun bebegim yatagimdan dustu nasil kotuyum anlatamam. Kizim benimle yatar sabahlari sesini duyar alirim. Bu sabah beyaz esya servisi gelmisti evime. Yatakta kimildiyido yuz ustu. Bakim hala kimildiyo ardindan servisciler gitti kapiyi kapadim bi aglama sesi duydum ama cok az aglamaydi geldimm diye seslendim beni al diye agliyo sandim. Bi bakim halinin ustunde beynimden asagi kaynar sular dokuldu aglamaya basladim. Babasini aradim hemen beni sucladi nefret ediyorum bu huyundan sanki ben isterim dusmesini. Baktim elini kolunu oynatiyo guluyodu. Doktorumuz beyin icin travma bolumune gostermemi soyledi. Tomografi cekildi ufacik yavrum okadar radyasyon aldi mafoldum. Biseyi yokmus ama gozlenlemeye devam edin dedi doktor.Sabahtan beri bi yudum su bile icmedim.esimde cocuk gulsun diye evcil bi kopege yaklastirmisti kizimda aglamis ben gormedim. Cocuk 1 saattir agliyo susmuyo daha yeni uyudun ama ben bittim. Allahim cocuklarimizi korusun. Kizlar ne olur dikkat edin benim kiz pek kimildamak tembeldir ama ne ara ucuna kadar surunup geldi ve dustu bilmiyorum. Ben bi hata yapim siz nolur dikkat edin. Allah dusmanimin basina vermesin.
Ben daha hic tavuk vermedim nasıl yapıyorsunHimmm cumartesiye yaparım bende sıradatavuk ve yyoğurt çorbamız var
Bende yogurt corbasi yapayim bari. Aslinda herseyi yiyebilseler cok eglenceli :))Himmm cumartesiye yaparım bende sıradatavuk ve yyoğurt çorbamız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?